Vertaal deze pagina naar:

NEEM OOK EEN DUIK IN HET KONIJNENHOL

01-12-2022

Dit is geen samenzwering, maar slechts feiten die in de loop van de afgelopen 20+ jaar zijn verzameld, samengevat in een segment van 3 uur dat uit 10 delen bestaat.Zet je cognitieve dissonantie opzij en stel je geest open voor wat de afgelopen eeuw voor je verborgen is gehouden. Als dit soort onderzoek nieuw voor je is, wees dan gewaarschuwd dat het niet voor angsthazen is. Het gaat over corruptie, misdaden, satanische activiteiten van de elite en de mensen die we kiezen om onze wereld te besturen.

Uiteindelijk zul je verlicht zijn en het belang van "Het Plan" begrijpen.


Ja "Q Het plan om de wereld te redden". 

Het ontvouwt zich recht voor je neus.

Welkom landgenoten, welkom bij "The Great Awakening".

VIDEO

Link video ► https://www.bitchute.com/video/T46Y1OH7aMHG/

Deze video is beschikbaar op meerdere platforms en kanalen.

Voel je vrij om te delen, te downloaden en te publiceren op je eigen kanalen.De inhoud van deze video bestaat uit 10 delen


Deel 1: Dingen die je laten gaan

Het begin van de zoektocht naar de Waarheid, Links & Rechts in de politiek, Wikileaks, de inauguratie van Donald J. Trump en de geboorte van het Q-fenomeen.


Deel 2: Door het konijnenhol

Over het Q-fenomeen, de strijd om werelddominantie, schaduwregeringen, de 1%, de macht van de banken, de Rothchilds, de Rockefellers en George Soros.


Deel 3: De buitenaardse invasie

Over de migrantenkaravaan, George Soros, NAMBLA, Antifa, Black Lives Matter, de destabilisatie van de wereld, het belang van "Samen staan we, verdeeld vallen we". Over de rol van president Trump, zijn verdiensten, Fake News, mensenhandel, de muur en kinderhandel voor de elite.


Deel 4: Kinderliefhebbers

Over kinderhandel, pedofiele logo's die worden gebruikt door kinderbeschermingsinstanties, adoptiebureaus, in tekenfilms en films van Disney, in Hollywood, in het bedrijfsleven en in de politiek. Over Haïti als kinderhandeleiland, de rol van de Clintons en Trudeau.


Deel 5: Kinderen, kunst en pizza

Onderzoek naar seksualisering van kinderen, wat doorgaat als kunst en Jeffry Epstein plus meer.


Deel 6: Grote mediamanipulatie

Over het martelzwembad van Gloria Vanderbilt, haar zoon CNN-reporter Anderson Cooper. Over nepnieuws, mediamanipulatie & propaganda, de CIA, Project Mockingbird, klokkenluider Udo Ulfkotte, de Illusion of Choice in medialand, grote sponsors van Hillary Clinton & de Democratische Partij. Over de gevaren van censuur, Media Matters for America, Correct the Record, Facebook, Google & YouTube, Snopes. Over Avaaz en het gebruik van Controlled Opposition.


Deel 7: Heksen en heksenmeesters

Over Marina Abramovic, Spirit Cooking, de Braziliaanse genezer John of God, 8 gevallen van vermeende zelfmoorden door aan een deurknop te hangen (Dolores Zorreguieta, L'Wren Scott, Chris Cornell, Chester Bennington, Tim Bergling (Avicii), Annabelle Neilson, Aaron Swartz , Kate Spade, Anthony Bourdain), de toorn van Hillary Clinton. Over het aanbidden van de duivel, het normaliseren van kannibalisme, de Kerk van Satan, beelden van Moloch. Over het Nederlandse koningshuis, de nazi-connectie, Operatie Paperclip, Bariloche, de Bilderberg Groep.


Deel 8: Voorbij koningen en koninginnen

Over de jachtpartijen van de Europese koninklijke families & de elite, Pizzagate, Adrenochroom, overlevenden, de Engelse koninklijke familie, hun connectie met Jeffrey Epstein, de naakte jongen die probeert te ontsnappen uit Buckinham Palace, de ITCCS, Kevin Annett, 50.000 vermoorde Canadezen kinderen, het bewijs, het offeren van kinderen door de eeuwen heen, de traditie van de rode schoenen. Over de laptop van Anthony Weiner, zijn levensverzekeringsdossier, chantage en de moord op degenen die zich uitspreken.


Deel 9: De dageraad van een nieuwe wereld

Over het Q-fenomeen, de Q-Anons, de Gele Hesjes, de opstand & revolutie van het volk, de hulp van Q, de identiteit van Q en de Truth Movement. Over de hints en aanwijzingen van president Trump, NXIVM, de Bronfman-zussen, de Dalai Lama, Frank Giustra. Over de mensen roodpillen, het moeras droogleggen, de e-mailserver(s) van Hillary Clinton, het mysterieuze voetbal in Helsinki & president Poetin, Barron Trump. Over het aftreden van 80.000 CEO's, de moordpogingen op president Trump, over de echte Russische heimelijke verstandhouding, het Uranium One-schandaal, de Rosatom-deal, omkoping, corruptie, witwassen, pay-to-play. Over het hoogverraad van Clinton & Obama, de infiltratie door de Moslimbroederschap, de executie van John McCabe, de gecodeerde vlag op zijn doodskist & Osama Bin Laden.


Deel 10: De terugkeer van de koning

Over de spelfouten van president Trump (Covfefe, Hamberders, Smocking Gun), zijn hints en aanwijzingen, zijn directe communicatie met de mensen. Over een toekomstige woordvoerder van de VS, over John F. Kennedy senior & junior, hun dood. Over de aanwijzingen die junior achterliet, de Tiffany Blue Boxes, George Magazine, Survival Guide to the Future, Vincent Fusca, Nicola Tesla, John Trump, Julian Assange. Over de mogelijkheid van tijdreizen, wormgaten, parallelle tijdlijnen, de mysterieuze boeken van Ingersoll Lockwood, het Ingersoll Trump-zakhorloge, Alice in Wonderland.


Wat is Q? Of wie is Q?


Q is militaire informatieverspreiding.

Het is het grootste informatieverspreidingsproject in zijn soort en wordt gebruikt om de reguliere nieuwsnetwerken te omzeilen om belanghebbenden waarheid en transparantie te brengen.

Het is wereldwijd en groeit op enorme schaal.

De goede mensen van Amerika, links en rechts, democraat en republikein, blank of gekleurd, jong en oud, zijn getuige van de terugname van Amerika van een groot aantal zeer machtige criminelen die de samenleving en de wereld al tientallen jaren vernietigen , misschien langer.

Dit is het grootste verhaal van onze tijd.

Wees geen schaap!


Ze willen dat je verdeeld wordt. Ze hebben gewerkt om ons voor altijd te verdelen. Het is tijd om wakker te worden en echte vrijheid te ervaren in plaats van de neppe soort waaronder we hebben geleefd.

De goeden, met controle over de NSA, begonnen het Q-programma voor de verspreiding van inlichtingen om een ​​online grassroots-beweging op te roepen die later "The Great Awakening" werd genoemd. Het begon op ondergrondse internetkanalen en verhuisde vervolgens naar de mainstream.

Q is een leuke afleiding geweest voor degenen die wereldgebeurtenissen volgen en naar waarheid verlangen, maar het staat op het punt een veel belangrijkere en noodzakelijke fase te beginnen - het publiek op de hoogte houden wanneer de Deep State-oorlog aan de oppervlakte uitbreekt. Hiermee bedoelen we spraakmakende arrestaties.


Ja mensen!

De criminelen waar wij het over hebben zijn beroemde politici, acteurs, zangers, CEO's en beroemdheden. Mensen die ons vertrouwen, respect en bewondering hebben verdiend. Ze hebben zeer slechte dingen gedaan die allemaal volledig bekend en gedocumenteerd zijn, en ze zullen streng worden gestraft.

Degenen onder ons die Q vanaf het begin hebben gevolgd, zullen hier zijn om u te helpen de komende gebeurtenissen te begrijpen. We zijn een van de eersten die beseffen dat onze kleine partizanendivisies slechts triviale afleidingen zijn en dat we allemaal tot slaaf zijn gemaakt door een verborgen vijand.

We realiseren ons dat het probleem nooit kapitalisme of socialisme, democraat of republikein, zwart of wit, moslim of christen was. We weten dat het gewoon zeer machtige criminelen waren die te veel macht hadden en ons verpletterden onder schulden en stom amusement.


Mede slaven!

Het is tijd om je veiligheidsgordel om te doen, je ware vijand te herkennen en een nieuwe toekomst te omarmen die we allemaal te danken hebben aan de dappere patriotten die hun leven riskeerden om deze overwinning te behalen tegen de grootste macht van het kwaad die de wereld ooit heeft gezien.

Spread the word, love and patriottism.


Word lid van onze Waarheidskrant, blijf op de hoogte!