Vertaal deze pagina naar:

LEES HET BOEK VAN ROBIN DE RUITER OVER DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN (ILLUMINATI)

09-04-2023

De 13 Satanische Bloedlijnen die verantwoordelijk zijn voor veel kwaad en ellende op onze Aarde.

Over Rob de Ruiter (evangelisch gezinde schrijver).

Zijn boeken zijn sinds 1989 in dertien talen en in meer dan honderd landen uitgebracht.

Robin de Ruiter beweert te zijn geïnfiltreerd in de Jehova's getuigen en schreef daarover De verborgen macht achter de Jehova's Getuigen (1994), waarin hij stelt dat deze religieuze organisatie eigenlijk een satanische sekte is. Zijn hoofdwerk Wegbereiders van de Antichrist uit 1989 werd later uitgebracht als De 13 Satanische bloedlijnen. Hierin betoogt hij dat de wereld geregeerd wordt door een duivelse elite.

Zijn theorieën zijn deels ontleend aan Bloodlines of the Illuminati (1998) van de extreemrechtse auteur Fritz Springmeier (pseudoniem voor Victor Earl Schoof) uit Nebraska, die sinds 2008 in enkele uitgaven als medeauteur wordt vermeld. De uitgave werd in Frankrijk verboden. In Frankrijk werkt De Ruiter samen met Laurent Glauzy. Zijn theorieën zijn verder nauw verwant met die van de complotdenker David Icke en de extreemrechtse publicist Jan Udo Holey (alias Jan van Helsing).

De Ruiters boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda: De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001 werd in Nederland in eigen beheer uitgegeven, omdat andere uitgeverijen het boek niet wilden publiceren. Het boek was omstreden, onder andere omdat hij beweert dat Joodse en Israelische werknemers die dag niet op hun werk in de Twin Towers verschenen. Het boek kreeg in 2005 de Frontier Award, verbonden met het tijdschrift Frontier Magazine dat was gewijd aan 'grenswetenschap'. Buiten het klassieke circuit van complottheorieën werd het echter nauwelijks opgemerkt.

Zijn publicaties richten zich vooral op door hem vermoede complotten en verborgen machten die achter organisaties en bewegingen als de Amerikaanse regering, de vrijmetselarij, de Illuminati, het Zionisme en de filmindustrie van Hollywood zouden staan. Ze worden door wetenschappers en sceptici beschouwd als complottheorieën. Een deel van zijn teksten kenmerkt zich door verkapt antisemitisme; een deel van zijn pijlen is gericht op de Joodse bankiersfamilie Rothschild.

De Protocollen van de Wijzen van Sion spelen in verschillende publicaties van zijn hand een belangrijke rol. Zijn hoofdwerk over dit onderwerp mag in Duitsland niet verbreid worden. In Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord uit 2008 stelt hij dat Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog zou hebben overleefd en naar Spanje is gevlucht. Hij baseert zich daarbij op persoonlijke gesprekken met Arthur Axmann, voormalig hoofd van de Hitlerjugend.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Robin_de_Ruiter

*** WAARSCHUWING ***

De omgekochte media poogt vele waarheden af te doen als complottheorieën, het zijn echter waarheden die ze graag in de doofpot stoppen om de macht achter de schermen in stand te kunnen houden!


Tip: Bestel het boek van Robin de Ruiter met de titel "De 13 Satanische bloedlijnen" en ga dit boek lezen. Dan bent U aardig op de hoogte van Uw aardse leven en waardoor veel ellende en kwaad ontstaat.

We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen, en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting. Onder het oppervlak van de officiële politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af. De gehele politieke structuur van deze wereld wordt ondermijnd.

De wereld wordt door heel andere personen geregeerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. De zichtbare wereldleiders zijn niet meer dan marionetten die vanuit een achtergrond gedirigeerd worden.

We worden geregeerd, ons brein wordt gekneed, onze smaak gevormd, onze ideeën gesuggereerd, grotendeels door mensen waarvan we nog nooit hebben gehoord. In praktisch elke handeling in het dagelijkse leven, of dit nou is binnen de politiek of zakensfeer, in onze sociale omgang of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door een relatief kleine groep mensen.

We leven niet langer in een wereld van naties en ideologieën. Er zijn geen naties. Er zijn geen volkeren. Er zijn geen Russen. Er zijn geen Arabieren. Er is geen derde wereld. Er is geen westen. Er zijn geen Verenigde Staten. Er is geen democratie. Er is uitsluitend DuPont, mM, fIT, AT&:T, Dow, Shell en Exxon. Dat zijn de wereldnaties van tegenwoordig.

De macht van deze concerns overschrijdt alle grenzen. De belangrijkste politieke, economische en militaire beslissingen worden ondergraven door globale organisaties die door geen enkele regering of publieke organisatie gecontroleerd of ter verantwoording geroepen worden.

Wij hebben te maken met de opkomst van een nieuwe geopolitieke supernationale kracht op het wereldtoneel. Deze geopolitieke kracht bestaat uit de rijkste families op deze planeet. Samen met de machtigste multinationale bedrijven oefenen zij de controle uit over alle landen en alle coalities van landen. Het werkelijke doel van deze elite is complete zeggenschap over Planeet Aarde.

Dit boek dient ertoe bij te dragen dat zoveel mogelijk mensen zullen gaan beseffen wat hen in de komende jaren boven het hoofd hangt en waarom. De auteur laat in dit boek niets of niemand onberoerd en toont - aan de hand van talloze feiten - de ontluisterende gang van zaken achter de schermen van de wereldpolitiek.

Deze bestseller, uitgebracht in meer dan honderd landen, heeft wereldwijd veel teweeg gebracht en is in Frankrijk verboden. Bestel het boek vandaag nog, zodat U straks ook op de hoogte bent!

Uitleg afbeelding hieronder:

De linkerkolom zijn het van origine.

De rechterkolom zijn de huidige uitvoerders, de maffiosi.