Vertaal deze pagina naar:

OM EEN NIEUWE WERELD OP TE KUNNEN BOUWEN MOETEN EERST ALLE ROTTE APPELS UIT DE SAMENLEVING WORDEN WEGGENOMEN!

15-02-2023

In Nederland zitten we al jarenlang opgescheept met een NSB Nazi bedrijfskabinet!


Nederland staat als bedrijf bij Dun & Bradstreet in de VS (Washington DC) ingeschreven. De Nederlandse bevolking is vanaf 6 mei 1945 stelselmatig beroofd door en onderdrukt door de corrupte politiek.

Het is daarom nodig om via een volkstribunaal een zaak te starten om zulke misdaad tegen de bevolking voor de toekomst verder uit te sluiten.

Nederland is een bedrijf en wordt "De Staat der Nederlanden" genoemd. Het wordt ook wel het bedrijf der Nederlanden genoemd. De Staat der Nederlanden bestaat niet meer vanaf 13 mei 1940, nadat Wilhelmina met haar kabinet wegvluchtte uit Nederland naar Engeland.


Maxima kon de Nederlander niet vinden, is zij dan Koningin van het bedrijf "De Staat der Nederlanden"?


Dit lijkt op een bedrijfsmisdaad tegen de dom gehouden bevolking!

De bevolking wordt om de 4 jaar bedrogen om hun kiezersstem af te geven aan een politiek kartel. Het politieke kartel dient een heel andere agenda in Den Haag, namelijk de GENOCIDE agenda (NWO, Nazi Agenda 2030) van het WEF (World Economic Forum), onder leiding van Klaus Schwab. Geluiden zijn dat Schwab is afgetreden als voorzitter. Ook zijn er geluiden dat er reeds vele regeringsleiders zijn opgeruimd.

Het huidige politieke kartel in Den Haag houdt zich echter nog steeds bezig met het reduceren van de Nederlandse bevolking door middel van COVID-19 vaccinaties en het onteigenen van de Nederlandse boeren van hun grondgebied.


Word Wakker en ga ook onderzoek doen!

Desiree Stokkel heeft veel gesproken over de dictatoriale staat die in Nederland is/was opgetuigd!

NB. Deze video is van vier jaar geleden,

maar geeft veel inzicht hoe Nederland werd bestuurd.


Let op!

Correctie zin in de video:

"Ik heb de Politie - Marechaussee - Defensie toestemming gegeven!"


Het gedachtegoed van Desiree Stokkel


Wanneer U het gedachtegoed beluisterd van Desiree Stokkel, in de bovenstaande video, krijgt U meer inzicht hoe Nederland werkelijk wordt bestuurd.

De ouders (Willem-Alexander en Maxima) van de 3 prinsessen (Amalia, Alexia en Ariane) zullen worden bestraft volgens Desiree Stokkel, maar hun 3 dochters zal clementie worden aangeboden.

(Amalia, Alexia en Ariane)