Vertaal deze pagina naar:

Ondernemer René Pluijm wordt door BOA’s mishandeld en behandeld als een crimineel - 18/04/21

19-04-2021

Rene Pluijm schreef:

"Okay dan, hier eerst een inleidend filmpje van het gebeuren gisteren en een gesprek dat ik op de stoep van het politiebureau had met Gertjan Kiers, vriend/held die mij letterlijk te hulp sprong.


Ik durf het vanuit mijn ijdelheid bijna niet te posten omdat ik er zo gehavend en vermoeid (dat oog!) uitzie, maar goed het is wat het is!

Trouwens, wil je de positieve Pluijm zien klik dan op deze link, we zijn begonnen met een serie video's op mijn youtube kanaal waarin ik collega's bezoek op jacht naar 'het positieve' ten tijden van Corona."


Een reactie bij de video:


Mooi gesproken!!


De horeca hoort zich inderdaad te verenigen want het openen gaan ze nog heel lang uitstellen en daarna steeds weer dreigen met lockdowns. Dit treft ons allemaal.

Ik wil mij straks ook niet te hoeven bewijzen met een test dat ik gezond ben terwijl ik geen klachten heb, ze verzinnen elke keer weer nieuwe onzinnige maatregelen.

Het is aan ons om te zeggen dat het genoeg is.

Alle ondernemers volgende week massaal openen!!Lees de update hieronder van 20 april 2021 >>

Ondernemer René Pluijm werd door BOA's eerder mishandeld en behandeld als een crimineel.


Crowdfunding actie

Er is reeds een mooi bedrag binnen gekomen voor Rene Pluijm.

Crowdfundingactie ► https://getfunded.nl/campagne/15604-samen-voor-de-boete-van-pluijmInterview van 20 april 2021 met NH Radio

Vanmorgen vroeg interview met betrekking tot 'het gebeuren'.

Facebook ► https://www.facebook.com/RenePluijm/videos/768181530794456Update 20 april 2021

Beste mensen, wellicht hebben jullie inmiddels vernomen dat wij na goed overleg met de burgemeester per direct weer open kunnen gaan.

In al onze uitingen hebben wij kenbaar gemaakt graag in dialoog te blijven met alle partijen, juist in deze vreemde tijd. Vandaar ook dat wij vanmiddag positief reageerden op de uitnodiging van Frank Dales.

Daar hebben wij de hele situatie 'geëvalueerd' en onze standpunten uiteengezet waarvoor veel begrip werd getoond. In de functie van burgemeester is Frank Dales belast met het uitvoeren van de coronawet.

Zoals duidelijk mag zijn kunnen wij ons niet vinden in deze wet en onze standpunten blijven dan ook onverminderd van kracht.

Gelijktijdig willen wij ook onverminderd mensen blij maken, onze gasten verwelkomen, en hebben wij onze financiële verplichtingen die wij zoals jullie weten als gevolg van alle maatregelen nauwelijks kunnen nakomen.

Onder protest stemmen wij in met het niet langer uitzetten van ons 'terras' (als we het zo mogen noemen) totdat besloten wordt dat deze in Nederland weer open mogen, en het voorkomen dat mensen binnen eten en drinken.

In de media is te lezen dat wij donderdag reeds open gaan, maar daarover denken wij nog na. Alle commotie heeft ons geraakt en we willen ons ook beraden op de toekomst.

Ook de juridische afloop en de daarmee samenhangende financiële consequenties spelen daarin een rol. Er is nog niets duidelijk, wij verwachten op redelijk korte termijn meer van het openbaar ministerie te vernemen en zullen op basis daarvan in overleg met onze advocaat beslissen of voortgang van ons bedrijf zinvol is en of verdere stappen noodzakelijk zijn.

Wij kunnen niet onder woorden brengen hoe dankbaar wij zijn voor alle financiële maar vooral morele steun die wij uit alle hoeken mogen ontvangen.

Het raakt ons oprecht en is voor ons DE reden om door te knokken voor ons honk in IJmuiden!

Laten we er vanuit gaan dat wij, mede dankzij jullie, nog vele patatjes STOOF aan jullie te mogen serveren!

Tot snel weer, groet van Noumi & ReneOndernemer René Pluijm werd door BOA's eerder mishandeld en behandeld als een crimineel


Een paar reacties onder de video:

Ik keek vroeger altijd naar deze meneer op tv vond hem altijd een geweldige man met passie een voorbeeld om naar te nemen! Ongelofelijk om dit te zien hoop dat er gerechtigheid komt we zijn beland in een nazie systeem.

Had deze inmiddels ook al gezien heb meteen gedeeld via social media ... Zo zie je maar weer of je een bekende tv held bent of wat dan ook, ze komen je echt wel halen... Ik hoop dat iedereen wakker wordt...

Schaam jullie, handhaving en politie.. Zo is het toch normaal dat jullie geen respect van de burgers meer krijgen.....pffffffff wat is er nog te vertrouwen in de politie???? René ik leef met je mee, en vind het moedig van je mensen gewoon te eten geeft.

Wij WAPPIES redden het wel 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 altijd al gedaan.Reacties onder de video:

Zolang de agenten niet zelf gaan nadenken en stomweg doen wat ze wordt opgedragen, zal Nederland niet genezen van dictatuur.

Telkens denk ik, dit kan nooit meer erger, maar toch elke keer word ik weer met mijn neus bovenop de feiten gedrukt hoe corrupt de politie in dit land is!! Ik kan wel janken wat hier gebeurt, dit mag niet verder gaan mensen!!!

De politie naait nu de burgers net als de zorg. Alles wat nu nog steeds werkt, hoppa Neurenberg tribunaal 2.0

Druppelsgewijs zijn ze alle ondernemers naar de klote aan het helpen......Mijn hart gaat uit naar deze man en naar de horeca.

Ja, en dat komt mede doordat deze mensen allemaal individueel de deuren openen. Eentje hier, en een cafeetje daar....Daar gaat het mis.... Als de horeca massaal open gaat dan pas gebeuren deze achterlijke arrestaties niet meer omdat er simpelweg niet genoeg NAZIS zijn om RUTTE's VUILE WERK OP TE KNAPPEN.

Juíst! Alles open gooien tegelijk, ik kan me nog de uitspraak van Rutte herinneren toen een journalist vroeg, hoelang gaat de lockdown duren?toen zei Rutte, totdat de bevolking het niet meer wilt. Kom op beste mensen opstaan nú! Want we willen het allang niet meer, verenig je met je horeca collega's, marktlieden, kermisexplotanten enz, red jullie levenswerk, klagen tegen de media hebben jullie niks aan, geen woorden maar daden nú!

De meeste mensen hebben geen idee dat dit allemaal gebeurt in Nederland: Politiestaat !!!

De gestapo 2.0 weer aan het werk . Allemaal tegen de muur !

1 ding, de Nederlanders moeten keihard in verzet komen. Ze zullen dit nooit meer aan ons teruggeven (vrijheid). We moeten dit zelf weer terug pakken. Ze maken alle kleine bedrijven kapot, zodat alleen de grote spelers over blijven. Kijk nou wat er gebeurt? Kijk om je heen. We kunnen niet meer denken dat het allemaal wel goed komt.

Waar zijn die horeca "ondernemers" die niks ondernemen? Deze man vecht al ruim een jaar voor jullie. Ik had het geduld niet gehad, voor dat slappe zooitje. Rene, laat je er niet onder krijgen.

Het meest erge, akelige en gevaarlijke is dat die gasten ervan genieten en zich ook nog "echt sterk" voelen in dat groepsverband.nAlleen zijn ze One Big Zero. Wat moeten die vrouwen en kinderen denken vraag ik mij steeds af... Ik denk niet veel eigenlijk, als je bij zo een vent blijft ben je hetzelfde. Als kind kun je je alleen maar schamen denk ik en hopen dat niemand te weten komt dat het je vader is. Als buurman liet ik mij een hoge schutting zetten en hem nooit meer een knik waardig geven. Ik snap ook niet dat groepje ouwe zakken wat de wereld nu regeert, die zijn toch al bijna dood gelet op hun leeftijd... En dan gaan ze gelijk door naar Onze Lieve Heer...

Pfff, je zal daar maar voor komen te staan.

Afschuwelijk hoe we zijn afgegleden naar een totalitair regime. René is een held, een strijder van het eerste uur. Er zou een crowd-funding moeten worden opgestart om deze man te ondersteunen met eventuele juridische ellende.

Ik zie nu dat er al direct een crowd-fund is gestart.

Crowdfunding actie

https://getfunded.nl/campagne/15604-samen-voor-de-boete-van-pluijm


Gelukkig zijn er ook nog zat goeie mensen in Nederland. Dat niet meer mensen het ondertussen door hebben hoe wij een keiharde politiestaat geworden zijn verbaasd me enorm. Het begint tijd te worden dat we echt actie ondernemen, de tijd van posters met hartjes is wel voorbij me dunkt.