Vertaal deze pagina naar:

LOTTE HAJEMA IS DE ONBEKENDE PERSOON OP HET BINNENHOF EN DIE BIJ BELANGRIJKE BESPREKINGEN BIJ RUTTE AAN TAFEL MAG AANSCHUIVEN!

25-10-2023

Het mysterie van het jonge personage dat bij iedere belangrijke internationale bespreking van de overheid opduikt naast Mark Rutte is opgelost.

Wij stelden onze lezers gisteren de volgende vraag:

Lotte Hajema speelt de rol van een onschuldige jongeling om de transgender agenda (LHBTI) verder uit te rollen in Nederland en de rest van de wereld!

Sommigen vroegen zich af of het misschien Mark Rutte's nieuwe vriendje was. Anderen dachten dat het misschien toch een vrouw was, in plaats van een man. Iedereen die dat dacht zag fout. Tegenwoordig is het te eenvoudig om te denken dat het of een man of een vrouw is.

Maak kennis met Lotte Hajema. Verre van een onschuldige jongeling, is Hajema een felle non-binaire/transgender vrouw, die met een ongekende passie werkt voor het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en Defensie, en, voor de rechten van LHBTI'ers — en niet alleen hier, maar wereldwijd. Zo onthult haar verleden banden met GroenLinks en het COC.

*** WAARSCHUWING ***

De rol die Lotte Hajema nu vervult in Nederland is een hele gevaarlijke ontwikkeling voor het voortbestaan van de Mensheid!

Er is hier sprake van een zogenaamd non-binair persoon!

Dit is  een hele gevaarlijke ontwikkeling in Nederland en de rest van de wereld. Vele extra identiteitscrisissen bij jongeren en reducering van de wereldbevolking zullen het gevolg hiervan zijn, wanneer de duivelse Transgender (LHBTI) agenda van het WEF voet aan de grond gaat krijgen.

U bent hierbij reeds gewaarschuwd wanneer U jonge en opgroeiende kinderen heeft.

In de video is Lotte Hajema te zien op het Binnenhof

Over non-binaire personen

Als iemand geen keuze maakt in de genderidentiteit man of vrouw spreken we van non-binair. Non-binaire personen voelen zich een beetje jongen/man en meisje/vrouw, of juist geen van beiden. Of zij voelen zich soms jongen/man en soms meisje/vrouw.


Maak kennis met Lotte Hajema!

Verre van een onschuldige jongeling, is Hajema een felle non-binaire/transgender vrouw, die met een ongekende passie werkt voor het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en Defensie, en voor de rechten van LHBTI'ers — en niet alleen hier, maar wereldwijd.  

Ze onthult haar verleden banden met GroenLinks en het COC.


Bron: klik hier en in dit artikel is meer informatie over Lotte te vinden.

Maak kennis met Lotte Hajema

Verre van een onschuldige jongeling, is Hajema een felle non-binaire/transgender vrouw, die met een ongekende passie werkt voor het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en Defensie, en, voor de rechten van LHBTI'ers — en niet alleen hier, maar wereldwijd. Zo onthult haar verleden banden met GroenLinks en het COC.

"Zelf ben ik diplomaat en werk voor het ministerie van Buitenlandse Zaken. In het Nederlandse buitenlands beleid is veel aandacht voor LHBTI-thema's, zowel op Europees niveau als bij de Verenigde Naties. Landen die lid willen worden van de EU moeten bijvoorbeeld laten zien dat ze de rechten van LHBTI'ers beschermen. Nederland steunt LHBTI-activisten wereldwijd, daar ben ik trots op. Het ministerie heeft ook een strategisch partnerschap met COC Nederland."

Naast lid te zijn van het bestuur van 'werkgroep internationale samenwerking' bij het COC, geeft ze namens het COC ook voorlichting op basischolen, zo vertelt ze:

Onze lessen gaan niet alleen over homoseksualiteit, maar ook over genderidentiteit. Ik merk dat hier sinds ik ben begonnen met voorlichten veel in is veranderd: het heeft meer bekendheid dan een paar jaar terug. Leerlingen kennen tegenwoordig mensen van tv, YouTube of Instagram die transgender of non-binair zijn. Toch is het niveau van kennis en acceptatie nog beneden peil. Dus dit is een belangrijk onderdeel van onze voorlichtingen.

Met deze achtergrond is het geen verrassing dat Hajema vaak te zien is naast premier Rutte.

Bron en voor meer info klik hier voor het artikel.

In het bovenstaande artikel stelden wij een vraag wie de onbekende persoon was.

Dank aan onze oplettende lezers die ons het antwoord stuurden.