Vertaal deze pagina naar:

MICHA KAT ZIJN LAATSTE TWITTER BERICHT VAN VRIJDAG 27-08-2021

27-08-2021

Onzekere tijden betreffende Micha Kat!


Twitteraccount van Micha Kat ► https://twitter.com/drsmichakat

Micha Kat zit sinds 27 augustus vast in afwachting van zijn proces tot uitlevering naar Nederland op 3 september aanstaande.

Zie bericht ► https://revolutionaironline.com/persbericht-van-micha-kat-1-trial-date-uitleveringsproces-is-3-september/

Micha's laatste post dd. 27 augustus luidde als volgt:
En ja hoor, na een korte blik op het internet kwamen we al snel het onderstaande kop bericht tegen over Micha Kat:


"Complotdenker Micha Kat terug in cel in Noord-Ierland"


Micha Kat, die onder meer opruiende en bedreigende video's maakte gericht tegen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, zit weer vast in een cel in Noord-Ierland.

De complotdenker moest daar vandaag (27 augustus) voor de rechter komen, omdat hij de voorwaarden had geschonden tijdens de schorsing van zijn voorlopige hechtenis.

Hij bleef bedreigende en opruiende tweets versturen via Twitter.

De rechtbank in Belfast besloot vandaag dat Micha Kat (58) blijft vastzitten tot de volgende zitting op vrijdag 3 september, zegt een woordvoerder van het OM in Den Haag.

Op 3 september moet Micha Kat opnieuw voor de rechter verschijnen, die dan bepaalt of hij wordt uitgeleverd aan Nederland. Micha Kat moet in Nederland een celstraf uitzitten van zes maanden vanwege een eerdere veroordeling voor smaad en laster. Micha Kat werd vorige maand opgepakt in Noord-Ierland.

Link info ► https://www.ad.nl/buitenland/complotdenker-micha-kat-terug-in-cel-in-noord-ierland~a745bf1b/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2FRob Scholte berichtte er ook over op z'n website:


"Complotdenker Micha Kat Terug in Cel in Noord Ierland"


Begin juli heeft de Rechtbank de drie Complotdenkers Opgedragen Per Direct te Stoppen met hun Beschuldigende Verhalen. Raatgever is eind juni Veroordeeld tot Negen Maanden Gevangenisstraf, waarvan Drie Voorwaardelijk, voor het Verspreiden van de Opruiende en Bedreigende Video's. De 43 jarige Joost Knevel werd maandag vanuit Spanje aan Nederland Overgeleverd. De Rechter Commissaris van de Rechtbank in Den Haag besloot gisteren zijn Voorarrest met Twee Weken te Verlengen.

Zie ► https://robscholtemuseum.nl/de-stentor-complotdenker-micha-kat-terug-in-cel-in-noord-ierland/

Lees ook ► https://www.destentor.nl/tech/complotdenker-micha-kat-58-opgepakt-in-noord-ierland-vanwege-bizarre-beschuldigingen~aad7070e/


Vanuit de redactie wensen wij jou heel veel Sterkte in jouw Aardse strijd en Missie Micha!

God bless!