Vertaal deze pagina naar:

NEURENBERG TRIBUNAAL 2.0 HET IS ZOVER!

17-04-2021

IN STUTTGART OP DRIE APRIL TWEEDUIZENDEENENTWINTIG TIEN DUIZENDEN MENSEN OP STRAAT !!


THE GREAT AWAKENING IS IN VOLLE GANG !!


LEES DE UPDATE !!Nieuwszenders als de NOS laten vaak op het journaal een heel ander beeld zien van wat er werkelijk aan de hand is. Nu 'verkeerd herinneren' blijkbaar het nieuwe normaal is in Den Haag zien steeds meer mensen het verhaal achter deze plandemie.

Aangiftes worden gedaan tegen onder andere Mark Rutte en concorte!

Tweede Neurenberg Tribunaal is in voorbereiding!


UPDATE 17-04-2021


Hillary Clinton wordt op 26-04-2021 opgehangen!


Donderdagochtend 8 april 2021 kwam een militair tribunaal bijeen in Guantanamo Bay om te beslissen of Hillary Rodham Clinton vrijgesproken zal worden van aanklachten als verraad, samenspannen met de vijand, vernieling van staatseigendommen, witwassen van geld en samenzwering om een moord te begaan, of dat ze uiteindelijk aan de galg of voor een vuurpeloton zal moeten verschijnen.

Net als tijdens het hele tribunaal bleef Clinton griezelig stil toen het vonnis werd voorgelezen en de officieren adviseerden haar de doodstraf te geven voor haar misdaden. Vice-admiraal Hannink vroeg Clinton of ze een voorkeur had voor de wijze waarop het leger haar vonnis zou voltrekken, maar nog steeds weigerde ze te spreken.

"U weigerde een raadsman. U weigerde uzelf te verdedigen. Dit tribunaal besluit daarom dat de verdachte, gedetineerde Hillary Rodham Clinton, wordt veroordeeld en aan de nek wordt opgehangen tot de dood er op volgt," zei vice-admiraal Hannink botweg.

"Het vonnis zal worden voltrokken op 26 april 2021"
WE ARE THE PEOPLE


❤️  🙏  🇵🇾

DE WAARHEIDSKRANT VERSLAAT WEL HET ECHTE NIEUWS !!

Steun ons daarom en ook andere Klokkenluiders!

POWER TO THE GOOD PEOPLE!


En deel deze info zoveel mogelijk met Uw familie en Uw vrienden!

Zodat zij ook gaan ontwaken!