Vertaal deze pagina naar:

LIVE 18.30 O'CLOCK RED PILL JOURNAL 15 FEBRUARI 2021 MICHA, JOOST EN WOUTER

15-02-2021


TAKE THE RED PILL 🔴


Het zogenoemde Rolodex-onderzoek werd stopgezet toen duidelijk werd dat topman Joris Demmink van justitie erbij betrokken was. Dat stellen twee rechercheurs die in het onderzoeksteam zaten vrijdag voor de rechtbank.

Bron ► https://www.boublog.nl/2016/06/03/de-bart-van-well-verhoren-met-demmink-d-day/


De onderstaande website publiceert ook over het Rolodex onderzoek:

Het onderzoek werd gestopt voordat het team iets met die informatie kon doen. Hoogst opmerkelijk, volgens De Graauw: "Bij een dergelijk zwaar opgetuigd onderzoek heb ik het halverwege stoppen nooit meegemaakt." Ook voormalig officier van justitie Fred Teeven was aanwezig toen werd medegedeeld dat het onderzoek moest worden gestaakt. Teeven is al eerder gehoord in deze kwestie, maar beriep zich toen op zijn zwijgplicht als officier. Teeven zou opnieuw opgeroepen worden omdat de rechtbank hier geen genoegen mee nam, maar inmiddels is bekend dat Teeven -nota bene op advies van het OM- in beroep gaat tegen de beslissing van de rechtbank, zodat nog onzeker is of hij alsnog moet vertellen wat hij allemaal weet.

Bron ► https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/demmink-was-verdachte-onderzoek-.html


DE OORSPRONKELIJKE VIDEO IS VERWIJDERD DOOR YOUTUBE

IN DE PLAATS EEN VIDEO VAN JOOST KNEVELReacties onder de podcast:

Zeer goed interview met schokkend nieuws. Gewoon door blijven gaan waar jullie mee bezig zijn, vast blijven bijten en niet loslaten. Het wordt tijd dat de deksel van de pedobeerput in Nederland opengaat. Succes!

Begraafplaatsen zijn wettelijk in alle gevallen openbare plaatsen waar iedereen heen kan gaan en tevens waar iedereen bloemen kan leggen op graven naar ieders voorkeur. Dit zou toch iedere burgemeester moeten weten... Of willen weten...

Tip: Dit T-shirt kunt U bestellen en gebruiken als boodschap voor familie en bekenden die nog niet zijn ontwaakt. Klik op het T-shirt voor de webshop.