Vertaal deze pagina naar:

NA DRIE JAAR STRIJDEN IS HET EINDELIJK ZOVER VOOR YOURI PLATE, HOERA!

28-12-2022

Het gaat morgen (29/12/2022 om 9 uur) echt spannend worden in de Rechtbank in Maastricht!


Wij wensen jou heel veel succes toe Youri,

je bent een volksheld pur sang!


Het hele rechtssysteem in Nederland staat op het punt om als een kaartenhuis in elkaar te storten, want morgen zal de hele advocatuur ter discussie staan. Niet Youri Plate, maar zijn advocaat verdedigt zijn bewijzen met betrekking tot de rechtspraak en van het Ministerie van veiligheid en justitie.

Als rechtspersoon mag Plate zich met zijn jurisprudentie verdedigen. Als hierdoor het rechtssysteem instort, met behulp van de rechtspraak, is er rechtsgeldige jurisprudentie opgebouwd.


Youri Plate schreef dat er drie mappen klaar liggen!

Eén voor de rechter, één voor de griffier en één voor de tegenpartij.

Plate zal de rechter eerst vragen om mee te werken om de ANBI status van Enexis BV aan te pakken. Plate heeft alles netjes juridisch op papier gezet, dat Enexis BV zich niet aan de wet houdt, de zogeheten WBTR.


Wat is de WBTR?

De WBTR is er om verenigingen en stichtingen te helpen en te beschermen tegen misstappen. Maar ook om de kwaliteit van het bestuur te verbeteren. In de wet staan (strenge) regels over het besturen van verenigingen en stichtingen. Door de wet is ook de persoonlijke aansprakelijkheid voor bestuurders en toezichthouders verbreed.


Plate schrijft voorts dat hij voor de rechter bewijzen heeft dat de rechter zelf niet bevoegd is en dat de rechtspraak zegt dat de rechtbank, dus het gebouw pas van juni 2021 staat ingeschreven als een publiek rechtelijke rechtspersoon.

 Dus alle uitspraken vóór die tijd betekent dat de rechter een ambtseed heeft geschonden en is hiermee dus strafbaar. Rechtbank Zeeland bevestigde Youri Plate reeds dat alle rechters natuurpersonen zijn en niet staan vermeld in het handelsregister van 2007 gekoppeld aan formulier 18 van de K.v.K.

Met andere woorden kan Plate de rechter, middels de wrakingskamer en zijn advocaat het hele rechtssysteem morgen op de kop zetten en dat het doek dan zal gaan vallen voor het rechtssysteem.

Ook zijn er Woo-verzoeken bij, dat de officieren van de politie natuurpersonen zijn en dat het CJIB een ANBI status heeft.


Youri Plate sluit af met de woorden:

Dus de keus is morgen aan hen:

Of Enexis is de Sjaak of de rechter.

Zo te lezen is de rechter de Sjaak!


- Wordt vervolgd -

Youri Plate aan het woord bij de Rechtbank.

Video ► https://www.facebook.com/1050882036/videos/471348728409122

- Wordt vervolgd -

Na de zitting werd er gezamenlijk koffie gedronken.

Proost Youri, op een goede afloop!