Vertaal deze pagina naar:

NIEMAND WIL OORLOG EN TOCH ZIJN ZE ER STEEDS!

06-10-2023

Wie verdient er eigenlijk aan al die oorlogen? Of wat is het werkelijke doel van een oorlog? Dat zijn goede vragen!

Tip: Lees ons gehele artikel, zodat je inzicht krijgt in onze voorgeschiedenis!


Eerst een stukje inleiding voor meer inzicht!

Volgens mensenrechtenorganisaties als het ECCHR leverde Thales onder meer het trackingsysteem voor lasergeleide raketten van Saoedi-Arabië, die er burgers mee bombardeert in Jemen. Dit soort bedrijven verdienen dus zowel aan oorlogen als aan het tegenhouden van vluchtelingen als gevolg van die oorlogen.

Wapenbedrijven als Thales, met vestigingen in Frankrijk en Nederland, zijn ook actief betrokken bij de Europese aanpak van wat 'de migratiecrisis' wordt genoemd. 

Het kantoor van de belangrijkste lobbygroep voor de wapenbedrijven, EOS, zit op 450 meter van het Europees parlement in Brussel. Volgens dit onderzoek van Stop Wapenhandel gaven de lidstaten van de Europese Unie tussen 2011 en 2020 toestemming voor de export van wapens ter waarde van 283 miljard euro. Dat is dus vóór de oorlog in Oekraïne uitbrak.

De belangrijkste landen die daaraan verdienden zijn Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Landen dus waarin de afgelopen jaren de roep om verharding van anti-migratiemaatregelen steeds luider werd.

Bron: https://www.vpro.nl/programmas/frontlinie/nieuwsbrieven/60-als-oorlog-je-verdienmodel-is.html

'Mama, hoe kan het als niemand ruzie wil er toch steeds ruzie is?' 

De vraag van een kind waarop vele antwoorden mogelijk zijn en geen enkel antwoord bevredigend is. Niemand wil het: die ruzie, die oorlog. Intussen sturen we zoveel mogelijk wapens en materieel naar Oekraïne opdat de mensen daar zich kunnen verdedigen.


Nu is het tijd voor onze voorgeschiedenis!

De vraag die nu gesteld kan worden:

Wie is er gebaat bij een oorlog?

Bekijk de onderstaande afbeelding eens?

Heb je weleens gehoord van de Khazariaanse maffia?

Bron: https://t.me/maddogholland

100-800 A.C.

Khazarianen ontwikkelen zich tot een natie geregeerd door een kwade koning, die oude Babylonische zwarte kunsten bezat, en occulte oligarchen die als zijn hof dienden. In omringende landen bekend als dieven, moordenaars, bandieten en omdat ze de identiteit aannemen van de reizigers die ze vermoorden.

800 A.C.

De Khazariaanse koning koos het jodendom als hun religie, maar toch bleef zijn binnenste cirkel oude Babylonische zwarte magie beoefenen, ook wel bekend als geheim satanisme.

Bij deze occulte ceremonies waren kinderoffers betrokken. Nadat ze hen hadden laten leegbloeden, dronken ze hun bloed en aten ze hun hart.

Het duistere geheim van de occulte ceremonies was dat ze allemaal gebaseerd waren op de oude Baälaanbidding, ook wel bekend als de aanbidding van de Uil.

De Uil van Minerva - Thierry Baudet liet zich eerder filmen met een Uil.

De Khazariaanse koning vermengde deze Luciferiaanse zwarte magiepraktijken met het jodendom en creëerde een geheime satanische hybride religie die bekend staat als het Babylonische talmoedisme.

1200 A.C. (ofwel 200 A.C., ze hebben 1000 jaar overgeslagen)

Ze werden door de buurlanden bekend als de Khazariaanse maffia.

Omliggende landen smeedden plannen om er een einde aan te maken. Ze ontsnapten uit Khazaria naar Europese landen in het westen en namen hun enorme fortuin in goud/zilver mee.

De Khazariaanse maffia (KM) valt Engeland binnen

Om de invasie te volbrengen, huren ze Oliver Cromwell in om koning Charles I te vermoorden, waardoor Engeland veilig wordt voor het bankwezen. Hiermee begonnen de Engelse burgeroorlogen. Londen werd vervolgens opgezet als de bankenhoofdstad van Europa en lanceerde het Britse rijk.

DISCLAIMER: KM zijn GEEN echte Joden, het zijn Khazarianen die zich voordoen als Joden.

Infiltratie wereldbanken

De Khazariaanse maffia besluit om alle Wereldbanken te infiltreren en te kapen met behulp van Babylonische Zwarte Magie, ook bekend als Babylonische Geldmagie of de geheime kunst om geld uit het niets te verdienen. Ook gebruikten zij de macht van verderfelijke woekerrente om rente te vergaren die zij beweerden te hebben geleerd van de boze geesten van Baäl, in ruil voor hun vele kinderoffers aan hem.

Uiteindelijk infiltreerden de Khazariaanse koning en zijn kleine omliggende hof Duitsland met een groep die de naam "de Bauers" van Duitsland koos om hen te vertegenwoordigen en hun Baäl aanbidding en satanisch kwaad voort te zetten. De Bauers van het Rode Schild, die hun geheime op bloed gebaseerde kinderoffers vertegenwoordigden, veranderden uiteindelijk hun naam in Rothschild.

Rot = Rood │ Schild = Schild


Over de Rothschilds

Toen ze eenmaal het Britse banksysteem hadden geïnfiltreerd en gekaapt, kruisten ze zich met de Britse Royals en infiltreerden en kaapten ze heel Engeland en al zijn grote instellingen volledig.

Sommige deskundigen zijn van mening dat de Rothschilds op de leden van de koninklijke familie genocide hebben gepleegd door in het geheim beheerde illegale en overspelige fokkerijen met hun eigen Khazariaanse mannen te organiseren, om zo de koninklijke familie te vervangen door hun eigen troonpretendenten.

Riccardo Bosi – een voormalig luitenant-kolonel van de Special Forces van het Australische leger, en de leider van de AustraliaOne partij, legde aan de wereld bloot wat er gaande is in Oekraïne en de Khazariaanse maffia.

Snel vooruit naar het jaar 1917

Ze verzamelden hun Khazariaanse maffia-leger, de bolsjewieken, en infiltreerden en kaapten Rusland, vermoordden de tsaar en zijn familie in koelen bloede, bajonetten zijn favoriete dochter door de borst en stalen al het Russische goud, zilver en kunstschatten.

Dit was om wraak te nemen voor het verdrijven van hen uit hun thuisland Khazaria in 1000 na Christus.


Of was dat het jaar NUL? 

Onderzoekers hebben reeds aangetoond dat we 1000 jaar hebben overgeslagen.

Dit is te zien aan de J voor het jaartal van oude gebouwen uit de 19e eeuw.

De J is geen 1 , maar van de Khazariaanse jaartelling.

Onze gehele geschiedenis is vervalst!

Zie je al waar we nu heen willen?

De corrupte regering-Biden is betrokken bij het beschermen van de Khazariaanse maffia terwijl ze proberen hun oorspronkelijke thuisland Khazaria terug te winnen en Rusland uit wraak te vernietigen nadat ze in 1000 na Christus, (het jaar NUL?), door Rusland waren verdreven.

Zie je het nu?

Anno 1200 after Christ (oftewel 200 A.C.)

De Russen leidden een groep naties (landen) rondom Khazaria en vielen het binnen, om de Khazariaanse misdaden tegen hun volk te stoppen, waaronder de ontvoering van hun jonge kinderen en zuigelingen voor hun bloedoffer ceremonies aan Baäl.

En de Khazarianen vluchtten naar Europa...

Dat is wat wij reeds zelf zagen!


Riccardo Bosi – een voormalig luitenant-kolonel van de Special Forces van het Australische leger, en de leider van de Australia One partij, legde aan de wereld bloot wat er gaande is in Oekraïne en de Khazariaanse maffia.

Donald Trump can weather any storm, because he is the Storm.
Donald Trump can weather any storm, because he is the Storm.