Vertaal deze pagina naar:

ONDERZOEKSJOURNALIST MICHA KAT IS 'STAATSGEVAARLIJK' OMDAT HIJ MET ZIJN WAARHEID HET KAARTENHUIS VAN JUSTITIE IN ELKAAR LAAT STORTEN!

13-01-2023

Dat is de hoofdreden dat ze Micha Kat nog steeds in de gevangenis hebben opgesloten en onder een zwaar regiem houden met zéér beperkte vrijheden!


Op 4 januari jl. spande Micha Kat een kort geding aan.

Op 13 januari kreeg Micha Kat te horen dat zijn verzoek om van de lijst van 'vluchtgevaarlijke criminelen' geschrapt te worden is AFGEWEZEN. Dit is wederom een duidelijke aanwijzing dat er geen recht gesproken is en zal worden in Nederland!


Beluister deze video's:


https://rumble.com/v1y8u1q-hugo-de-jonge-en-rutte-en-consorten-hebben-ons-keihard-voorgelogen-over-vac.html

https://rumble.com/v255pmd-marcel-de-graaff-van-fvd-zegt-dat-de-covid-pandemie-het-grootste-schandaal-.html


FREE MICHA KAT


#FreeMichaKatLaat Micha Kat Vrij!


Ze durven Micha Kat (onderzoeksjournalist) niet te laten gaan, omdat ze veel te bang zijn dat Micha Kat het hele kaartenhuis van justitie volledig laat instorten met zijn informatie over Demmink en consorten.

Het kaartenhuis staat al te schudden op z'n grondvesten en gaat zeker instorten wanneer de laatste pedo-kaart wordt getrokken, wie nu de werkelijke pedofielen zijn die hoge topfuncties vervullen of vervuld hebben in Nederland.

Demmink heeft al jaren de dans kunnen ontspringen vanwege de omgekochte en/of chantabele rechters. Zeer waarschijnlijk zijn de rechters chantabel gemaakt door eerdere deelname aan seksfeestjes en/of satanische rituelen. In die kringen is dat heel gebruikelijk.

De machthebbers achter de schermen zetten chantabele topfunctionarissen op topfuncties, zodat zij beslissingen nemen die in het voordeel zijn van de Staat der Nederlanden of die de belangen dienen van het grote geld, of de macht achter de schermen. Zo gaat dat al decennia lang.

Bekend is dat het koningshuis zwijggeld betaalde om bepaalde informatie wat het daglicht niet kon verdragen onder het tapijt te houden. Ook werden mensen bedreigd en/of zelfs vermoord.

Micha Kat publiceerde eerder de Demmink dodenlijst op z'n website,

de zogeheten DEMMINK-DODENLIJST.

Website Micha Kat (onderzoeksjournalist) ► https://revolutionaironline.com


Alles komt nu naar buiten toe!


De Waarheid over satanische rituelen en seksueel misbruik gepleegd door topambtenaren en hooggeplaatsten is niet meer tegen te houden. Steeds meer mensen gaan ontwaken en zien nu in dat we te maken hebben met een corrupte organisatie, gebouwd op satanische grondvesten, met vele corrupte handlangers (burgemeesters) en betaalde huurlingen (politie, ME en leger).

Het is slechts nog een kwestie van tijd dat alle informatie over satanische rituelen en seksueel misbruik waarbij hoge topambtenaren en hooggeplaatsten zijn betrokken bij de bevolking op de deurmat gaat vallen en op de radio, tv en in de grote kranten verkondigd gaat worden.


Bart van Well zit sinds september 2021 in de gevangenis!


Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex onderzoek en kroongetuige in de Demmink zaak. Doordat Bart van Well tot heden geen erkenning kreeg als slachtoffer en aan zijn lot werd overgelaten belandde hij in de gevangenis. Hoewel Bart van Well reeds in 2012 een getuigenis aflegde in Amerika deed het OM hier helemaal niets mee!


Doe zelf ook onderzoek en bestudeer de onderstaande website!

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/