Vertaal deze pagina naar:

ONDERNEMERS HOU JE RUG RECHT ANDERS IS HET EINDE OEFENING MET JE BEDRIJF!

01-09-2023

Het is allemaal angstporno wat ze nu verspreiden, informeer jezelf en lees het hele artikel! 

Deurwaarders die in Naam van fake Koning Willem (Juliana is immers een geruilde baby) en een ongeldige grondwet (vanaf 13 mei 1940) willen jou onteigenen zijn oplichters en NSB collaborateurs van de Haagse Nazi's en het fake Koningshuis. Ze zijn behoorlijk in paniek en weten dat het een verloren zaak is. Het is einde oefening voor ze beste mensen. 


Het volk wordt volwassen, de mensen pikken het niet langer!

Op 6 september 2023 is er in Utrecht bij de Kamer van Koophandel vanaf 11.00 uur een LIVE interview met Plate TV. Be there, meer info ► https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/5350


De belastingkantoren zijn allemaal uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel!

De belastingen vallen onder het ministerie van financiën.

Het ministerie van financiën is ook uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel.

De Staat der Nederlanden is inmiddels een failliete onderneming.

Nederland als staat bestond niet wel als bedrijf.

Veel mensen doorzien nu de bullshit en staan eindelijk op! 

Het gaat erom wie de langste adem heeft en wie in de meerderheid is en dat is HET VOLK! 


Power To The People!

Een grote groep mensen op de wereld is al heel lang bezig met verzet tegen de huidige machthebbers; ondergronds en bovengronds. En dit verzet is de afgelopen drie jaar zo gigantisch gegroeid dat het inmiddels bijna overal zit, zichtbaar en onzichtbaar. Er bestaan complete netwerken van groepen die goed georganiseerd - en tot in detail op potentiële rampscenario's voorbereid zijn.


Achter de schermen hebben zich daarnaast onvoorstelbare zaken afgespeeld en komen er nu dingen naar buiten die 180 graden anders blijken te zijn dan ons ooit geleerd is.

Je hoort van alles over Corona, schimmels, apenpokken, allerlei andere ziektes, gevaren van mondkapjes, wereldwijde gigantische oversterfte sinds het injecteren met experimentele gentherapie begon, piloten en passagiers die onwel worden tijdens de vlucht, duizenden eenzijdige ongelukken op de weg, hordes ambulances, boeren, stikstof, CO2, klimaat, krekels in je eten, voedselfabrieken die overal in brand vliegen, kippenfarms idem, geprint vlees, kweekvlees, stoppen met vlees eten, eieren die men injecteert met mRNA, maar ook vissen en runderen/varkens die men met dat gif volspuit, gendergeneuzel, zwangere mannen, crypto, CBDC, Agenda 2030, TriStateCity, Build Back Better-BBB, politiegeweld, mensen die vastzitten omdat ze pedoschandalen aan het licht brengen, boeren die zomaar opgepakt en vastgezet worden omdat ze niet meewerken aan hun eigen onteigening, een toeslagenschandaal, klonen die zouden rondlopen van de "meest belangrijke mensen" op aarde, buitenaardse wezens die hier al aanwezig zouden zijn, maar ook de Deepstate/Cabal, de elite; de rijksten op aarde; dat die alles bezitten en beheersen en velen ervan inmiddels zelfs al geëlimineerd zouden zijn (ook dat kunnen we maar moeilijk geloven - omdat het te mooi lijkt om waar te zijn), maar wat is nu wèl een onomstotelijk feit?


Word lid van het onderstaande Telegram kanalen!

Vrije mensen die geen slaaf meer willen zijn van het doodzieke financiële systeem.

ONDERNEMERS, HOU JE RUG RECHT ANDERS IS HET EINDE OEFENING!


Informeer jezelf en doe zelf ook onderzoek!

Info over het wereldwijde gebeuren ► https://t.me/RinusVerhagen

Autonoomlesgroep ► https://t.me/+kGt0t_hQlmkxM2I0

Postmeester Generaal Nederland ► https://t.me/+Lj8AxibzvdNhMDA0

Wilt U algeheel ontwaken als mens? Klik dan hier ► https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal

Bekijk dit opzienbare bericht eens ► https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/5346

Belangrijk bericht voor de politie!