Vertaal deze pagina naar:

LEES DIT BERICHT VOORAL WANNEER JIJ JE WILT LATEN VACCINEREN!

05-07-2021


Tegen mensen die nog twijfelen om het corona vaccin te nemen, zegt Van Wolferen: absoluut niet doen!


"Je hebt het niet nodig. Het beschermt tegen helemaal niks. Er is niet iets om tegen beschermd te worden. Dat is heel uitgebreid door de verschillende deskundigen verteld. Het is ontzettend gevaarlijk, want het heeft bijverschijnselen."

Men verwacht bij een nieuwe griepgolf in de late herfst of begin winter een reactie bij gevaccineerden die zo ernstig is dat er allerlei heel ernstige fysieke letsels ontstaan. Daarnaast verwacht men als gevolg hiervan veel sterfgevallen, aldus Van Wolferen.

Daarnaast lijkt het 'vaccin' sommige mensen magnetisch te maken. Van der Pijl kon zich dat in eerste instantie niet zo goed voorstellen. Toen ontdekte hij dat er al zo'n zes jaar wetenschappelijke artikelen uitkomen over magnetofectie, een proces waarbij genetisch materiaal het lichaam ingebracht wordt dat met hulp van magnetische velden een betere toegang krijgt tot de cel.

Hij wijst erop dat in de mRNA-vaccins van Moderna en Pfizer een nanodeel zit dat de eigenschap heeft om een magnetisch veld te creëren. "Magnetofectie is een bestaand fenomeen," benadrukte de politicoloog.

Bron ► https://www.ninefornews.nl/duizelingwekkend-gesprek-tussen-van-wolferen-van-der-pijl-150-000-vaccinatiedoden-in-europa/Toparts: 83% gevaccineerde zwangere vrouwen kreeg in eerste trimester miskraam


Health Ranger Mike Adams sprak onlangs met toparts Peter McCullough over de gevaren van vaccineren tijdens de zwangerschap. Hij wees erop dat er acht jaar geleden een onderzoek is gepubliceerd in China over nanodeeltjes, die terecht bleken te komen in de eierstokken en de bijnieren. Dat gebeurt ook met de nanodeeltjes in de coronaprik.

"De FDA, Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson wisten of zouden geweten moeten hebben dat die deeltjes in deze belangrijke organen terechtkomen. De spike-eiwitten die vervolgens worden aangemaakt, beschadigen de cellen in deze organen," zei professor McCullough.

"Deze vaccins doden dus baby's in het eerste trimester," zei de professor van de Texas A&M-universiteit. "Het is echt verschrikkelijk dat vrouwen wordt geadviseerd om het coronavaccin te nemen." Hij voegde toe dat zwangere vrouwen vrijwel niets te vrezen hebben van corona en dat ze tijdens de zwangerschap eenvoudig kunnen worden behandeld met hydroxychloroquine.

"Geen enkele vrouw zou tijdens de zwangerschap het coronavaccin moeten nemen.

Punt uit."

Bron ► https://www.ninefornews.nl/toparts-83-gevaccineerde-zwangere-vrouwen-kreeg-in-eerste-trimester-miskraam/"Misschien moeten we het ook eens hebben over het verdienmodel van Marc van Ranst...


Hoeveel hebben hij en zijn collega's virologen en de aan hen verbonden vennootschappen en organisaties verdiend aan deze crisis? Nu hij het onderwerp zelf ter sprake brengt..."

Ruim een week geleden haalde de Belgische viroloog Marc Van Ranst op social media uit naar de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020. Na een oproep om geld te doneren, schreef Van Ranst, adviseur van de Belgische regering: "Beste ING, beseffen jullie dat BPOC2020 via misleiding en leugenachtige praktijken geld aftroggelt van argeloze Nederlanders via jullie ING-donatiesysteem? Jullie kunnen meehelpen om deze oplichterij te stoppen."

De commissie liet het er niet bij zitten en sleept Van Ranst voor de rechter. "Wij eisen een rectificatie van wat meneer Van Ranst op Twitter zei over de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie." Voorzitter Pieter Kuit zei tegen de politieke nieuwswebsite PAL NWS over de viroloog: "Ik stel vast dat hij volledig ongenuanceerd als een olifant door de porseleinkast te werk gaat."

Bron ► https://www.ninefornews.nl/misschien-moeten-we-het-ook-eens-hebben-over-het-verdienmodel-van-viroloog-marc-van-ranst/Martin Vrijland schreef op 4 juli 2021:


Al sinds 2014 voorspel ik dat er een pandemie geënsceneerd zou worden om vaccinatieverplichting door te voeren.

Ook voorspelde ik hier op de website veelvuldig hoe ongevaccineerden als bron voor mutaties bestempeld zouden gaan worden. Het is dan ook breaking nieuws en heel alarmerend dat ook die voorspelling vandaag uitkomt. Dat betekent dat het script precies zo verloopt als ik al jaren voorzie en dat zou de massa big time wakker moeten schudden voor wat er gaande is.

Het wordt dan ook tijd om dit artikel massaal te delen en uw medemens te wijzen op het feit dat ik deze voorspellingen kon doen, omdat er een agenda achter zit. Die agenda is bewezen voorspelbaar gebleken. De voorspelde pandemie staat ook nog eens zwart op wit in mijn boek.

Toch zal het lastig zijn om uw medemens te overtuigen, want velen kijken dagelijks tv, luisteren radio of zitten lange tijd online video's of nieuws of alternatief nieuws te kijken, waardoor de hypnose technieken ze bijna fulltime in de programmeerbare modus houden, zoals uitgelegd in dit artikel, dit artikel en vele anderen. Wijs ze dan toch even op het feit dat datgene wat zich nu ontvouwt al jaren door Martin Vrijland voorspeld is en dat het dus zaak is de boodschapper nu eindelijk eens grondig serieus te nemen.

De website businessinsider meldt nog geen dag nadat ik mijn artikel van gisteren publiceerde, waarin ik stelde dat ongevaccineerden als wandelende tijdbommen voor mutaties zullen worden betiteld, het volgende:

  • Niet-gevaccineerde mensen kunnen een drijvende kracht zijn voor nieuwe varianten, vertelde een expert op het gebied van infectieziekten aan CNN.
  • "Niet-gevaccineerde mensen zijn potentiële variantfabrieken", zei infectieziekte-expert Dr. William Schaffner.
  • Mutaties die zich vermenigvuldigen, kunnen varianten worden en niet-gevaccineerde gastheren maken dat gemakkelijker.


Nu zal de reactie van velen zijn: "Ja, nou dat is dan toch gewoon zo. Als ze dat melden, dan hebben ze dat gewoon zo ontdekt. Waarom zouden ze daar over liegen?" Die mensen zou ik willen vragen om toch even goed na te denken over de vraag hoe Martin Vrijland dat allemaal al lang geleden kon voorspellen? Hoe kan dat? Omdat het gewoon logisch is dat virussen muteren in ongevaccineerden of omdat zich een doorzichtig, voorspelbaar en lang voorbereid script ontvouwt?

Diezelfde mensen wil ik ook nog even de vraag stellen of ze begrijpen welke implicaties dit heeft: "Welke implicaties denkt u dat dit heeft?"

Ook die implicaties voorspelde ik namelijk en dat is iets waar u écht even heel goed over na moet denken. Het is namelijk nog erger dan de inquisitie van de katholieke kerk of de jihad van IS, die nog gebaseerd waren op geloofsovertuiging en bekeringsdrift. Deze ontwikkeling leidt niet alleen tot uitsluiting van ongevaccineerden, maar tevens tot de opening van het jachtseizoen op ongevaccineerden waaraan u zelf deelneemt! De ongevaccineerde moest worden bestempeld als gevaarlijke wandelende tikkende tijdbom, zodat U bereid wordt uw medemens te verraden, aan te geven, op te laten jagen en op te laten sluiten.

Dat is de definitie van fascisme. Het nieuwst fascisme is u zo verkocht dat het uw eigen leven beschermt als u uw medemens verraadt en aangeeft. Daartoe bent u overtuigd via de stapsgewijze acceptatie dat virussen besmettelijk zijn, virussen muteren, vaccins beschermend zijn en nu dat ongevaccineerden tikkende mutatietijdbommen zijn. Let the razzia's begin!

Let op! Sinds enkele weken blokkeert Facebook mijn deel-teller, waardoor het lijkt alsof mijn artikelen minder populair zijn. Het tegendeel is waar. Er is een grote ontwaking gaande. De bezoekers blijven komen en er wordt veel gedeeld. Help mee de censuur te overwinnen, blijf delen en steun mijn werk door lid te worden; nu het nog kan.

Bedankt,

Martin

https://www.martinvrijland.nl/


Wees zelf de eye-opener voor de bevolking door het (uit)dragen van een mooie of goede boodschap!