Vertaal deze pagina naar:

ONDERZOEK NAAR SEKSUEEL MISBRUIK IN NEDERLAND WAARBIJ HOGE TOPAMBTENAREN ZIJN BETROKKEN!

02-09-2022

Hup Holland Hup, ga ook onderzoek doen!


Honderden slachtoffers kunnen eindelijk een boekje open doen over het verschrikkelijke kindermisbruik dat zij hebben doorgemaakt.

De onderzoekscommissie die minister Grapperhaus eerder had ingesteld, was echter volledig onder zijn controle. De mogelijke daders binnen zijn ministerie werden hiermee een hand boven het hoofd gehouden.

Het verzoek van FVD om een onafhankelijke onderzoekscommissie aan te stellen, werd door een tierende Grapperhaus afgewezen. Gideon van Meijeren is vastberaden om dit dossier tot op de bodem uit te zoeken.

Dank je wel Gideon voor je inzet tot nu toe, je bent een Volksheld!


Het Rolodex-onderzoek en de Demmink-zaak verdwenen in de doofpot en niet zonder reden beste medelanders!


Bart van Well is de kroongetuige van het Rolodex-onderzoek en de Demmink-zaak.

Wanneer het Nederlandse volk gaat begrijpen waarom deze twee zaken in de doofpot zijn beland, omdat er hoge topambtenaren bij betrokken zijn als daders, zal dat positief bijdragen aan het genezings- en verwerkingsproces van Bart van Well en vele andere slachtoffers van seksueel misbruik in Nederland en andere landen.


Wat is het Rolodex onderzoek?


Oud-staatssecretaris Fred Teeven leidde als officier van justitie eind jaren negentig het onderzoek naar de zogenoemde 'Rolodex-zaak'. Via dit geheime project werd de mogelijke betrokkenheid van vier hooggeplaatste personen uit de justitiële wereld bij seksfeestjes met minderjarige jongens onderzocht.

'Demmink-onderzoekers niet op de hoogte van Rolodex'

Lees de info op de onderstaande website om Uzelf te informeren.

https://revolutionaironline.com/breaking-delen-van-mede-door-demmink-vermoorde-baby-gevonden-in-haags-park/

https://pateo.nl/HTML/NL/PateoPedia/Onderwerpen.htm#Rolodex

Wat is er gebeurd met Joris Demmink?

Op 20 januari 2014 beval het Gerechtshof 's-Hertogenbosch in een artikel 12 Sv-procedure vervolging (in de zin van een strafrechtelijk onderzoek) van Demmink wegens vermeende verkrachting van twee Turkse jongens in de jaren '90.


Wat is de zaak Demmink?


Joris Demmink, de voormalig secretaris-generaal van het departement van Veiligheid en Justitie, werd door twee Turkse jongens beschuldigd van verkrachting in 1995, 1996 en 1997.

Oud-topman Joris Demmink van het ministerie van Veiligheid en Justitie was wel degelijk in beeld bij het zogeheten Rolodex-onderzoek naar betrokkenheid van hooggeplaatste personen bij seksfeestjes met minderjarige jongens. Dat zegt de Amsterdamse oud-hoofdofficier van justitie Hans Vrakking in een interview met NRC Handelsblad.

Volgens Vrakking had de chauffeur van Demmink tegen de BVD (nu AIVD) verteld dat de topman in de dienstauto af en toe seks had met jongens. 

Bron ► https://www.ad.nl/binnenland/demmink-was-wel-in-beeld-bij-onderzoek-seksfeestjes~a3f3b7f9/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Luister goed wat Harry Borghouts zegt in de video!