Vertaal deze pagina naar:

ONTDEK IN DIT ARTIKEL HOE WIJ, (DE BEVOLKING), ONZE MACHT KUNNEN TERUGWINNEN!

29-08-2023

Boycot ALLE lokale bedrijven en grote merken die ongrondwettelijke, onwetenschappelijke COVID-protocollen handhaven!

Een protocol is een gedragsovereenkomst, meestal in de vorm van een aantal uit te voeren stappen. Er bestaan verschillende typen protocollen, zoals communicatieprotocollen, computerprotocollen, wetenschappelijke protocollen, medische protocollen, ceremoniële protocollen, ethische protocollen en verdragsprotocollen.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Protocol


***

Door deze eenvoudige stap ontkrachten we financieel elk bedrijf dat maskers, sociale afstand of een bewijs van vaccinatie nodig heeft. We hebben het hier over een standvastige boycot! 

Om voldoende impact te bereiken – het soort impact dat daadwerkelijke verandering teweegbrengt – moeten we allemaal de verleiding weerstaan om compromissen te sluiten. Dit vereist dat we onze verslaving aan comfort en gemak doorbreken.

***


Mikki Willes schreef:

Target was ooit de favoriete plek van mijn familie om te winkelen. Sinds hun steun aan ideologieën die de geest en de toekomst van kinderen vernietigen werd onthuld, hebben we geen voet meer in een Target-winkel (of online) gezet. 20 minuten extra rijden om een bedrijf met moraal te steunen? Een kleine prijs om te betalen, in mijn boek. Elke dollar die u uitgeeft, is een stem voor de toekomst die u wilt zien. Zonder onze financiële steun zijn de krachtcentrales feitelijk machteloos. Vraag het maar aan Anheuser-Busch!

 Blijf sterk ~ Stay strong!


Mikki Willis - Father / Filmmaker

P.S. Bekijk hieronder hoe u uw eigen vertoning van mijn film kunt organiseren, evenals een niet te missen Great Awakening-weggeefactie 🎉


Organiseer een vertoning van The Great Awakening!

Een van de meest impactvolle manieren waarop je meer mensen kunt helpen ontwaken... is het screenen van The Great Awakening! Door een evenement te organiseren waar mensen persoonlijk samen kunnen komen om de documentaire te bekijken en te bespreken, kan een echte beweging voor de waarheid groeien.

Je kunt een vertoning bij je thuis organiseren met vrienden en familie, of een locatie huren, zoals een bioscoop of kerk, om The Great Awakening (of de andere Plandemic-films) met het publiek te delen 🎥

Bekijk de gedetailleerde aanwijzingen en handige tips hieronder, zodat u vol vertrouwen een zo activerend mogelijke ervaring kunt creëren!

Shop ► https://moteefe.com/store/the-great-awakening

PLANDEMIC: ANGST IS HET VIRUS - DE WAARHEID IS DE BEHANDELING!

Ontrafel de onvertelde waarheid - Duik in de aangrijpende sage van onderzoeksjournalist Mikki Willis terwijl hij het virale fenomeen Plandemic wil ontmaskeren, om vervolgens een web van corruptie en onopgeloste mysteries bloot te leggen. 

Wees met een onverschrokken lens getuige van schokkende onthullingen over de oorsprong van COVID-19, de mondiale vaccinatieagenda en de duistere krachten die de waarheid onderdrukken. Dit exposé is een must-read en onthult misdaden tegen de menselijkheid die nu pas aan het licht komen. Zet je schrap voor een meeslepende reis naar het hart van bedrog en verlossing.

Ontvang uw GRATIS exemplaar bij elk Fierce Immunity-abonnement! 

PLUS: je doet automatisch mee aan de Great Awakening Giveaway en maakt kans op een spannende bundel Rebel Lion Threads-uitrusting.

Bron en meer info: https://www.getfiercenow.com/collections/subscriptions