Vertaal deze pagina naar:

PEACE INTENTION EXPERIMENT Dinsdag 17 oktober 2023

16-10-2023

Lynne McTaggart organiseert 'Peace Intention Experiment' op dinsdag 17 oktober 2023 (18.00 uur)

Het event vindt wereldwijd plaats in verschillende tijdszones (09:00 uur PDT/ 24:00 uur EDT/ 17:00 BST/ 18:00 CEST). De Nederlandse tijd is 18.00 uur.

De berichten over menselijk geweld die we de laatste tijd te horen hebben gekregen zullen velen van ons diep hebben geraakt. Hoe komen mensen ertoe elkaar zo intens te haten? En wat kunnen wij doen om bij te dragen aan vrede in plaats van aan meer verdeeldheid?

U kunt zich hier opgeven en ontvangt meer instructies over hoe U mee kunt doen.

Of klik op: Israeli Peace Intention Experiment

The Army Enchange Makers

De 8 Revolutie is een krachtige nieuwe beweging die jou en alle andere potentiële changemakers helpt zich te ontwikkelen tot pioniers voor een nieuwe wereld.

Luister naar de onderstaande video en ga ook begrijpen welke kracht wij zelf in ons kunnen gaan ontwikkelen en teweeg kunnen gaan brengen, wanneer wij een gezamenlijk geluid en boodschap gaan afgeven aan onszelf, de pioniers van de Nieuwe Wereld en alle mensen in de hele wereld.

Universe is Magic  and Love is the Key 💜

Je kunt de LIVE stream ook volgen middels het YouTube kanaal van Lynne McTaggert.

YouTube kanaal: https://www.youtube.com/@lynnemctaggart4255

Join this Intention Experiment to Heal the World 💜

Meer informatie over The 8 Revolution

De 8 Revolutie is een krachtige nieuwe beweging die jou en alle andere potentiële changemakers helpt zich te ontwikkelen tot pioniers voor een nieuwe wereld.

Het zal beginnen met Power of Eight®-groepen – kleine groepen van ongeveer acht mensen die elkaar regelmatig ontmoeten voor genezing onder elkaar en hun dierbaren, nadat ze over mijn werk met groepsintentie hebben gelezen of gehoord.

Er zijn tienduizenden van deze groepen over de hele wereld. De meesten hebben buitengewoon genezingssucces geboekt. Dus nu nodig ik al deze Power of Eight®-groepen uit om samen te komen en radicale holistische veranderingen in de wereld te creëren.

Als je nog geen lid bent van een Power of Eight®-groep, help ik je er lid van te worden, zodat ook jij een krachtige changemaker kunt zijn.

Meer info: https://lynnemctaggart.com/the-8-revolution/

In 2017 liepen Palestijnse en Israëlische vrouwen zij aan zij een mars langs de Jordaan rivier

Mars 'Vrouwen voor vrede'

In 2017 liepen Palestijnse en Israëlische vrouwen zij aan zij een mars langs de Jordaan rivier (West Bank in Israel). Gedurende twee weken, in het wit gekleed, liepen ze om hun verlangen naar vrede aan de wereld kenbaar te maken, waarbij duizenden vrouwen zich onderweg aansloten. 

De Israëlische zangeres Yeal Deckelbaum heeft een prachtige opname gemaakt met haar band waar eveneens Palestijnse en Israelische vrouwen deel van uitmaken.

Moge het bovenstaande lied, met beelden van de mars, u inspireren om mee te doen aan het neerzetten van een intentie om de vrede aan beide kanten te helpen herstellen – in Israël en in Gaza.

U kunt de Nederlandse ondertiteling rechtsonder in het beeld aanzetten.

Heal the World 💜