Vertaal deze pagina naar:

MANIPULATIE VAN HET ZENUWSTELSEL DOOR ELEKTROMAGNETISCHE VELDEN VAN MONITOREN

04-01-2023

Google dit nummer maar eens US6506148B2


Fysiologische effecten zijn waargenomen bij een menselijke proefpersoon als reactie op stimulatie van de huid met zwakke elektromagnetische velden die worden gepulseerd met bepaalde frequenties in de buurt van 1/2 Hz of 2,4 Hz, zoals het opwekken van een sensorische resonantie.

Veel computermonitoren en tv-buizen zenden bij het weergeven van gepulseerde beelden gepulseerde elektromagnetische velden uit van voldoende amplitudes om een dergelijke excitatie te veroorzaken. Het is daarom mogelijk om het zenuwstelsel van een onderwerp te manipuleren door beelden te pulseren die op een nabijgelegen computerscherm of tv-toestel worden weergegeven. Voor dit laatste kan het pulseren van het beeld ingebed zijn in het programmamateriaal, of het kan worden bedekt door een videostream te moduleren, hetzij als een RF-signaal of als een videosignaal.

Het beeld dat op een computermonitor wordt weergegeven, kan effectief worden gepulseerd door een eenvoudig computerprogramma. Voor bepaalde monitoren kunnen gepulseerde elektromagnetische velden worden gegenereerd die in staat zijn tot opwindende sensorische resonanties in nabijgelegen onderwerpen, zelfs als de weergegeven beelden met subliminale intensiteit worden gepulseerd.

Meer info ► https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en


Wees gewaarschuwd!