Vertaal deze pagina naar:

DEMOLAND NEDERLAND UPDATE VAN DE DAM IN AMSTERDAM OP ZONDAG 01-05-2022

01-05-2022

Nederland gaat voor zijn grondrechten de straat op, klaar met het kabinet!


Vandaag organiseerde de organisatie "Samen voor Nederland" een manifestatie in Amsterdam. Ongeveer 2.000 mensen liepen mee in een tocht vanaf de Dam via de Utrechtsestraat, de Pijp, het Museumplein terug naar de Dam.Ene Bram Willem (Evert Santegoeds) schreef het volgende hierover op Facebook:

Bron ► https://www.facebook.com/bram.willem.9


Wie is Evert Santegoeds?

https://nl.wikipedia.org/wiki/Evert_Santegoeds


"Om 12:00 uur was er weinig veranderd op de Dam. Katja is gearriveerd voor de livestream (zie https://youtu.be/mec9v8fD778). Ze doet een interview met de informatie stand van Jan Rijkeboer (waar gratis exemplaren van De Andere Krant en Gezond Verstand worden aangeboden), een praatje met Corstiaan en Wijnand Schippers en filmt een prinsenvlag.

De EHBO is aanwezig en er worden gedroogde brandnetels verkocht. Donna van de Horst doet (wegens persoonlijke omstandigheden) vandaag geen livestream maar Debbie is er wel (zie https://tinyurl.com/565autwf ). De organisatie van Timo Hoffmann deelt weer gratis boeken uit over "De Grote Strijd". Het nummer "I wanna dance with somebody" van Whitney Housten schalt over de Dam"."

De situatie op de Dam in Amsterdam (12:30 uur)


Bram Willem (Evert Santegoeds) schreef voorts het volgende:


"De situatie op de Dam om 12:30 uur.

Het podium programma is begonnen. De anonieme fysiotherapeut Arnold (die onder het pseudoniem "Skip" opereert) en Melanie (die heeft gevraagd ook niet met haar achternaam genoemd te worden) doen de regie en praten de sprekers aan elkaar.

Laurens Lindeman, Willemijn van Brenk, Raisa Blommestijn en Tobias Müller staan op het programma om te spreken. De "voortschrijdend inzicht" campagne van Koen Verhagen hangt op het podium.

Ook Frank Ruesink, Corstiaan en Wijnand Schippers, Sarah Melis en Ezra Armakye (van onder meer de platforms "Samen voor Vrijheid", "Voor vrijheid" en "Vecht voor vrijheid" uit Vlaanderen) en George Woodham (van Forum voor Democratie) zijn aanwezig. "


Willem Engel

"Willem Engel en Dorien Rose Duinker hebben voordat ze op een terras gingen zitten wel degelijk een stuk van de tocht vandaag in Amsterdam meegelopen. Ze liepen (op onderstaande foto) rond 13:30 uur achteraan de stoet bij het Spui. Daarna zijn ze rond 14:15 op het terras van café Mulder aan de Weteringschans gaan zitten (samen met de twee heren in wit shirt en zwarte jas)."LIVE VIDEO'S

Er is een goede opkomst vandaag wordt er geschreven.

Momentopname uit de bovenstaande video