Vertaal deze pagina naar:

NOOIT VERGETEN WAARTOE ZE ONS DWONGEN!

12-01-2023

Veel oudjes stierven door eenzaamheid en vaccinaties!

 

Hoe heeft dit allemaal kunnen gebeuren?

Dan moeten we terug in de tijd, naar de tijd van Mengele. Telkens is de rijke satanische elite (de 13 satanische bloedlijnen) zich over de rug van de nietsvermoedende bevolking aan het verrijken, waardoor zij nog meer grip krijgen om mensen om te kopen door hen voor zich te laten werken en hen een geheimhoudingsverklaring te laten ondertekenen of een eed of belofte te doen.

 De bevolking is jarenlang door de omgekochte media (tv, radio, kranten) enorm misleid, door een vervalste geschiedenis, door het aanbod van een geldsysteem, verzorgingssysteem, gezondheidszorg (witte maffia), brood en spelen en noem maar op.


Hoe wij dit als bevolking zijnde kunnen doorbreken?

We moeten massaal onderzoek gaan doen, dat als eerste. En in gesprek gaan met mensen die reeds onderzoek hebben gedaan. Met elkaar weten we namelijk heel erg veel. Bovendien moeten we ook bewust zijn wat we eten en welk water we drinken. Zorg er ook voor dat U regelmatig leuke dingen doet waar U echt happy van wordt. Dit is het begin van Uw ontwakingsproces. Laat het verzorgingssysteem zoveel mogelijk los, zodat ze geen vat meer op U hebben. Denk en handel in goede oplossingen. Ga bijvoorbeeld humanitaire projecten doen. Begin klein en bouw het uit en vertel erover.

Velen gingen U reeds voor!