Vertaal deze pagina naar:

NEP KONING WILLEM-ALEXANDER MOET AFSTAND DOEN VAN DE TROON!?

18-11-2022

Wanneer er geen cash geld meer is, wordt alles wat U digitaal betaalt, gemonitord door de overheid, wilt U dat?


Maar wat is er werkelijk aan de hand?

Waarom mogen pastors niet over het bijbel hoofdstuk Openbaring prediken in de kerk?

Lees Openbaring 13, daar werken ze uiteindelijk naar toe.

Het Merkteken van het Beest, de chip in Uw hand of op Uw voorhoofd.

Lees de waarschuwing hierover in de Bijbel.

Wanneer U het Merkteken van het Beest niet aanneemt kunt U niet meer kopen of verkopen.


Wat denkt Uzelf, gaat het ooit zover komen?

En wat kunnen wij gaan doen om een andere koers te gaan varen?

Laat het ons weten: redactie@de-nieuwe-media.nl


Een reactie van een lezer, waarvoor dank!

"Kijk eens naar Dominee Visser (jaar geleden) great reset en merkteken 666. Hij durft alles te benoemen en uit te leggen. Dat hij zelfs ter verantwoording werd geroepen om excuus te moeten maken. Maar dat deed hij niet, hij bleef mensen waarschuwen! Dus volg deze man. 

(Ik ben zelf niet Kerks opgevoed, maar deze Dominee krijgt van mij een diepe buiging!)."

Koningin Maxima hield voor de B20-bedrijvenbijeenkomst op Bali een toespraak waarin ze een lans brak voor de invoering van digitaal geld

Bron foto: https://bvnl.nl/economie/bvnl-wil-koningin-maxima-terugfluiten-na-uitspraken-over-digitaal-geld/
Bron foto: https://bvnl.nl/economie/bvnl-wil-koningin-maxima-terugfluiten-na-uitspraken-over-digitaal-geld/

Maxima riep op om samen te werken met overheden om een infrastructuur voor digitaal geld te bouwen waarin je digitale identiteit gekoppeld kan worden aan je digitale portemonnee. 

Maxima pleitte voor een digitaal financieel systeem waar 'iedereen van profiteert'. 

Geen cash geld meer en alles wat jij betaalt, wordt gemonitord door de overheid. Je kunt het zelfs zo programmeren dat bepaalde transacties niet meer mogelijk zijn.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) wil dat premier Rutte de koningin terugfluit, volgens hem praat ze voor haar beurt.

"De volksvertegenwoordigers hebben zich nog niet kunnen uitspreken, waardoor het kabinetsstandpunt nog bijgestuurd kan worden," aldus Van Haga. 

"Dan geeft het geen pas dat Hare Majesteit het bedrijfsleven nu al oproept om samen met overheden te bouwen aan een infrastructuur voor digitaal geld."

Van Haga wil opheldering van premier Mark Rutte en vraagt een debat aan. Een digitale euro 'geeft de overheid, ondanks dat de ECB politiek onafhankelijk is, meer macht en controle dan ons lief is'.

BVNL heeft grote zorgen over het feit dat er door de koningin openlijk gesproken wordt over de invoering van digitaal geld en de koppeling hiervan aan een digitale identiteit en portemonnee. 

'De koningin heeft een financiële achtergrond en zij geniet wereldwijd respect op dat vlak, we vragen ons echter wel af hoe haar uitgesproken mening over zo'n gevoelig onderwerp zich verhoudt tot de ministeriële verantwoordelijkheid. Invoering van digitaal geld kan de inrichting van onze economie en het monetaire stelsel flink veranderen. Het gaat dus nogal ergens over", stelt Van Haga. 

Met een digitale euro zou er bij de betaling geen rol meer weggelegd zijn voor normale, commerciële banken. In plaats daarvan gaat de transactie direct via de centrale bank. "Dit geeft de overheid, ondanks dat de ECB politiek onafhankelijk is, meer macht en controle dan ons lief is. Hier zal dus een fundamentele discussie over gevoerd moeten worden. En dan niet via de videoverbinding van Huis ten Bosch maar binnen de enige aangewezen plek: het parlement." Van Haga wil dat premier Rutte, die politiek verantwoordelijk is voor uitspraken van leden van het Koninklijk Huis, de koningin terugfluit.

Bron tekst: https://bvnl.nl/economie/bvnl-wil-koningin-maxima-terugfluiten-na-uitspraken-over-digitaal-geld/

Pure dictatuur

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) gaat nog een stap verder. 

Hij vindt dat koning Willem-Alexander moet aftreden. 

"Een koningin die op zo'n gevoelig onderwerp er keihard ingaat buiten alle parlementaire verantwoording om, maakt de positie van het koningshuis onhoudbaar," schrijft het Europarlementslid op Twitter.

"Digitaal geld gekoppeld aan een persoons-ID is pure dictatuur," stelt De Graaff.

"Willem-Alexander moet afstand doen van de troon."

Bron tekst: https://www.ninefornews.nl/europarlementarier-koning-willem-alexander-moet-afstand-doen-van-de-troon/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN