Vertaal deze pagina naar:

MOOI LAND TOCH HE DAT NEDERLAND!?

02-11-2022

Sommige dingen moet je delen, omdat ze heel belangrijk zijn, of omdat mensen er geen weet of besef van hebben!


Sjaan Boterletter schreef:


Het stille geheim van de windmolen en warmtepomp industrie:

Laag Frequent Geluid.

Laag frequent geluid van windmolens (windturbines) bestaat uit bijna onhoorbare trillingen (infrageluid), die over grote afstand huizen kunnen laten resoneren. De huizen veranderen in grote klankkasten, waardoor de trillingen in het huis worden versterkt en bewoners ziek worden.

Dit kan resulteren in het Wind turbine Syndrome of Vibro acoustic disease.

Velen hebben daardoor al moeten verhuizen en er zijn diverse rechtszaken over gevoerd, vaak met een geheimhoudingsclausule, omdat men niet wil dat dit bekend wordt, uit angst voor massale schadeclaims.

Hetzelfde probleem speelt bij de lage frequenties die buitenunits van warmtepompen produceren. Lage frequenties worden door het gehoor bijna niet omgezet in een hoorbare toon, waardoor er al een grote geluidsdruk aanwezig kan zijn, zonder dat men in de gaten heeft dat er trillingen op het gehoor en lichaam inwerken. Juist het feit dat het geluid bijna niet hoorbaar is, maakt het zo gevaarlijk.

Bij een lage frequentie van bijvoorbeeld 10 Hz wordt maar liefst 70 dB niet gemeten. De geluidsdruk in dB(A) is dan vergelijkbaar met een stofzuiger of wasmachine. Het geluid is slecht hoorbaar en wordt met de A-weging maar voor een heel klein deel gemeten. Laag frequent geluid wordt in de norm van het bouwbesluit ten onrechte vergeleken met hoogfrequent geluid, waardoor het lijkt alsof de apparaten stil zijn. Slachtoffers worden weggezet als aanstellers, terwijl ze wel degelijk fysiek ziek worden door de trillingen.

Klachten die laag frequent geluid kunnen veroorzaken zijn onder andere; slapeloosheid, hartkloppingen, hoge bloeddruk, druk op de borst, misselijkheid, druk op de oren, hyperacusis, tinnitus en duizeligheid. Nu er steeds meer mensen een warmtepomp kopen, gaan steeds meer mensen hier last van krijgen, zonder dat ze in de gaten hebben wat hun klachten veroorzaakt.


Belangrijke aanvulling van Leid de Ruyter:

Die ultra laag frequente tonen, zorgen dat je lichaam in de vluchtmodus gaat. Maar je vlucht niet, dus gaat het lichaam epitheelcellen vormen om je hart, je cholesterol gaat stijgen en meer ellende ontstaat. Bij ons in de buurt zouden 45 windturbines komen van ruim 200 m hoog. Waarvan 6 op 600 m afstand van onze boerderij. We hebben alles verkocht en nu zitten we hier, op Curaçao....

Alle asielzoekers zijn welkom!


Krijgen ALLES wat de Nederlander zelf niet krijgt en wat denk je? We zijn naast het paradijs voor de gelukzoekers ook nog eens hét chemisch afvalputje van de wereld!

 Wat leven we toch in een fantastisch mooi land!

Wist U dit allemaal over Nederland?


Nederland, ons kleine landje, is de grootste afvalput ter wereld. Dan weet U ook direct waarom Nederland voorop loopt met het WEF en The Great Reset door de corrupte regering en het nep koningshuis.

Ecocide, zoek de betekenis hier eens van op?

Heeft U kinderen? Ga dan ook onderzoek doen!

In het belang van Uzelf en Uw nageslacht.

Beluister en bekijk de onderstaande video wanneer U Facebook heeft.

https://www.facebook.com/100084452076933/videos/684162363052528

Een baanbrekende documentaire!


Een vertaalde reactie die te lezen is onder de video:

"Echt schokkend om te zien dat de geallieerde versie van WW2 volledig wordt ontmanteld en bewezen totale fictie te zijn. Ik vond de overdrijving in holocaustfilms altijd erg openlijk en bedoeld om een "slachtofferkaart" te creëren voor internationale jodendom.

Zeer informatief en geweldige productie!"


Link video Europe, the Last Battle ► https://www.bitchute.com/video/ejNHb6TPINRj/

Deze video is verbannen door youtube en Facebook.

DEZE VIDEO MOET U BEKIJKEN !!

Om inzicht te krijgen wat er gaande was.