Vertaal deze pagina naar:

NESARA / GESARA GEEN ARMOEDE, GEEN HONGER, GEEN SCHULD, ALLEEN WERELDWIJDE WELVAART EN VREDE VOOR ALLEN!

04-10-2022

GESARA (Global Economic Stabilization and Recovery Act) werd gestemd om te worden uitgevoerd door alle 209 soevereine naties van de wereld, per de ondertekende Overeenkomst van Parijs van 2015 over klimaatverandering, te beginnen met de herstelde Republiek der Verenigde Staten, bekend als NESARA.


(National Economic Stabilization and Recovery Act)


NESARA annuleert alle creditcard-, hypotheek- en andere bankschulden als gevolg van illegale bank- en overheidsactiviteiten. Velen noemen dit een "jubileum" of volledige kwijtschelding van schulden.


Schaft federale inkomstenbelastingen in de V.S. af.


Creëert een vast tarief van 17% niet-essentiële nieuwe artikelen alleen omzetbelasting voor de regering. Met andere woorden, voedsel en medicijnen worden niet belast, evenmin als gebruikte artikelen zoals oude huizen. Schaft de Internal Revenue Service (IRS) af, waarbij werknemers van de IRS worden overgeplaatst naar de nationale verkoopbelastingdienst van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Herstelt het constitutionele recht voor alle rechtbanken en juridische zaken in de Republiek der Verenigde Staten van Amerika. Herschoolt alle rechters en advocaten in grondwettelijk recht. Verwijdert alle agenten van de duistere cabal, overheidsfunctionarissen en alle leden van het Amerikaanse Congres uit hun functie vanwege hun voortdurende ongrondwettelijke acties.]

GESARA zal nu de Republiek beïnvloeden samen met de rest van de wereld, in totaal alle soevereine naties. Het nieuwe financiële systeem maakt deel uit van de GESARA wet. Het IMF zal het "wereldwijde goud-standaard monetaire systeem" aankondigen zodra GESARA is aangekondigd. Alle resterende fiat valuta zullen worden ingewisseld voor goudstandaard valuta. Papiergeld zal uiteindelijk worden afgeschaft en alle valuta zullen digitaal zijn onder het nieuwe financiële systeem - met de eliminatie van de nationale schuld van elke natie op Aarde, zullen de belastingen worden aangepast om lager te zijn voor burgers en bedrijven. Het nieuwe financiële systeem is al maanden online en wordt gehost op een beschermde kwantumserver die niet kan worden gehackt of geopend zonder toestemming.

De energiekosten zullen drastisch dalen als gevolg van vrije energie en nieuwe technologieën. De toekomst zal ongelooflijk zijn, compleet; ons leven zal enorm evolueren. Onderdrukte technologieën die vrijkomen gaan 70 jaar of meer terug. Deze technologie zal gemakkelijk onze planeet schoonmaken. Een nieuw medisch systeem zal de echte gezondheidszorg zijn - met mogelijkheden om ledematen of organen te laten hergroeien, of om onze leeftijd met 30 jaar te verminderen. Als er gratis energie, transport en replicators voor iedereen zijn, zullen we gelijk zijn. Niemand zal geknecht worden, mensen zullen gewoon doen wat ze willen doen, vrije tijd hebben, tijd om na te denken en creatief te zijn. Geen noodzaak om iets te hamsteren.

Mensen zullen leven in het moment van nu - hun eigen voedsel en voedsel voor anderen verbouwen. Veel mensen zullen van hun baan gaan genieten omdat ze ervaren dat het hun zin en doel geeft, een andere manier om te dienen. Zij die geen baan hebben zullen alternatieve manieren vinden om geluk te ervaren en bij te dragen aan het algemeen welzijn.

Nu de tijd nadert voor een grote verandering in onze samenleving, is het tijd om pijn en lijden uit vroegere ervaringen om te zetten in vreugde, vrede en voorspoed! Er breekt een nieuwe dag aan die een zorgzaam en respectvol tijdperk voor de mensheid zal inluiden!

De planeet Aarde en de mensheid beleven De Grote Verschuiving van Bewustzijn, ook bekend als Ascensie of Het Grote Ontwaken naar Eenheidsbewustzijn. Moeder Aarde keert terug naar een heilige planeet, en neemt de hele menselijke bevolking mee (wie mee wil).

Het is een Gouden Eeuw die onze stoutste verbeelding te boven gaat.


Bron: Patriot Bert WWG1WGA

ONZE TOEKOMST

NESARA / GESARA TRANSITIE │ RV (= HERWAARDERING VAN DE WERELD VALUTA)