Vertaal deze pagina naar:

NIEUWE EERLIJKE VERKIEZINGEN MET OMTZIGT ALS MINISTER PRESIDENT?

05-04-2021


Uiteraard rijst de vraag dan:

Is Omtzigt wel 100% betrouwbaar? Kiest Omtzigt 100% voor de Waarheid zoals die is en de bevolking?

Of zullen we nu eerst Omtzigt alle steun geven? Zolang er nog geen Ommekeer is in Nederland en er geen nieuwe verkiezingen komen?

Laat ons Uw gedachtes hierover horen!


Ondertussen wachten we de Ommekeer af, terwijl we de transitie (overgang) gaan maken naar een Nieuwe Wereld met behulp onze Gedachtekracht, de alliantie en later de GESARA fondsen!


We hebben voor de Ommekeer absoluut eerlijke mensen nodig met een goed en werkend hart op de juiste plaats ❤️


Voelt U zich aangesproken?

Ga Uzelf dan voorbereiden op Uw taak die komen gaat.

We moeten het nu ZELF doen!

Samen met de alliantie die ons bevrijdt van de psychopaten en satanisten!

We kunnen het met de juiste mensen op de juiste plek!

Go Go Go, God bless ❤️🙏Weet en besef dat een nieuw kabinet met de huidige verkiezingsuitslagen totaal ongewenst is met de aanwezige kandidaten Rutte, Kaag en consorten. Zij voeren een destructieve en dodelijke Agenda 21 / Agenda 2030 uit met behulp van het WEF, de WHO en de VN.

Hun wens is een Nieuwe Nazi Wereld Orde te implementeren door middel van de corona hoax en zoveel mensen de dood in te jagen en onder totale controle te krijgen van iedere stap die ze nog doen, elk woord wat ze schrijven en elk woord wat ze uitspreken.


We hebben nu ZELF onze verantwoordelijkheid om ons leven in VRIJHEID in te vullen!

Dit is mogelijk beste mensen, alle kennis is reeds voorhanden, waaronder Vrije energie, Med Beds en de know how (kennis) van vele verborgen uitvindingen.

Deze kennis gaat ons ter beschikking komen met THE GREAT AWAKENING!

Het is nu een kwestie van goede keuzes maken en doen!


GESARA is coming!

Het wachten is nu dus op een Ommekeer, we moeten daarbij onze Gedachtekracht inzetten, dan gaat het zich vanzelf manifesteren. Zo werkt het echt beste mensen!

Een land kan enkel aan GESARA deelnemen als we soeverein zijn, daarom wordt eerst de Bataafse Republiek hersteld om de last van ons af te gooien en een nieuwe start te kunnen maken.

De storm is gearriveerd, de hele aarde wordt ontdaan van de Deep State, Cabal en de Pedo Satanisten.

GESARA gaat mogelijk maken wat de Deep State, Cabal en de Pedo Satanisten tot heden altijd tegen heeft gehouden of verborgen heeft gehouden voor de bevolking, die bewust arm en dom werd gehouden.


Want wat moeten we met de huidige (r)overheid?


Ze verbergen immers elke succesvolle behandeling voor kanker en vermoorden de uitvinders van deze behandelingen.


Ze verbergen alle vormen van vrije energie en maken de mensheid afhankelijk van dure, schadelijke energie.


Ze verbergen natuurlijke principes om de mens gezond en sterk te maken en leren ons afhankelijk zijn van giftige chemische medicatie.


Ze verbergen de mogelijkheden voor mensen om financieel onafhankelijk te zijn en onderwijzen kinderen op school dusdanig dat de meesten eindigen als slaafjes van de rijken.


Ze verbergen de ware menselijke geschiedenis, met hoog geavanceerde beschavingen die verder stonden dan wij en maken ons wijs dat we een stel aangeklede apen zijn die door stom toeval ontwikkeld zijn.


Ze verbergen opbouwende, heilzame informatie voor ons en bombarderen ons dag en nacht via televisie en internet met de grootst mogelijke rotzooi die onze geest compleet verziekt.


Ze verbergen de bron van alle liefde, goedheid, geluk en gezondheid voor de mens en maken ons wijs dat we allemaal door absurd toeval ontstaan zijn, zonder doel en betekenis.


Ze verbergen de inherent koninklijke waardigheid van elk mens en vertellen ons dat de mens niets meer is dan een beest dat hier toevallig rondloopt.


Ze verbergen de duizelingwekkende schoonheid van de natuur voor ons en laten in veel natuurfilms bijna alleen maar bloeddorst en geweld van roofdieren zien.


Ze verbergen het heerlijke geluk van een gezond huwelijk en harmonieus gezin voor ons en maken ons wijs dat het normaal is om te scheiden, overspel te plegen, en emotioneel gebroken door het leven te gaan.


Ze verbergen de onschatbare waarde van zuivere seksualiteit voor ons en maken ons wijs dat het goed is om zonder seksuele normen en waarden door het leven te gaan.

 

Ze verbergen het geheim van gezonde voeding voor ons, en doen alsof het normaal is om elke dag industrieel voedsel uit de supermarkt te eten, wat de hoofdoorzaak is van alle ziektes.


Ze verbergen de principes voor natuurlijke landbouw voor ons, en zeggen dat het goed is om onze grond voortdurend vol te spuiten met de meest vernietigende chemische meststoffen, waardoor kankers en allerlei hersenziekten ontstaan.


Ze verbergen de gevaren van straling voor ons en vertellen iedereen hoe geweldig het is om overal 5G straling te hebben, waardoor mensen voortdurend gebombardeerd worden met ongezonde frequenties.


Ze verbergen de wondermooie blauwe hemel en de stralende zon voor ons, door de lucht vol te spuiten met chemische stoffen en metalen, zogezegd omdat ze de aarde moeten 'afkoelen'.


Ze verbergen nieuwe technologische wonderen die het vermogen hebben bijna elke ziekte van de mens te genezen, zodat iedereen afhankelijk blijft van hun medische 'zorg'.


Ze verbergen alle succesvolle behandelingen voor Covid en censureren de artsen die ze gebruiken.


Ze verbergen bijna alles wat werkelijk goed is voor de mens en wat de aarde in een mum van tijd tot een paradijs kan transformeren.


En dan denk jij dat ze het vaccin aan je opdringen met geweld, omdat ze het goede met je voor hebben?


Hoe lang duurt het nog voor je gezond verstand eindelijk gaat werken?


Bron: David SorensenGesprek met Peter DG en Rinus Verhagen van 2 april 2021

Luister vanaf 7 minuten ongeveer, na de begroeting door Peter DG van z'n luisteraars.


Waardeert U onze berichtgevingen?


U kunt ons platform eventueel financieel ondersteunen of sponsoren.

Hoe? Door onder andere T-shirts en/of andere artikelen, zoals een hoodie, tas of mok met een mooie of goede boodschap te bestellen middels onze shop.

Deze artikelen zijn tevens een mooie EYE-OPENER voor Uw familie en/of Uw bekenden die nog mogen of gaan ontwaken.