Vertaal deze pagina naar:

ONDERZOEK WELKE NEDERLANDSE WEF LEDEN SAMEN SPANNEN IN DAVOS TUSSEN 16 EN 20 JANUARI 2023 OM ONZE VRIJHEID AF TE NEMEN!

12-01-2023

Dezelfde club (WEF) die iedereen gevaccineerd wil hebben wil alleen maar ongevaccineerde piloten voor de vliegreisjes van hun WEF leden!


Het WEF is een jaarlijkse, internationale bijeenkomst van ongeveer tweeduizend politici, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en internationale organisaties, academici, maatschappelijke organisaties en journalisten.

De bewindslieden nemen in Davos deel aan verschillende sessies en hebben onder andere ontmoetingen met collega's, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en economen.


Ze weten het allemaal, ze weten wat ze doen!

Beluister deze video ► https://twitter.com/muchemikimani1/status/1612731110647291904

Deze Nederlandse WEF (oude Nazi families) zijn allemaal op de hoogte van het vaccinatieprogramma, nemen Uw vrijheid af en zijn kennisdrager van de genocide plannen op de wereldbevolking (volkerenmoord), door middel van vaccinaties, nanofijnstof, G-straling en vele andere tools.

MARCEL DE GRAAFF VAN FVD ZEGT DAT DE COVID PANDEMIE HET GROOTSTE SCHANDAAL IS VAN DE EEUW, HIJ HEEFT GELIJK!


URSULA VON DER LEYEN EN ANDERE POLITICI EN VIROLOGEN HEBBEN ONSCHULDIGE MENSEN  MET LEUGENS EN BEDROG ERTOE AANGEZET OM ZICH TE LATEN INJECTEREN MET EEN  EXPERIMENTELE LEVENSGEVAARLIJKE GIFSPUIT!

DE REGERING HEEFT DE NEURENBERG CODE GESCHONDEN!

DE NEDERLANDSE OVERHEID LIEGT EN BEDRIEGT!

ER KLEEFT BLOED AAN HUN HANDEN!

EN OOK AL DOET HET OPENBAAR MINISTERIE NIETS, ER MOETEN EN ER ZULLEN TRIBUNALEN KOMEN, EEN NIEUW NEURENBERG!

RUTTE, KAAG, DE JONGE, KOOPMANS EN VAN DISSEL EN DE ANDERE DADERS MOGEN HUN GERECHTE STRAF NIET ONTLOPEN, WANT DE VACCINDODEN SCHREEUWEN OM GERECHTIGHEID!


Word lid van het VOLKSTRIBUNAAL: https://t.me/volkstribunaal

https://nl.wikipedia.org/wiki/Code_van_Neurenberg


De personen hieronder hebben zich laten omkopen door geld en privileges, staan onder zware chantage door eerdere deelname aan satanische rituelen (het verkrachten en slachten van babies).


NEDERLANDSE WEF LEDEN

Mark Rutte is WEF lid, evenals vele andere Nederlanders.

https://www.weforum.org/agenda/authors/mark-rutte


Hoe kunt U zelf checken of de namen die hieronder zijn opgesomd lid zijn van het WEF?

Doe zelf de test: Tik een naam van een de namen hieronder in Uw zoekbalk in google (of een andere zoekmachine bijvoorbeeld duck duck go) plus het woord 'WEF' en U zult ze allemaal gaan vinden. Op deze wijze vonden wij ook Mark Rutte als WEF lid, zie de bovenstaande weforum link.


Andere Nederlandse WEF leden

Margaritha Loius-Dreyfus, Sven Smit, Helmut Reisinger, Jeroo Billimoria, David Knibbe, Prins Jaime de Bourbon de Parma,  Liesje Schreinemacher, Wopke Hoekstra, Sigrid Kaag, Kajsa Ollongren, Michael Gelchie, Manuel Kohnstamm, Yousef Yousef, Victor Halberstadt, Juvencio Maetzu, Jesper Brodin, Steven van Rijswijk, Andrew Bester, Per Heggenes, Harold van den Broek, Dolf van den Brink, Coen van Oostrom, Ahmad Youdeh,  Arnout Damen, Klaas Knot, Jenny Davis-Peccoud, Ronald Wuijster, Lard Friese, Tom de Swaan, Robert Swaak.


Overige namen van andere en eerdere leden van het WEF

https://www.wimjongman.nl/nieuws/2022/namen-wef.html


Deze WEF leden zijn momenteel medeverantwoordelijk voor Uw huidige pijn en ellende in Uw portemonnee en het verliezen van vele Dierbaren!


Bron afbeeldingen: https://t.me/klokkenluiders

Hoe het WEF zoveel macht heeft verkregen?

Wie zijn verantwoordelijk voor de verwoesting van Uw leven? Door wie laat U zich dagelijks onderdrukken?Doe ook onderzoek en lees ook de informatie in de onderstaande links.

https://www.niburu.co/binnenland/17002-met-nieuwe-illuminati-regering-staat-nederland-aan-het-begin-van-totale-verwoesting

https://www.frontnieuws.com/youtube-censureert-na-8-jaar-tape-van-obama-functionarissen-uit-2014-die-oekraiense-staatsgreep-plannen-nederlands-transcript/


Wat is GESARA?

Het is een afkorting van de Global Economic Security and Reformation Act en is door grote geesten uit de twintigste en eenentwintigste eeuw geschreven en verfijnd om planeet Aarde en de mensheid opnieuw in te stellen op basis van een duurzaam bestuur.

Video (spraakbericht) ► https://www.bitchute.com/video/cbaEtHSZAFf0/


Wij, De Nieuwe Media, behoren tot de onafhankelijke media, steun ons!

Wij dienen ons eigen pad te gaan, door het systeem los te laten!

Het heeft ons alleen pijn en ellende gebracht.

Informeer Uzelf over GESARA.

GESARA is coming!