Vertaal deze pagina naar:

MICHA KAT IS EEN ONAFHANKELIJK JOURNALIST EN ZIT ANNO 2022 IN EEN NEDERLANDSE GEVANGENIS

03-12-2022

Micha Kat (onderzoeksjournalist) komt in de zeer spraakmakende video aan het woord!


Zeer belangrijke video om te beluisteren!


Op 18-11-2008 gaf Adam Curry meer details over het einde van Your Wake Up Call in zijn engelstalige podcast genaamd "The Daily Source Code"


Donderdag 10 juli 2008 was Micha Kat te gast bij Adam Curry's Your Wake Up Call.

Curry's Wake Up Call, tijdens het programma zelf ook wel Your Wake Up Call genoemd, was tussen mei en september 2008 het ochtendprogramma van Arrow Classic Rock Het werd gepresenteerd door Adam Curry en Alexander Stevens en richtte zich op de serieuzer politieke onderwerpen die nergens anders behandeld worden.

Sommige overheidsinstellingen weigerden met ze te praten,

 omdat ze te kritisch zouden zijn!

In deze uitzending van 10 juli werd gesproken over de affaire Joris D. hetgeen veel stof deed opwaaien. Na afloop van de uitzending zou er een podcast online komen, tot hun grote teleurstelling kwam deze echter niet online.


Wie is Adam Curry?


Adam Curry plaatste het volgende bericht op:

https://yourwakeupcall.hyves.nl


'Arrow kan vanwege juridische redenen de podcast van vanmorgen niet online zetten. Morgen zullen we het daar uiteraard uitgebreid over hebben. We zijn natuurlijk maar een kleine club met gelimiteerde middelen, maar we blijven volhouden! Kan me bovendien nauwelijks voorstellen dat er niet geen arrowheads zijn met wat 'Link love' voor diegenen die het gemist hebben.'

Op maandag 1 september 2008 werd de show compleet onverwacht geschrapt.

Wilt U Micha Kat een kaartje of een brief toezenden?


Sluit een postzegel, extra enveloppe en schrijfpapier in de brief, zodat hij U terug kan schrijven. Vergeet dan niet Uw adres op te schrijven, zodat Micha U terug kunt schrijven.

Postadres:

PI Krimpen a/d IJssel
T.a.v. Micha Kat (reg.nr. 8079666)
Van der Hoopstraat 100
2921 LD   Krimpen aan den IJssel