Vertaal deze pagina naar:

OMDAT MICHA KAT EEN GROTE ROL SPEELDE IN EEN NETWERK VAN KLOKKENLUIDERS EISTE JUSTITIE 4 JAAR GEVANGENISSTRAF TEGEN HEM!

19-10-2023

Het is nu aan de Nederlandse bevolking om hier iets mee te gaan doen!

FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT


Steek Micha Kat een hart onder z'n riem!

Je kunt Micha Kat persoonlijk ook steunen door een kaartje of geschreven brief te sturen. Als je een brief stuurt en je wilt graag antwoord terug van Micha, (hij schrijft je vaak terug!), voeg dan ook even een gefrankeerde envelop bij met je naam en adres erop.

Postadres Micha:

PI Achterhoek
Micha Kat
Detentienr. 8079666
Verlengde Ooyerhoekseweg 21
7207 BJ Zutphen
Nederland


Daders van seksueel misbruik en satanische rituelen lopen nog steeds vrij rond in Nederland!

Klokkenluiders, waarheidsvinders en slachtoffers van seksueel misbruik en satanische rituelen worden opgesloten in de gevangenis of belanden in de psychiatrie.

We leven in een omgekeerde wereld in Nederland.

Bestudeer de onderstaande website, zodat jij ook op de hoogte bent.

https://stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

Doe zelf ook onderzoek!

De omgekochte media (tv, radio en grote kranten) spint een groot onzin verhaal rondom Micha Kat (onderzoeksjournalist). Onwetende en/of domme mensen zullen dat snel geloven. Doe daarom zelf ook onderzoek, zodat jij jezelf overtuigd dat het anders is als wat de grote omgekochte media (AD, TROUW, TELEGRAAF, DE VOLKSKRANT ETC.) jou proberen te laten geloven.

De tot 'Complotdenkers' omgedoopte mensen door de omgekochte media zijn Waarheidsvinders (klokkenluiders). Weet en besef dat wanneer je onderzoek gaat doen. De Waarheidsvinders hebben huis en haard opgegeven om onderzoek te doen en dit te openbaren, zoals Dienie Kars en vele anderen.

De (r)overheid probeert op alle mogelijke manieren de macht te behouden door middel van leugens, het verdraaien van de waarheid en door het chanteren, omkopen en/of vermoorden (Pim Fortuyn) van functionarissen op topposities.


FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT

Rumble video kanaal Red Pill Journal ► https://rumble.com/user/MH20

Website Micha Kat ► https://revolutionaironline.com/

Ga ook onderzoek doen en informeer je familie en je beste vrienden.

Start hier je eigen onderzoek: https://stopworldcontrol.com/

En hier: https://niburu.co/het-complot/19027-wij-bevinden-ons-aan-de-poorten-van-de-hel

FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT
FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT
FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT
FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT

De omgekochte krant het AD (Algemeen Dagblad) schreef het volgende artikel over Micha Kat:

OM eist 4 jaar cel tegen complotdenker Micha Kat:

'Hierdoor moest Jaap van Dissel beveiligd worden'


Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag vier jaar cel geëist tegen complotdenker Micha Kat (59). Hij stond terecht voor opruiing tot geweld tegen rechters, de gemeente Bodegraven, RIVM-baas Jaap van Dissel en het Algemeen Dagblad.

Amsterdammer Kat (59) stelde schreeuwend dat justitie bezig is met een 'wraakexpeditie' tegen hem. ,,Hoe kan het dat dit mij overkomt? Heel Nederland bedreigt iedereen.

Ook Willem Engel, maar die is met fluwelen handschoentjes aangepakt. Ik zit al negentien maanden in voorarrest." Coronacriticus Engel kreeg een maand voorwaardelijke celstraf voor opruiing.

Bron en artikel AD ► https://www.ad.nl/binnenland/om-eist-4-jaar-cel-tegen-complotdenker-micha-kat-hierdoor-moest-jaap-van-dissel-beveiligd-worden~ae47436a/

FREE MICHA KAT │ #FREEMICHA │ #FREEMICHAKAT