Vertaal deze pagina naar:

MAX VAN DEN BERG (DE FAKKELDRAGER) WERD OP 8 APRIL 2023 GEARRESTEERD IN PARIJS (FRANKRIJK)

09-04-2023

Max van den Berg stak een rotonde over waar dit niet was toegestaan en trok, mede door zijn gele hesje, de aandacht van de Franse militaire politie!

Daar was Max van den Berg zich ook bewust van dat hij daardoor de aandacht trok.

In de video hoorde je het hem giechelend nog zeggen: "Dus niet omdraaien...".

De Arc de Triomphe rotonde mag je niet zomaar oversteken, wel via een tunnel. Daar staat een boete op. Dit wist Max, dit hoor je hem duidelijk zeggen in z'n eigen gemaakte video op z'n tijdlijn van Facebook. 

Op de Champs-Élysées is het daarbij ook nog eens verboden om met uiterlijke kenmerken van protesten te lopen, omdat er onder de Arc de Triomphe een eeuwig Brandende kaars brandt voor een onbekende soldaat.

Veel mensen en wij (de redactie) hopen oprecht dat het met een sisser gaat aflopen.

Laten we met z'n allen bidden voor een goede afloop!

Sinds 2019 is het verboden om de Franse politie (gendarmerie*) te filmen. Max van den Berg was samen met een andere strijder in Parijs, die nu alle arrondissementen af gaat om te zoeken waar Max zit. Er is verwarring over waar hij in een cel zit opgesloten.  In Frankrijk geven ze daar weinig informatie over. Zodra wij meer informatie hebben over Max zullen wij hiervan een update schrijven.

Reacties op de tijdlijn van Max van den Berg:

"Proficiat, Max - je ging naar Frankrijk om te provoceren/zuigen en je hebt alle aandacht gekregen waar jij zo'n behoefte aan hebt. Kan je weer de "politiek gevangene" uit gaan hangen. Ik hoop dat je binnenkort een pas op de plaats doet en je gaat laten behandelen."

"Het is dieptriest. Je hoort de opwinding in zijn (vaak overslaande) stem. Mensen blijven hem aanmoedigen/bejubelen. Ongetwijfeld zijn er ook mensen in zijn omgeving die WEL het beste met Max voor hebben maar die hebben duidelijk (nog) geen overwicht."

"Ik geloof dat Max in essentie een goede jongen is. Hij is gevormd door zijn slechte verleden. Dat neemt niet weg, dat alles getolereerd moet worden. Max is voortdurend aan het zuigen en provoceren. Hij roept de shit over zichzelf af. Ergens hoop ik, dat er één aanhanger is, die hem in kan laten zien, dat hij hulp nodig heeft. Hij draait met zijn paranoïde gedrag volledig door. Hij verdraait feiten. Kijk alleen hoe hij gisteravond reageerde. Zijn volgers voeden hem. Hij wil zich belangrijk voelen. Op zich triest, maar ik voel eerlijk gezegd nog weinig compassie voor hem."

Een ieder mag het zijne ervan vinden...

Misschien een idee voor Max van den Berg om het anders te gaan aanpakken in de Toekomst?

In één van zijn laatste opgenomen video's, voor zijn arrestatie, zei Max van den Berg nog het niet erg te vinden om gearresteerd te worden in Parijs, daar hij dan weer een levenservaring rijker zou zijn. Dat klopt wel wat hij zegt. Max heeft er weer een extra levenservaring bij gekregen.

We gaan het vanzelf zien en horen hoe deze levenservaring gaat uitpakken voor Max.

[Onze UPDATE van 9 april 2023 om 18:40 uur]

Max van den Berg is weer vrij gelaten, dan heeft hij geluk gehad.

En/of onze gebeden zijn gehoord.

Facebook Max: https://www.facebook.com/profile.php?id=100055985341739

Het meegenomen mes in de tas kan weleens voor heel veel problemen gaan zorgen voor Max van den Berg, daar het bezit van zo'n mes in Frankrijk verboden is om op straat bij je te hebben.
Het meegenomen mes in de tas kan weleens voor heel veel problemen gaan zorgen voor Max van den Berg, daar het bezit van zo'n mes in Frankrijk verboden is om op straat bij je te hebben.

*) Gendarmerie: Een gendarmerie (verbastering van het Franse gens d' armes, krijgsvolk, letterlijk lieden met wapens) is een dienst die algemene politietaken uitvoert en (van oorsprong) een onderdeel van het leger is. Deze eenheden waren oorspronkelijk verspreid over het platteland in kazernes gelegerd; ten opzichte van de gewone politie had dit vooral in tijden zonder telefoon- en radioverbindingen het voordeel dat (ook 's nachts) snel in groten getale opgetreden kon worden. Misdaadbendes konden zo effectiever worden bestreden.

Beeldopname uit een video, gefilmd door Max van den Berg, kort voor zijn arrestatie in Parijs.

Bron: https://www.facebook.com/100055985341739/videos/250264544090061/

De WEF trein dendert met een rotgang door!

Het is echt te hopen dat de Volkstribunalen gauw gaan komen.

Bewuste mensen willen graag dat deze trein tot stoppen wordt gebracht en nemen het de minder bewuste mensen kwalijk dat ze nog zogenaamd slapen! De manier om de mensen meer bewust te laten worden van wat er op dit moment in onze wereld speelt is niet alleen het internet.

Minder bewuste mensen zitten vaak op andere media kanalen dan de bewuste mensen. Een manier om deze trein tot stoppen te brengen is de minder bewuste mensen bewust maken met bijvoorbeeld flyers, kranten, posters en stickers.

Deze kun je bestellen bij: https://www.infoflyers.nl/shop/index.php

Maak hier alsjeblieft gebruik van!

Help mee deze trein te stoppen en ga van deur tot deur flyers en informatiemateriaal verspreiden!

Zodat de bevolking gaat ontwaken, het is de hoogste tijd!

Help mee voor onze toekomst en ook de toekomst van al onze (toekomstige) kinderen!

De boodschap van Max van den Berg

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN