Vertaal deze pagina naar:

NO-FLY ZONE BOVEN DE OEKRAINE DUIDELIJK TE ZIEN OP 07-03-2022

07-03-2022


U kunt dit zelf checken door de onderstaande website te bestuderen van de routes die vliegtuigen afleggen!


Website ► https://globe.adsbexchange.com/

Bewijs: Klik een vliegtuig aan in Uw scherm in de buurt van de Oekraine en U kunt zien dat de vliegtuigen inderdaad om de Oekraine heen vliegen en een alternatieve route kiezen.

Tip: Kijk elke dag even op de website hierboven genoemd en doe zelf de check!

Vergelijk deze landkaart met de vliegbewegingen hierboven!
Vergelijk deze landkaart met de vliegbewegingen hierboven!


Frontnieuws kopte 2 maart jl. het volgende op haar website:


Reality Check: Een "no-fly zone" boven Oekraïne betekent OORLOG


Een no-fly zone is een oorlogsverklaring. Het redt GEEN levens. Dat is een leugen om domme mensen te verleiden tot een oproep tot escalatie. Een no-fly zone zal de NAVO ertoe verplichten alle Russische vliegtuigen die het luchtruim binnenkomen neer te schieten.

Het zal leiden tot onvermijdelijke represailles van de Russen, die NAVO-vliegtuigen zullen neerschieten en NAVO luchtafweerbatterijen zullen aanvallen. Duizenden meer zullen onmiddellijk sterven. En aangezien Rusland zijn kernwapens al in hoge staat van paraatheid heeft, heeft elke oplegging van een no-fly zone Oekraïne een zeer grote kans op onmiddellijke escalatie tot een kernoorlog. En nee, dat zou GEEN uitwisseling van tactische slagveldwapens zijn. Het zouden strategische ICBM's zijn.

Duizenden kiloton kernwapens ontketend op elke grote stad op het noordelijk halfrond, van San Diego tot Moskou. De oorlog zou plotseling een paddenstoelwolk in UW achtertuin zijn. Dit is de reden waarom zelfs het Pentagon een no-fly zone Oekraïne niet zal overwegen. Het is wereldwijde zelfmoord. No-fly zones redden geen levens, daar zijn ze niet voor ontworpen. Zij zijn bedoeld om te escaleren.

Aan alle mensen die vrolijk de hashtag #NoFlyZoneinUkraineNow delen: als u echt levens wilt redden, verdiep u dan in wat er werkelijk aan de hand is in Oekraïne. Wees niet langer een gemanipuleerd oorlogspoppetje dat hashtags spuwt die u niet begrijpt.

Bron ► https://www.frontnieuws.com/reality-check-een-no-fly-zone-boven-oekraine-betekent-oorlog/


Komt de volgende False Flag Operation eraan?


Het zou zomaar kunnen, we gaan het zien en beleven...


De afgelopen week heeft de wereld toegekeken hoe het nu al twee jaar durende COVID-19 narratief van de mainstream media bijna op slag ineenstortte. Met een timing die niet minder dan verdacht genoemd kan worden, kondigden Ierland en Groot-Brittannië in dezelfde week dat het World Economic Forum zijn virtuele Davos Agenda evenement hield, de plotselinge en onmiddellijke beëindiging aan van vrijwel alle Covid-maatregelen en riep de Wereldgezondheidsorganisatie op tot het beëindigen van Covid-gerelateerde reisbeperkingen, waarbij de organisatie ook verklaarde dat het einde van de 'pandemie' wellicht in zicht is, in schril contrast met een recente aankondiging dat zo'n voorspelling voorbarig was, schrijft Gavin O'Reilly.

Bron ► https://www.frontnieuws.com/pandemie-narratief-voorbij-volgende-valse-vlag-in-oekraine/


CONNECT DE DOTS VAN RUTTE, MH17, GAS, OEKRAINE EN DE HUIDIGE SITUATIE!


Oeps...

"Tank" die bejaarde burger bruut overrijdt, blijkt van Oekraïense leger te zijn!


Een tragedie had bijna toegeslagen in Kiev, toen een groot militair voertuig op tanksporen een kleine auto overreed, met daarin een bejaarde Oekraïense man. Wonder boven wonder overleefde de bestuurder het, ondanks dat zijn hele auto verpletterd en vernield werd.

Terwijl veel mainstream media nieuwsorganen dit snel meldden als een gewelddadige Russische militair die vreedzame burgers probeerde te vermoorden, wezen veel goed geïnformeerde internetgebruikers er snel op dat het voertuig eigenlijk een 9K35 Strela-10 Surface-to-Air Missile systeem van het Oekraïense leger was, bericht Jordan Epperson.

Bron ► https://www.frontnieuws.com/oeps-tank-die-bejaarde-burger-bruut-overrijdt-blijkt-van-oekraiense-leger-te-zijn/

EU, NAVO, Al-Qaeda sluiten zich aan bij de oorlog aan de kant van de Oekraïense nazi's

De EU heeft indirect de oorlog verklaard aan de Russische Federatie in Oekraïne, nadat Josep Borrell, Hoge Vertegenwoordiger van de Europese Unie voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid, verklaarde: "Er is weer een taboe opgeheven, het taboe dat de EU geen wapens levert in tijd van oorlog. Ja, dat doen wij wel. Deze oorlog vereist onze deelname..." schrijft Freewestmedia.com.

De Europese Unie heeft zich in de oorlog aan de zijde van de Oekraïense nazi's geschaard. De EU gaat nu gevechtsvliegtuigen leveren aan Oekraïne, waarmee zij een rode lijn overschrijdt. Ook Kosovo heeft gisteren de VS om een permanente militaire basis gevraagd en om lidmaatschap van de NAVO verzocht.

De EU zal openlijk wapens leveren aan Oekraïne, ook het vroeger "neutrale" Zweden.

Bron ► https://www.frontnieuws.com/eu-navo-al-qaeda-sluiten-zich-aan-bij-de-oorlog-aan-de-kant-van-de-oekraiense-nazis/