Vertaal deze pagina naar:

MARK RUTTE DIENT GEARRESTEERD TE WORDEN WEGENS VOLKERENMOORD EN CRIMINELE PRAKTIJKEN EN DIENT BERECHT TE WORDEN VOOR EEN TRIBUNAAL!

29-06-2022

De bewijzen zijn duidelijk aanwezig dat Mark Rutte de bevolking heeft misleid om zich tegen COVID te laten vaccineren (genocide/volkerenmoord) en dat de boeren onteigend dienen te worden van hun grond om huizen te kunnen bouwen!

Bijwerkingen COVID vaccinaties


Eind juni publiceert een internationale groep onafhankelijke onderzoekers, waaronder Peter Doshi, een analyse van ernstige bijwerkingen na vaccinatie met mRNA-vaccins die in de gerandomiseerde onderzoeken van Pfizer en Moderna werden gevonden en aan de FDA waren aangeboden.

https://overnu.nl/onafhankelijk-onderzoek-bijjwerkingen/


De conclusie van deze nieuwe studie is duidelijk: de Covid-vaccinatie houdt zeer sterk het risico in van zeer ernstige bijwerkingen

Aan de hand van het verslag van een 77-jarige Parkinsonpatiënt wordt duidelijk dat autopsies een ander licht zouden kunnen werpen op vele sterfgevallen na de vaccinatie die worden toegeschreven aan een reeds bestaande ziekte: Zo bleek in het geval van de bejaarde dat ook de Covid-prik tot zijn dood had bijgedragen. Hij kreeg ontstekingen in zowel zijn hersenen als hart na de booster.

https://report24.news/mann-starb-nach-booster-autopsie-spike-protein-in-gehirn-und-herz-nachgewiesen/?feed_id=18137

Luister heel goed wat Mark Rutte zegt in de video!

De grote vraag is alleen nog wie Mark Rutte en zijn handlangers gaat arresteren en wanneer!?

Wij wachten ondertussen rustig af tot de ogen open gaan van de bevolking.

Het is slechts nog een kwestie van tijd!

Een laatste waarschuwing voor Mark Rutte, de overheid, regering, topambtenaren en alle handlangers!

Gerechtigheid zal komen!

Zo God wil zal gaan geschieden!

[Forwarded from Official Convoy Nederland Nieuws 🇳🇱]

Het gaat gebeuren, heel Nederland plat!


Beste boeren, burgers,

Onze regering is nog niet onder de indruk van de acties van de agrarische sector en plattelanders, tijd voor grote acties. Vanaf maandag 4 juli 2022 gaat Nederland dicht.

Tot deze tijd heeft onze regering tijd om de plannen in de prullenbak te gooien!


Een groep boeren is van plan om hun protesten tegen de stikstofplannen van het kabinet te verharden. Vanaf maandag willen ze het hele land platleggen. "Vanaf maandag 4 juli 2022 Nederland dicht", dreigen sommige actievoerders op social media.

De oproep wordt woensdag gedeeld in appgroepen op Telegram. Nederland is al dagen in de ban van massale boerenprotesten, maar volgens de boze boeren wordt er in politiek Den Haag nog steeds niet naar hen geluisterd. "Onze regering is nog niet onder de indruk van de acties van de agrarische sector en plattelanders. Tijd voor grote acties."


Vliegvelden, havens, distributiecentra


Ze zeggen daarom vanaf maandag onder andere Schiphol en Eindhoven Airport te willen blokkeren, net als de Rotterdamse haven. Ook distributiecentra van supermarkten staan op het lijstje. Het is de bedoeling dat lokale afdelingen de acties in hun eigen regio gaan organiseren.

De oproep is wel om het "netjes" te houden.


Iedereen in actie!


Organiseer dit vanuit Uw eigen regio.

Graag zoveel mogelijk delen en met eigen organisatie oppakken.

🚜 🚜 🚜 🚜 🚜