Vertaal deze pagina naar:

NESET TEMIRCI ZET HET CORRUPTE REGIEM IN NEDERLAND IN HET LICHT

27-08-2021


BREAKING: De Demmink doofpot gaat open, het corrupte regiem in Nederland wordt exposed door Neset Temirci vanuit Turkije!


• NIEUWS • BOMBING • NIEUWS •


De Demmink doofpot gaat open, het corrupte regiem in Nederland wordt exposed door Neset Temirci vanuit Turkije, het satanische regiem in Nederland wordt binnenkort berecht.

Ein-de-lijk gaat er Gerechtigheid komen voor de vele slachtoffers van seksueel en satanisch misbruik, onderdrukking, afpersing en moord door het foute regiem in Nederland, waarbij het nep Koningshuis en hooggeplaatsten zijn betrokken.

Zo God wil zal geschieden!


God bless!


Bekijk de video hieronder en deel dit artikel zoveel mogelijk, zodat het corrupte regiem in Nederland exposed en berecht kan worden.


Tip: Als je de video wilt bekijken met vertaling druk dan op de 3 kleine puntjes rechtsboven van de video en kies uit 3 verschillende talen: Turks, Engels of Nederlands.

To watch the video with translate press the 3 litle buttons right in the corner of the video and you can choose between Dutch, English or Turkisch.

Video link ► https://youtu.be/BaZ3H5tniUs

Delen is zeer gewenst 👍
Onder de video is het volgende te lezen:


De kindermishandelingszaak bracht de Nederlandse regering in paniek terwijl de Turkse autoriteiten doodstil waren. Er was een schokkende ontwikkeling in de zaak van kindermisbruik, die 10-jarige kinderen op de markt brachten voor perverse seksuele riten, en helaas bleven hoge overheidsfunctionarissen stil.

Nederlandse overheid doet inval na inval bij mensen waarvan zij denken dat het onze informatiebronnen zijn. We zullen onze kinderen beschermen, wat ze ook doen.

3e Oog Hra