Vertaal deze pagina naar:

MARK RUTTE IS DIRECTIELID VAN HET BEDRIJF NEDERLAND BV GENAAMD 'STAAT DER NEDERLANDEN'

22-08-2022

Iedere eed wat is gedaan op de gratie van God is niet rechtsgeldig!


Zie de onderstaande beslissing op het WOO-verzoek.

EEN BOODSCHAP VOOR ALLE LEDEN VAN DE STATEN-GENERAAL, BURGEMEESTERS, WETHOUDERS EN AMBTENAREN IN DIENST VAN HET BEDRIJF NEDERLAND BV - STAAT DER NEDERLANDEN


Dit is een laatste verzoek via De Nieuwe Media,

namens de Nederlandse bevolking: 


STOP PER DIRECT DE MISLEIDING, ONDERDRUKKING EN GENOCIDE VAN DE NEDERLANDSE BEVOLKING!


De overheid is een roverheid, het is een corrupte organisatie!

Ons bovenstaande laatste verzoek  is gericht aan alle leden van de Staten-Generaal in de onderstaande lijst en aan alle burgemeesters, wethouders en ambtenaren in Nederland.

Lijst ► https://www.staten-generaal.nl/alle_leden


Tweede Kamerleden, Eerste Kamerleden (leden van de Staten-generaal), weet en besef dat jullie huurlingen en/of handlangers zijn van een corrupte organisatie, het is een roverheid wat 'Staat der Nederlanden' heet.

Burgemeesters, Wethouders en Ambtenaren weet en besef dat jullie de uitvoerders zijn van de corrupte organisatie, het is een roverheid wat 'Staat der Nederlanden' heet.


Jullie kunnen jullie niet meer verschuilen achter de zin:

"Ich habe es nicht gewusst."

Jullie hebben het hierboven kunnen lezen!

Een ieder die als handlanger of huurling bewust heeft meegewerkt aan de misleiding, onderdrukking en genocide van de Nederlandse bevolking zal worden berecht door het Tribunaal.

Wanneer U doorgaat met de uitvoering van Uw ambtelijke functie, (waar U persoonlijk voor aansprakelijk en verantwoordelijk bent voor alles wat U doet), zal de straf zwaarder zijn.


Ons advies:

Stop per direct al Uw werkzaamheden voor de corrupte organisatie wat Nederland BV heet - ofwel 'Staat der Nederlanden'. Neem per direct ontslag en ga op een andere wijze Uw brood verdienen.

Wordt U gechanteerd? Of bent U omgekocht door het grote geld en/of verkregen privileges? Kom er dan eerlijk voor uit en maak vanaf nu goede keuzes in Uw leven!

Beëindig Uw werkzaamheden voor de corrupte organisatie 'Staat der Nederlanden'.

Prinses Juliana is een geruilde baby en de grondwet werd ongeldig na het vluchten van Wilhelmina en haar kabinet op 13 mei 1940. Een bedrijf kan geen wetten maken.


Het sprookje is uit en alles is bekend.

Er sterven veel mensen door de vaccins!

Corona is een hoax (scam).

Er is geen stikstofprobleem.

Er is geen CO2 probleem.

Bestudeer deze info aub ► https://stopworldcontrol.com/nl/leugens/

Wie betaalt die (dure) Global Goals-campagne die loopt van nu tot het kennelijk magische jaar 2030?

 Heeft de VNG daar zelf geld voor? Subsidie uit Den Haag? Uit Brussel? Of uit Davos?!


De corrupte organisatie 'Staat der Nederlanden' is het grote virus in Nederland met haar handlangers en huurlingen!


Stop de leugens en wereldwijde Volkerenmoord (genocide) door middel van vaccinaties, chemtrails, G-straling, pesticiden en nanofijnstof!


VOLK WORDT WAKKER!


Ga onderzoek doen en informeer Uzelf en anderen!


Mark Rutte is directielid van het bedrijf genaamd: 'Staat der Nederlanden'. Nederland is een privaat bedrijf en is geregistreerd bij Dun & Bradstreet, onder D-U-N-S nummer: 40-200-0004. Via dit private bedrijf en door middel van zijn registratie bij de Security and Exchange Commission in het district van Colombia is dit bedrijf van directielid Mark Rutte aan de drievoudige Kroon in de 'CITY OF LONDON' geschonken.

De startdatum van het bedrijf de 'Staat der Nederlanden' is en/of 'De Nederlandse Regering' is rond 1848 en is een wereldwijde moedermaatschappij 424 dochterondernemingen in zijn bedrijfsstructuur.

Het  Ministerie van Financiën is separaat geregistreerd bij Dun & Bradstreet, onder D-U-N-S nummer: 41-169-5539. Het hoofdkantoor van het Ministerie van Financiën is het private bedrijf 'Movares Nederland BV' in Utrecht. Het private Belastingbedrijf is een niet-geregistreerde business-unit van dit private bedrijf. De bevoegde functionaris van dit bedrijf is koning Willem-Alexander. Dit bedrijf is evenals een wereldwijde moedermaatschappij met zelfs 545 bedrijven. Er zijn dus twee bedrijven genaamd: 'Staat der Nederlanden', met voor elk bedrijf een 'Eigen Regering'.


Geen verplichte deelname aan Nederland BV!

Artikel 20 (UVRM)

  1. Een ieder heeft recht op vrijheid van vreedzame vereniging en vergadering.
  2. Niemand mag worden gedwongen om tot een vereniging te behoren.


Het bedrijf Nederland BV


Zie bron ► https://www.onelaw.nl/nederland-bv/Wob-documenten: 35 'experts' uit Denktank Desinformatie beïnvloeden het publiek over coronavaccins!


Een jaar voor de epidemie heeft het Rijk de Denktank Desinformatie opgericht: 35 experts beïnvloeden het publiek op social media en televisie over vaccins. Ze werken samen met instanties en big tech.

Een jaar vóór de epidemie heeft het Rijk een Denktank Desinformatie opgericht.

De groep bestaat uit minimaal 35 'experts'. Zij mengen zich in het publieke debat op social media, televisie, in kranten en vakbladen. De deelnemers, waaronder wetenschappers en communicatiedeskundigen, beïnvloeden het publiek, zorgverleners en journalisten over de vermeende positieve effecten van coronavaccins. Dit doen zij in samenwerking met zes overheidsinstanties en grote techbedrijven zoals Google en Facebook. De denktank heeft een vertrouwelijk karakter. Dit blijkt uit een reconstructie met wob-documenten en andere officiële overheidsbronnen.

https://danielvdtuin.substack.com/p/wob-documenten-denktank-desinformatie


Het WEF voert Agenda 2030 uit


Doe zelf de check wie lid is van het WEF (World Economic Forum). Tik de naam van een bekende politici, bijvoorbeeld Hoekstra en WEF in en Hoekstra duikt vanzelf op in google.

https://www.weforum.org/people/wopke-hoekstra

Hieronder ziet U bekendere namen en hopelijk gaan er nu lampjes bij U branden!

We leven in een grote sprookjeswereld!


Word wakker beste mensen! 


Rutte heeft het zelf ooit gezegd, de mensen kunnen dit stoppen wanneer ze dat willen.

De schapen en ambtenaren houden echter dit dwaze sprookje nog steeds in stand.

Spreek hen aan, deel dit artikel en wijs hen hierop.Agenda 2030


Staat Uw gemeente hieronder vermeld?

Vraag Uw gemeente welke verplichtingen men is aangegaan.


De onderstaande 117 gemeenten doen mee met de Global Goals.

Lijst Officiële Global Goals gemeenten:

Aa en Hunze, Aalten, Achtkarspelen, Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Altena, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Aruba, Assen, Baarle-Nassau, Barendrecht, Beekdaelen, Bergen (NH), Breda, Bronckhorst, Culemborg, Coevorden, Dalfsen, Delft, Den Haag, Deurne, Deventer, Dongen, Drechterland, Dronten, Duiven, Eemnes, Eindhoven, Emmen, Enkhuizen, Geertruidenberg, Gemert-Bakel, Gennep, Gilze en Rijen, Goeree Overflakkee, Goes, Goirle, Gorinchem, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heemstede, Heerenveen, Heerlen, Hellendoorn, Helmond, Hengelo, 's-Hertogenbosch, Heusden, Hilvarenbeek, Hoorn, Houten, Koggenland, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Leeuwarden, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Loon op zand, Maasgouw, Maastricht, Medemblik, Meierijstad, Meppel, Midden-Groningen, Nieuwegein, Nijmegen, Noordenveld, Oisterwijk, Oldenzaal, Oosterhout, Ooststellingwerf, Opmeer, Opsterland, Oss, Renswoude, Rheden, Rijswijk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Schiermonnikoog, Schouwen-Duiveland, Sint Maarten, Sittard-Geleen, Smallingerland, Soest, Stede Broec, Stichtse vecht, Súdwest Fryslân, Terneuzen, Texel, Teylingen, Tilburg, Tytsjerksteradiel, Utrecht, Valkenburg aan den Geul, Valkenswaard, Veldhoven, Velsen, Venlo, Vijfheerenlanden, Waadhoeke, Waalwijk, Wassenaar, Waterland, Westerkwartier, Westerveld, Wierden, Zeist, Zoetermeer, Zundert en Zwolle.

Zie ► https://vng.nl/artikelen/overzichtskaart-van-gemeenten-die-meedoen-aan-global-goals


Het is echter vaak onbekend wat dat precies inhoudt, omdat de gemeenten er op hun internetsite vaak geen of weinig ruchtbaarheid aan geven.

Benader hen en vraag welke verplichtingen men is aangegaan.

"De nieuwe kleren van de keizer"


De nieuwe kleren van de keizer is een sprookje opgetekend door Hans Christian Andersen, het verscheen in 1837.


Het sprookje verhaalt van een keizer die erg op zijn uiterlijk is gesteld.

Zijn kleermakers maken steeds duurdere gewaden, maar de keizer raakt steeds sneller verveeld. Uiteindelijk wil hij iets heel bijzonders en beveelt zijn kleermakers een gewaad te maken van "de stof die niet bestaat."

Dan komen er een paar rondreizende kleermakers aan het hof die zeggen helemaal aan zijn wensen te kunnen voldoen. Zij hebben een uniek, nog nooit vertoond concept: een stof die alleen zichtbaar is voor slimme mensen. In werkelijkheid zijn het natuurlijk oplichters, want zo'n stof bestaat niet, maar de kleermakers vertrouwen erop dat niemand zal durven erkennen dat hij/zij de stof niet ziet - uit angst om voor dom uitgemaakt te worden.

De keizer huurt ze in. Ze sluiten zich enkele dagen op in hun atelier en doden de tijd. Het ontbreekt ze aan niets. Daarna komen ze met veel misbaar en flauwekul naar de keizer en doen alsof ze een heel bijzonder kleed in hun handen hebben. Ze voeren een fantastische pantomime op en trekken de keizer het kleed aan dat alleen gezien kan worden door slimme mensen. De keizer aarzelt even, want hij ziet zijn eigen kleed niet, maar door de verrukte kreten van zijn kleermakers gaat hij er zelf ook in geloven, zeker als ook de eerste minister zegt dat het kleed hem prachtig staat! De keizer waant zich in peperdure kleren en hij wil natuurlijk niet dat mensen denken dat hij dom is. Hij vertoont zich dus aan zijn hovelingen en ook zij, bevreesd voor zijn woede-uitbarstingen, prijzen zijn nieuwe kleren de hemel in en loven zijn uitgekiende smaak.

Zodoende besluit de keizer zich te vertonen aan het hele volk. Fier flaneert hij in de optocht, geheel naakt, terwijl het volk omvalt van verbazing, angst en plaatsvervangende schaamte, totdat een kind in het publiek roept: "Hee, kijk, de keizer loopt in zijn blootje!" Iedereen houdt de adem in voor de toorn van de vorst, maar plots wordt zijn kreet beantwoord. "Hij heeft gelijk! Hij loopt in zijn blootje!" Spoedig roept iedereen dit, maar de keizer weet niet anders te doen dan trots door te lopen, zelfs al ziet ook hijzelf de kleren niet. De dienaren blijven zijn sleep dragen, die er niet is. Al gauw had de keizer door dat de twee kleermakers hem bedrogen hadden. Toen hij terugging naar zijn paleis waren de twee al lang vertrokken met hun verworven rijkdommen.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/De_nieuwe_kleren_van_de_keizer

Tegenwoordig is "De nieuwe kleren van de keizer" of "de kleren van de keizer" een gemeenzaam gebruikte uitdrukking voor een dwaze gewoonte of beslissing, die iedereen afkeurt, maar waartegen niemand protesteert uit angst om tegen het collectief en/of zijn leiders in te gaan.

Deze informatie wordt U onthouden!

Zo God wil zal er Gerechtigheid gaan geschieden!