Vertaal deze pagina naar:

OFFICIELE BEKENDMAKING OPENBARINGEN

12-03-2022

Herstelde Republiek via een GCR vanaf 12 maart 2022


(Vertaald door google translate.

Excuses voor de eventuele stijl- en schrijffouten!)

Samengesteld za. 12 maart 2022 12:01 uur EST door Judy Byington, MSW, LCSW, therapeut ret, journalist, auteur: "Twenty Two Faces: inside the buitengewone leven van Jenny Hill en haar tweeëntwintig meervoudige persoonlijkheden.


De Nieuwe Wereldorde wordt doodgeslagen. Reiner Fullmich en zijn rechtszaak oogsten enorme vruchten, te beginnen met het verlies van positie van PFIZER op het wereldtoneel. Helaas pikt geen enkele media dit op.

Wij wel De Nieuwe Media, steun ons daarom!


"Maak je klaar voor Black Swan-evenementen: cyberaanvallen, vervolgens wereldwijde marktcrash, wereldwijde sluiting en black-out, wereldwijde reset en vervolgens de nieuwe QFS Quantum Financial System-activering."

Q+ Trump Great Awakening World


In 2017 werd generaal Milley betrapt op mensenhandel en kinderhandel via militaire bases in Azië.
Hij werd gearresteerd door de Q-operatie. Als onderdeel van zijn deal om de doodstraf te voorkomen en alle bezittingen te ontnemen, werd hij gedwongen acteur te worden (net zoals Biden werd gedwongen acteur te worden).

Deze gebeurtenissen die plaatsvonden, maakten allemaal deel uit van het Plan om Deep State-slapers weg te spoelen. Nadat Biden de verkiezing had gekregen, kwamen alle slapers en verborgen Deep State-geld in het publieke domein. Er is oorlog in het Pentagon. Slapers worden ontmaskerd.

Heeft Milley echt een staatsgreep tegen Trump gemaakt?

Was dit met een reden gepland - om de Sleepers naar buiten te brengen en de binnenkant van de Deep State Cabal Military-leiders en Intel-agentschappen te ontmaskeren.

JAZEKERS!


Watch the Waters was een boodschap met dubbele betekenis van Q. In zekere zin wist Q dat de Deep State HAARP zou gaan gebruiken om mensen te doden en klimaatverandering teweeg te brengen door chaos en vernietiging door manipulatie van het weer.


De Deep State Final Cards: De cabal was bedoeld om de poppenkast gaande te houden om de pandemie en de onthulling van de gestolen 2020-verkiezingen die uitkwamen te verdoezelen, waardoor verwarring ontstond.


Aan de andere kant wist Q dat het onder water zetten van de tunnels essentieel was en hield de operaties onder controle zonder dat er onschuldige burgers werden gedood of dat er slachtoffers vielen.


Toen de Deep State HAARP- en weermodificatiewapens (overstromingen) gebruikte, werd hun Black OPS opzettelijk gedood voor een maximaal effect, waarbij onschuldige levens, huizen en gemeenschappen werden vernietigd. Tegelijkertijd brachten ze zichzelf in gevaar door misdaden tegen de menselijkheid te creëren. Elk evenement gecreëerd door de Cabal Deep State bracht de slapers/agenten/kromme politici/militaire Intel/etc. naar voren. In alle landen over de hele wereld, het creëren van blootstelling en schijnend licht in het donker.


De White Hats Military keek en documenteerde de gepleegde misdaden!


Het laatste deel van Watch the Waters zou een noodzakelijk Noord-Korea Nuclear Scare Event zijn.


Wereldwijde valuta reset


Rusland, China, India, Indonesië, Irak, Koeweit en de VS waren de grootste goudhouders en gingen op vrijdag over op door goud gedekte valuta. 11 maart.

Bruce: Tiers 1, 2, 3 obligatiehouders moesten liquide worden gemaakt met obligaties die werden uitbetaald nadat de markten op vrijdag waren gesloten. 11 maart.

MarkZ: "Ik geloof absoluut dat de camper is begonnen. Het is alleen nog niet tot ons doorgedrongen. Kleine Intel is daarbuiten. Obligatiehouders hebben NDA's ondertekend. Het personeel van het Redemption Center is verteld dat ze dit weekend aan het werk waren."

Bruce: Een directeur van de leidende bank Wells Fargo zei dat Tier 4B-meldingen (ons, de internetgroep) maandag zouden verschijnen. 14 maart, met afspraken vanaf Ides of March di. 15 maart.

Op ma. 7 maart hebben ze onze telefoons aangesloten op het nieuwe Star Link systeem. Horizon was aangesloten op dinsdag. 8 maart. AT&T werd donderdag afgehandeld. 10 maart.
US Inc. ging donderdag weg. ochtend 10 maart.

De Fiat US Dollar was op donderdag officieel dood. avond 10 maart.
Dit weekend zouden de Golden Gates naar de GCR worden opengegooid.
Op vr. 11 maart Rusland, China India maakte aan de Amerikaanse schatkist hun totale hoeveelheid goud bekend.

Rusland, China, India, Indonesië, Irak, Koeweit en de VS waren de grootste goudhouders en zouden vrijdag naar door goud gedekte valuta gaan. 11 maart.

Tiers 1, 2, 3 obligatiehouders moesten liquide worden gemaakt met obligaties die donderdag werden uitbetaald. nacht 10 maart, of na sluiting van de markten op vr. 11 maart.
De nieuwe USN zou op zondag 13 maart beschikbaar zijn.

Een leidende bank zei dat Tier 4B-meldingen (ons, de internetgroep) maandag zouden verschijnen. 14 maart, met afspraken vanaf Ides of March di. 15 maart.

15 maart Ides of March zou zijn wanneer het begin van NESARA werd vastgesteld.


Pfizer-gebouw helemaal leeg, geen auto's, geen mensen. Pfizer heeft het gebouw verlaten omdat ze weten dat ze zullen instorten en verbranden, maar we moeten ze die miljarden laten betalen.

"[De CFO van Pfizer] is in november vertrokken omdat hij weet wat er gaat komen. Hij wil daar niet zijn; hij is met pensioen. Hij zei: 'Ik heb deze film eerder gezien; het loopt niet goed af.' "

De biowapenlaboratoria die door het Russische leger in Oekraïne werden gevonden, produceerden virussen waarvan de cabal dit najaar 70% van de bevolking zou uitroeien.

De Tweede Wereldoorlog was een satanisch ritueel. Na de oorlog en onder de Amerikaanse operatie Paperclip ontsnapten Duitse nazi-pedofiele lafaards (inclusief George Bush sr.) naar de VS, Oekraïne, Argentinië en over de hele wereld om de Nieuwe Wereldorde te vestigen.

In Irak zijn al voedselrellen begonnen. Libanon heeft de rantsoenering van tarwe aangekondigd. Oekraïne heeft alle export van de meeste granen stopgezet, terwijl Rusland de export van kunstmest en veel bronnen van aardgas heeft stopgezet.

Trump: Maak geen vergissingen. Ze hebben verloren en dat weten ze! Bij schaken weten beide partijen wanneer de laatste zetten worden gedaan voor Schaakmat. De verliezer heeft één optie: het spel blokkeren. Dit duurt slechts enkele ogenblikken voor het Eindspel.

Alle schietpartijen, Facebook-troep, grens, enz. blokkeert de waarheid.

Het leger heeft de resultaten van de verkiezingsaudit niet nodig.

Ze hebben alles.

Het is allemaal optiek voor Red Pilling the masss.

White Hats werkten achter de schermen hard om alles bloot te leggen, van Fauci tot Gates tot verkiezingsresultaten tot blootstelling aan Covid19 en het neerhalen van de MSM. Na de gebeurtenissen zal het leger de hamer laten vallen (tribunalen tegen alle leiders in de drie takken van het regeringssysteem die buitenlandse tegenstanders hielpen het Amerikaanse regeringssysteem te veroveren en de coup tegen de zittende president Donald Trump brachten).

Het leger is de enige manier.

Heb vertrouwen - Beloftes gedaan - Beloftes gehouden!

Video over NESARA / GESARA


Geschiedenis van NESARA / GESARA en de huidige stand van zaken.

Link ► https://www.freelifeworld.info/nesara-gesara/