Vertaal deze pagina naar:

MICHA KAT WAS VOLGENS HET ALGEMEEN DAGBLAD BEHOORLIJK BEDREIGEND!

30-07-2023

Micha Kat moet volgens de laatste berichten tot februari 2024 in de gevangenis verblijven met een bedrag van 1,5 miljoen in het verschiet van de Staat!


Micha Kat werkte lang als journalist, onder meer voor NRC. 

Oud-journalist Micha Kat werd door het OM aangeklaagd voor opruiing en bedreiging en kreeg hiervoor een flinke gevangenisstraf opgelegd.


Micha Kat was ooit een gewaardeerd journalist!

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Micha Kat ooit een gewaardeerd journalist was, maar mede door de Chipsholzaak werd hij volgens het AD steeds argwanender en verviel hij volgens het AD in allerlei complottheorieën, wat in wezen Waarheden zijn die in de doofpot zijn gestopt. 

Omtzigt werd eerder door Rutte de mond gesnoerd over Demmink.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/demmink-zaak/


In de rechtbank ging Micha Kat verbaal behoorlijk tekeer!

Tijdens de zittingen in Noord-Ierland rond zijn uitlevering en tijdens pro-formazittingen in Nederland ging Micha Kat verbaal behoorlijk tekeer.


Over Jaap van Dissel / Bodegraven / Red Pill Journal

Micha Kat noemde Jaap van Dissel (directeur RIVM), toen Micha nog vrij was, een massamoordenaar die tegen de muur gezet moet worden. 

De laatste video's van het RED PILL JOURNAL gingen over het Bodegraven. Daarin stellen Micha Kat, Joost Knevel en Wouter Raatgever dat er in die gemeenten enkele decennia geleden kinderen zijn misbruikt en vermoord ('aan stukken gesneden') door een 'satanisch-pedofiele elite'. 

Van Dissel hoort daar ook bij volgens de geluiden in het Red Pill Journal. Die theorie is gebaseerd op 'hervonden herinneringen' van Knevel, die zelf uit Bodegraven komt. Het dossier van Joost Knevel is te vinden in volgende URL: https://www.bart-van-well-foundation.nl/dossier-joost-knevel/


Schadevergoeding 1,5 miljoen

Toch zou het ook kúnnen gebeuren dat er na zijn vrijlating een schadevergoeding van tonnen voor hem klaarligt - van de Nederlandse Staat nog wel. Volgens de berekening van een deskundige hebben ze het over ongeveer 1,5 miljoen euro. De advocaat van Micha Kat, Thijs Stapel, gaat die procedure opstarten, maar verwacht niet dat nog dit jaar (2023) vonnis zal worden gewezen.


Wat er werkelijk gebeurt achter de schermen van de (r)overheid

Wat er werkelijk is gebeurd is dat ook Micha Kat, evenals vele medelanders, erachter kwam dat de bevolking keihard wordt bedrogen door de eigen rechtspraak, politiek en (r)overheid. Veel topambtenaren en hooggeplaatsten worden gechanteerd na deelname aan seksfeestjes waar babies, kinderen en minderjarigen misbruikt en verkracht worden.


Satanisch ritueel misbruik

Micha Kat schreef op Twitter dat mensen in de top van Nederland 'baby's in stukken snijden'.


In de hogere regionen worden zelfs babies en kinderen bruut verkracht, vermoord en geofferd.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

Topambtenaren, hooggeplaatsten, burgemeesters, wethouders, advocaten en rechters werken allemaal samen onder een hoedje om de criminele Staat der Nederlanden, het bedrijf Nederland, te beschermen. Ze eten allemaal uit dezelfde staatsruif, die binnenkort trouwens leeg is.

Wat is de werkelijke reden dat zoveel bekende politici de Tweede Kamer nu verlaten?