Vertaal deze pagina naar:

HET GEVAAR VAN NANO VERVUILING EN G-STRALING

30-12-2022

*** NIEMAND HOOR JE HIEROVER IN DE OPPOSITIE OF IN DE ALTERNATIEVE MEDIA ***

Het Forum voor Democratie (FvD) laat zich hier niet over uit en ook Café Weltschmerz niet.

Nano vervuiling is EXTREEM giftig en dus SCHADELIJK!


Doe zelf ook onderzoek lieve lezers!

Deel deze informatie met Uw familie, beste vrienden en collega's.

In combinatie met 5G / nieuwe WIFI straling is het straks enorm gevaarlijk (zachtjes uitgedrukt...).

Nano vervuiling wordt uitgestoten door fabrieken, auto's en gesproeid in de lucht, door middel van chemtrails), (verwar dit niet met contrails!).

Hoe krijgen we fijnstof en ultra-fijnstof uit de atmosfeer en uit ons lichaam?


Maakten we ons al druk om de uitstoot van fijnstof, nog niet zo lang geleden is er nieuwe geavanceerde meetapparatuur ontwikkeld, die nog kleinere deeltjes zoals ultra-fijnstof kan meten. De resultaten van deze metingen zijn schrikbarend en worden angstvallig achtergehouden voor het grote publiek.

Grote doses ultra-fijnstof valt het zenuwgestel aan, beschadigt hersencellen en veroorzaakt overal in het lichaam ontstekingen. Het probleem van de ultra-fijnstof is ontstaan met de komst van de katalysator op de auto. Er wordt beweerd dat de nieuwe generatie auto's zelfs tot 1000x meer ultra-fijnstof uitstoten dan oudere auto's!

Meer info ► https://www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/luchtvervuiling.pdf

Chemtrails is geen conspiracy maar keiharde realiteit!


Steeds meer mensen zien in dat Chemtrails geen conspiracy theorie is. Chemtrails zijn strepen van vliegtuigen die helemaal uitwaaieren en dus niet verdwijnen (geen contrails) en ons lettelijk vergiftigen.

De piloot sproeit dan onder andere zware metalen over ons uit, zoals barium, strontium, aluminium. Veel mensen hebben hier enorm veel last van en ook steeds meer artsen spreken zich uit.

Bekijk de onderstaande video waarbij een Duitse dokter Dr. Dietrich Klinghardt een boekje open doet.

Italiaanse documentaire over geo-engineering/chemtrails, onze gezondheid, de verwoesting van het milieu, wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd; met een oproep aan artsen, biologen, journalisten, familie etc. om hiernaar te kijken en er iets aan te doen voordat het echt te laat is.


Hemel onder vuur


Het boekje: Hemel onder vuur (van Fred Teunissen) is een aanrader om te lezen!

Journalist Fred Teunissen verdiepte zich twee jaar lang in het mysterie van de chemtrails. In dit boek doet hij verslag van zijn bevindingen en maakt hij de lezer deelgenoot van zijn intense bezorgdheid.
Chemtrails bevatten nanodeeltjes van metalen en andere stoffen die zo onvoorstelbaar klein zijn dat ons afweersysteem ze niet herkent. Ze worden opgenomen in vitale organen en veroorzaken daar ontstekingen die ons ziek maken.

Zoals Teunissen aantoont, is het 'sprayen' maar één kant van de chemtrail-medaille. De andere is het 'zappen': het met hoogfrequente elektromagnetische energie doorstralen van de met chemtrails bewerkte atmosfeer. Ook dit zappen heeft ingrijpende gevolgen voor de gezondheid van al wat leeft en groeit.

De auteur pleit voor een SkyLab: een burgerinitiatief dat onafhankelijk van de overheid en met geavanceerde meetapparatuur vast gaat stellen wat er zoal uit de hemel op ons neerdaalt. Dit initiatief is onderdeel van zijn achtpuntenplan om het chemtrail-tij te keren.

Zie link ► https://www.hebban.nl/boek/hemel-onder-vuur-fred-teunissen

In de onderstaande video's wordt U op reis genomen hoe ieders bewustzijn wordt gevangen.

Dit is het vervolg op de video van hierboven


We worden als mensheid enorm voor de gek gehouden en je gaat dit pas helderder inzien als je het geluid om je heen steeds meer uitzet en kunt neutraliseren. Je filter om leugens te doorzien wordt dan steeds beter, omdat de waarheid helderder binnenkomt.

WAKE THE FUCK UP!