Vertaal deze pagina naar:

MARION KOOPMANS IS MEERDERE KEREN AANGEKLAAGD WEGENS SMAAD, MISLEIDING EN VOOR MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID!

15-09-2023

Wanneer je de informatie leest op Wikipedia heeft Marion Koopmans een grote rol als adviseur voor de gezondheid van de bevolking op wereldniveau!


Op Wikipedia is het volgende over Marion Koopmans te lezen:

Sinds 17 maart 2020 adviseert Koopmans tevens de Europese Commissie. Koopmans maakt sinds december 2020 ook deel uit van een internationaal onderzoeksteam van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat onderzoek doet naar de herkomst van het coronavirus in China. Begin januari 2021 was zij in China om samen met het onderzoeksteam onderzoek te doen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Marion_Koopmans

Het is een zeer gevaarlijke ontwikkeling zolang Marion Koopmans te zien en te horen is in de omgekochte media, daar de bevolking enorm misleid wordt over de COVID-19 vaccinaties. Bewezen is dat je daar erg ziek door kunt worden en zelfs vervroegd dood van kan gaan.


Reeds langer is bekend dat COVID een hoax is (broodje aap)!

Het is te hopen dat onze lezers van de Waarheidskrant en hun familieleden en veel andere mensen zich niet meer laten prikken met COVID-19 injecties en dat ze de misdaden nu doorzien van de genocide (volkerenmoord) die wereldwijd plaatsvindt door COVID-19 injecties.

Enkele jaren geleden geloofde de meerderheid van ons nog wat we zien op het nieuws. Nu weten miljarden mensen wereldwijd dat de nieuwsmedia puur leugen en bedrog is.

*** WAARSCHUWING ***

Dr. Betsy Eads waarschuwde voor extreme ziekte en dood als gevolg van het COVID-19 biowapen/vax. Zij was een van de weinige artsen die de waarheid spraken en zei dat alles over COVID-19, van infectie tot injectie, een leugen was. Het is bewezen dat ze 100% gelijk had. 

Nu hebben de kwaadaardige, moorddadige Deep State globalistische monsters een nieuwe COVID-19 psyop. Ze pushen een nieuwe ronde dodelijke en slopende injecties. 

Het echte verhaal is dat de COVID-19 gevaccineerden het echte probleem zijn en dat we een "pandemie van de gevaccineerden" hebben. Er is nieuw bewijs dat de COVID-19 gevaccineerden de "superverspreiders" van ziekte zijn, schrijft Greg Hunter.

Bron en meer info: https://www.frontnieuws.com/cv19-gevaccineerden-zijn-zieke-superverspreiders-dr-betsy-eads/

U bent door ons gewaarschuwd!