Vertaal deze pagina naar:

MAX VAN DEN BERG ZAT OP 23-05-2023 OP DE PUBLIEKE TRIBUNE VAN DE TWEEDE KAMER, DIT LEIDDE TOT VEEL COMMOTIE!

24-05-2023

Max van den Berg beheert het Telegram kanaal: "Team gratie Gods, waakzaam en dienstbaar. Stop de plannen van de elites!"

*** Wij keuren jouw actie in de Tweede Kamer als 100% geslaagd Max ***

Max jij laat je eigen Licht schijnen waar dat nodig is, Gods zegen en onze zegen heb je!

Bijna 7 minuten exclusieve aandacht voor jou op de staatstelevisie Max, je bent een Topper!

Link Telegram kanaal ► https://t.me/TeamGratieGods

Waarom zijn Tweede Kamerleden bang?

Je kunt je nu gaan afvragen waarom Tweede Kamerleden bang zijn, hebben ze iets op hun kerfstof te verbergen? Wanneer U onderzoek gaat doen zult U dat zelf gaan ontdekken.

Begin met het Rolodex-onderzoek en de Demmink zaak te onderzoeken. Het koningshuis en topambtenaren worden als dader genoemd in grote seksschandalen en doofpotaffaires.

Pieter Omtzigt houdt de doofpot van Demmink in opdracht van Rutte dicht.

'Een Vandaag' schreef een zeer negatief bericht over Max van den Berg, zij maken hem zwart omdat ze bang zijn voor de Waarheid van de Vrijheidsstrijders in Nederland!


Te lezen is het volgende in het artikel van "Een Vandaag':


Fakkeldrager die voor huis van Kaag stond was in Tweede Kamer: het mag, maar 'geeft ongemakkelijk gevoel'.

Tijdens het debat over de toeslagenaffaire gisteravond was er een opmerkelijke gast in en om het gebouw van de Tweede Kamer: Max van den Berg, de man die begin vorig jaar met een brandende fakkel voor het huis van minister Sigrid Kaag stond.

Van den Berg is veroordeeld voor het dreigen met een brandende fakkel bij het huis van Kaag. Hij kreeg daarvoor 5 maanden celstraf. Daarnaast mag hij 2 jaar lang niet in de straat komen waar Kaag en haar gezin wonen en mag hij geen contact opnemen - direct of indirect - met leden van het kabinet. Wel mag hij met Kamerleden praten.

Dat de anti-overheidsactivist gisteren in de Tweede Kamer was, leverde ongemakkelijk situaties op voor Kamerleden. Politici beschrijven vooral de ingewikkelde balans in deze kwestie. "De Tweede Kamer is een openbaar huis. Elke burger mag hier naar binnen", zegt BBB-Kamerlid Caroline van der Plas. "Persoonlijk vind ik het wel wat unheimisch dat hij hier ook is. Ik vind het niet prettig in ieder geval, maar het mag, het is een burger."

Ze heeft eerder 'een confrontatie' met Van den Berg gehad: "Hier bij de Tweede Kamer, bij Jinek en bij Op1 een keer. Hij staat ineens voor je en er wordt van alles naar je geroepen. Hij roept ook: 'Ik wil Van der Plas spreken! U bent er niet voor de burgers! Waarom wilt u niet met mij praten?' Het komt toch wel intimiderend over." Van den Berg filmt ook veel en zendt het uit op social media, vertelt Van der Plas. "Ik wil met iedereen in gesprek, maar doe het op een normale manier."

Artikel ► https://eenvandaag.avrotros.nl/item/fakkeldrager-die-voor-huis-van-kaag-stond-was-in-tweede-kamer-het-mag-maar-geeft-ongemakkelijk-gevoel/