Vertaal deze pagina naar:

MEDISCHE FRAUDE

02-06-2021

Het aantal gevestigde (top)wetenschappers die op basis van onderzoek en bewijs waarschuwen dat de Covid-19 vaccins afschuwelijke gevolgen hebben, groeit met de dag!


De vaccinproducenten en hun lakeien in de mainstream media en politiek hebben tot nu toe steeds volgehouden dat de Covid mRNA vaccins 'veilig' zijn, en dat het gevaarlijke Spike proteïne waar deze vaccins het menselijke lichaam voor coderen voornamelijk dichtbij de plek van inenting, dus in de schouderspier, blijft.

Kritische wetenschappers die waarschuwden dat dit wel eens niet het geval zou kunnen zijn, werden genegeerd of belachelijk gemaakt, maar blijken nu definitief gelijk te hebben gehad.De zogenaamde COVID-19 vaccins zijn levensgevaarlijk!

Het was volgens Bridle daarom een ernstige fout aan te nemen dat het Spike proteïne niet in het bloed terecht zou komen. 'Nu hebben we scherp omlijnd bewijs dat de vaccins die ervoor zorgen dat de cellen in onze deltoïde spieren dit proteïne aanmaken - dat het vaccin zelf, plus het proteïne, in de bloedcirculatie terecht komt.

'Hij haalde een recente publicatie van een peer-reviewed studie aan waarbij het Spike proteïne werd ontdekt in het bloedplasma van 3 van 13 jonge zorgmedewerkers die het Moderna vaccin hadden gekregen. In één van deze personen circuleerde het Spike proteïne maar liefst 29 dagen. Zodra het in het bloed zit, hecht het proteïne zich aan specifieke ACE2 receptoren van de bloedplaatjes en bloedvaten.

Dan kunnen er twee zaken gebeuren: 'Of er ontstaan klonters - precies wat we zien met de bloedstoornissen die met deze vaccins in verband worden gebracht-, of bloedingen.

'Het zou volgens hem tevens de hartproblemen onder jongeren die zijn gevaccineerd verklaren.

https://www.xandernieuws.net/algemeen/virale-immunoloog-geschokt-na-onderzoek-werking-covid-vaccins-we-hebben-grote-fout-gemaakt-we-injecteren-mensen-met-gif/


Tip: Ga zelf ook onderzoek doen en deel deze info!