Vertaal deze pagina naar:

MICHA KAT (ONDERZOEKSJOURNALIST) IS 'STAATSGEVAARLIJK' VOOR DE STAAT EN WORDT DAAROM BEHANDELD ALS EEN GEVAARLIJKE TERRORIST IN DE GEVANGENIS!

17-10-2023

Waarom? Omdat Micha Kat met zijn jarenlange onderzoek het kaartenhuis van justitie in elkaar laat storten!

Dat is de hoofdreden dat ze Micha Kat nog steeds in de gevangenis hebben opgesloten en onder een zéér zwaar regiem houden met zéér beperkte vrijheden met de buitenwereld!

Op 4 januari 2023 spande Micha Kat een kort geding aan en op 13 januari kreeg Micha Kat te horen dat zijn verzoek om van de lijst van 'vluchtgevaarlijke criminelen' geschrapt te worden is AFGEWEZEN. Dit is wederom een duidelijke aanwijzing dat er geen recht gesproken is en zal worden in Nederland.

Er werd op 12 oktober 2023 opnieuw een verzoek gedaan!

Op 12 oktober 2023 werd opnieuw een verzoek gedaan door Thijs Stapel, (de advocaat van Micha Kat), bij de instanties om de GVM-status eraf te halen. De uitslag is tot heden bij onze redactie nog niet bekend. Zodra deze bekend is zullen wij dat in dit artikel vermelden.

Beluister de onderstaande video'sFREE MICHA KAT

#FreeMicha  │ #FreeMichaKat

Laat Micha Kat Vrij!


Micha Kat zit sinds augustus 2021 in de gevangenis!

Ze durven Micha Kat (onderzoeksjournalist) tot heden niet vrij te laten, omdat ze veel te bang zijn dat Micha Kat het hele kaartenhuis van justitie volledig laat instorten met zijn informatie over Demmink en consorten. 

Het kaartenhuis staat al enorm te schudden op z'n grondvesten en gaat zeker instorten wanneer de laatste pedo-kaart wordt getrokken, wie nu de werkelijke pedofielen zijn die hoge topfuncties vervullen of vervuld hebben in Nederland.


Demmink doofpot

Demmink heeft al jaren de dans kunnen ontspringen vanwege de omgekochte en/of chantabele rechters. Zeer waarschijnlijk zijn de rechters chantabel gemaakt door eerdere deelname aan seksfeestjes en/of satanische rituelen. In die kringen is dat heel gebruikelijk, op deze wijze houden ze de macht in stand door hun eigen ingezette puppets op topfuncties te chanteren.

De machthebbers achter de schermen zetten chantabele topfunctionarissen op topfuncties, zodat zij beslissingen nemen die in het voordeel zijn van de Staat der Nederlanden, de belangen dienen van het grote geld (bankiers) en de machthebbers achter de schermen. Zo gaat dat al decennia lang in Nederland.

Bekend is dat het koningshuis zwijggeld betaalde om bepaalde informatie wat het daglicht niet kon verdragen of wat absoluut geheim diende te blijven onder het tapijt te houden. Vele mensen werden in het verleden bedreigd en/of zelfs vermoord.

Micha Kat publiceerde eerder de Demmink dodenlijst op z'n website, de zogeheten DEMMINK-DODENLIJST. Website Micha Kat (onderzoeksjournalist): https://revolutionaironline.com


Alles komt nu naar buiten toe!

De Waarheid over satanische rituelen en seksueel misbruik gepleegd door topambtenaren en hooggeplaatsten is niet meer tegen te houden. Steeds meer mensen gaan ontwaken en zien nu in dat we te maken hebben met een corrupte organisatie, gebouwd op satanische grondvesten, met vele corrupte handlangers (burgemeesters en wethouders) en betaalde huurlingen (politie, ME en leger).

Het is slechts nog een kwestie van tijd dat alle informatie over satanische rituelen en seksueel misbruik waarbij hoge topambtenaren en hooggeplaatsten zijn betrokken bij de bevolking op de deurmat gaat vallen en op de radio, tv en in de grote kranten verkondigd gaat worden.


Over Mark Rutte

Rutte wordt aangestuurd door een machtige vrijmetselaarsloge.Volgens de bekende auteur Robin de Ruiter staat ook het WEF onder volledige controle van de vrijmetselarij en noemt hij dit de verborgen macht achter het WEF.

Wie een carrière in de politiek ambieert en de top wil bereiken dient lid te worden van één van de 36 achter de schermen opererende ultrageheime transnationale superloges, genaamd Ur-Loges, waarvan zelfs vrijmetselaren van de hoogste graden geen kennis hebben.

Mark Rutte is toevalligerwijze lid van de loge die is opgericht door de bedenker van het Kalergiplan, het plan dat voor de totale vernietiging van West Europa moet zorgen door dit deel van de wereld te laten overspoelen door mensen uit andere culturen en achtergronden.

Bron: https://niburu.co/het-complot/19026-zo-werkt-een-doorgewinterde-vrijmetselaar


Prins Bernhard bleek toch een NAZI te zijn, wat hij altijd ontkend heeft!

Prins Bernhard bleef tot zijn dood nazi-lidmaatschap ontkennen, maar hield de kaart!

Bron: https://nos.nl/artikel/2492895-prins-bernhard-bleef-tot-zijn-dood-nazi-lidmaatschap-ontkennen-maar-hield-de-kaart

"Ik was nooit een nazi", verklaarde prins Bernhard kort voor zijn dood!

Hij kon dat met zijn hand op de bijbel beloven, zei de prins stellig in een interview met de Volkskrant. Hij zou geen partijcontributie betaald hebben en ook niet in het bezit zijn geweest van een kaart.

Nu is zijn originele lidmaatschapskaart van de NSDAP gevonden. Hiermee is onomstotelijk bewezen dat hij lid was van de nazipartij van Adolf Hitler in de jaren 1930. Historici twijfelden daar al niet meer aan na verschillende vondsten. Desondanks bleef Bernhard, die in Duitsland opgroeide, zijn verleden ontkennen tot zijn dood in 2004.

Dat Bernhard al die tijd gelogen heeft, verbaast journalist Jan Tromp niet. Hij interviewde de prins destijds voor de Volkskrant. "Hij had zichzelf ervan overtuigd dat hij geen lid was geweest. Er was geen weg meer terug", denkt Tromp. "Wij zaten in zijn kamer en boven op zolder lag het kaartje van zijn lidmaatschap, stel ik mij zo voor."

'Historische sensatie'

Dat de originele kaart nog bestond, had Tromp nooit voor mogelijk gehouden. "Het is spectaculair dat we nu dit bewijs hebben." De kaart werd in 2019 gevonden in het persoonlijke archief van de prins op Paleis Soestdijk door Flip Maarschalkerweerd, oud-directeur van het Koninklijk Huisarchief. Hij onthult dit in zijn boek De achterblijvers,dat woensdag verschijnt.

"Opeens hou je die kaart vast", zegt Maarschalkerweerd tegen de NOS over het moment van de vondst. "Als historicus ging mijn hart een beetje harder kloppen. Wat je voelt, is een historisch sensationeel moment." Wel vond hij het opmerkelijk dat de kaart in Bernhards archief zat, omdat de kaart in 1937 was ingeleverd bij de NSDAP in Duitsland.

Na de oorlog kreeg Bernhard zijn kaart opgestuurd vanuit Berlijn, ontdekte Maarschalkerweerd. Bij de lidmaatschapskaart zat een briefje waarop stond dat Bernhard het recht had om de kaart zelf in zijn bezit te hebben en ermee kon doen wat hij wilde.

STATUS

NAZI Bernhard leeft niet meer.

Jaap van Dissel woont tegenwoordig in Aruba en kreeg een flinke zak met geld mee volgens een getuige.

https://niburu.co/binnenland/17767-het-onlogische-verhaal-over-jaap-van-dissel

Waar bevindt Willem-Alexander zich momenteel?

Deze 3 heren zijn verantwoordelijk voor heel veel schade, pijn en ellende in Nederland.
Deze 3 heren zijn verantwoordelijk voor heel veel schade, pijn en ellende in Nederland.

NAZI BERNHARD WERD LATER STADHOUDER VAN NEDERLAND NADAT NEDERLAND ZICH HAD OVERGEGEVEN EN WAS INGELIJFD DOOR DUITSLAND! 

Duitse inval in de Lage Landen 10 mei 1940 - Maastricht - Albertkanaal - fort Eben-Emael - de bevrijding: van Normandië naar Maastricht - de aanvallen op de Roer en Rijn.

Bart van Well zit sinds september 2021 in de gevangenis!

Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik en is de anonieme beschermde kroongetuige van het Rolodex onderzoek en kroongetuige in de Demmink zaak. Doordat Bart van Well tot heden geen erkenning kreeg als slachtoffer en aan zijn lot werd overgelaten belandde hij in de gevangenis. Hoewel Bart van Well reeds in 2012 een getuigenis aflegde in Amerika deed het OM hier helemaal niets mee!

Micha Kat interviewde Bart van Well reeds in 2011, zolang loopt deze kwestie al van onderzoek.

Tip: Doe zelf ook onderzoek en bestudeer zelf de onderstaande websites.

Zodat U ook op de hoogte bent wat slachtoffers van seksueel misbruik hebben doorgemaakt en wie er bij betrokken zijn geweest.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/getuigenissen-van-seksueel-misbruik/

Bestudeer deel 1, 2 en 3 

van "Her majesty's Secret Service"


DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1 ► https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2 ► https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3 ► https://capoditutticapi009.blogspot.com/