Vertaal deze pagina naar:

IS MAX VAN DEN BERG, DE FAKKELDRAGER, EEN ACTEUR IN DIENST VAN DE (R)OVERHEID?

21-02-2023

Max van den Berg is volgens medelanders één van de vele acteurs, in dienst van de (r)overheid, om alles in goede banen te leiden!


Wij poneren een stelling wat leeft op social media.

Geschreven werd het volgende over Max van den Berg.

Max van den Berg heeft vandaag weer een goed stukje acteerwerk afgeleverd, de donaties zullen nu wel weer rijkelijk gaan vloeien. Door zijn filmpjes worden mensen juist bang gemaakt om in opstand te komen.

En tegelijkertijd denken dan ook weer veel mensen dat iemand al voor hun belangen en rechten op komt, zodat ze in hun luie stoel achterover kunnen blijven leunen.

In het begin van de navolgende video maakt Max van den Berg volgens een medelander een teken met zijn beide handen van het Broederschap, zie video ► https://www.bitchute.com/video/bqVEJCSZ7OAp/.

Wanneer U een andere mening heeft stuur ons een e-mail.

redactie@de-nieuwe-media.nl

Bekijk daarna de onderstaande video!


Ook weer veel acteerwerk van Max van den Berg en de beide jonge mannen (acteurs) in burgerkledij?

Kent U één of beide van deze mannen? Dan mag U ons een e-mail toezenden!

redactie@de-nieuwe-media.nl


Weet en besef dat er voor de (r)overheid nog vele andere acteurs werkzaam kunnen zijn, types zoals Max van den Berg met een bepaalde mening over de (r)overheid.


Door acteurs in te zetten, zoals bijvoorbeeld de mens Max van den Berg, worden vangnetten gemaakt om demonstranten in een fuik te kunnen vangen. Men krijgt ook in beeld wie doneert aan deze hoofdpersonages (acteurs), zodat ze diegenen ook kunnen gaan aanpakken. Althans, dat proberen ze, maar dat gaat toch een stuk moeilijker worden als men dacht, nu dit bekend is geworden.

Door acteurs, zoals bijvoorbeeld mensen als Max van den Berg, in te zetten gaat onze vrijheid van meningsuiting op de schop, wegens de zogenaamde ongehoorzaamheden, bedreigingen, intimidaties en ga zo het hele rijtje maar af.

Let eens op hoe Max van den Berg zijn boodschap doorgeeft als hij demonstreert of video's van zichzelf maakt, de kleding die hij draagt en de uitspraken die hij doet. Op deze wijze acteren de acteurs hun rol in de samenleving.

Wat ook opvallend is,  is dat men het geloof, cultuur, nationaliteit en ga zo maar door, ook hierin mee trekt. Op deze wijze wordt onze cultuur om zeep geholpen wordt er ruimte vrij gemaakt voor een éénzijdig beleid, zonder mensenrechten, grondrecht en noem het maar op.

Dit is de strategie van Agenda 2030 (WEF beleid).


Hierbij aantekenend dat diegenen, die ervan overtuigd zijn dat Max van den Berg een betaalde acteur is van de (r)overheid, er natuurlijk ook geheel naast kunnen zitten. Het kan natuurlijk ook zijn dat Max van den Berg zich inderdaad dagelijks druk maakt over onze samenleving en aan wil kaarten wat er mis is.

*** Maar wees in ieder geval gewaarschuwd dat er betaalde acteurs worden ingezet door de (r)overheid als demonstrant of als romeo ( = verklede politieman als demonstrant ) ***