Vertaal deze pagina naar:

KLOPPEN DEZE ONTHULLINGEN VAN NOSTRADAMUS?

15-09-2022

Een reeks huiveringwekkende voorspellingen van Nostradamus over de dood van de koningin in 2022 en de plotselinge abdicatie* van koning Karel III. werden onthuld.

*) Abdicatie of troonsafstand is het neerleggen van een meestal vorstelijke functie (bijvoorbeeld koning- of keizerschap) bij het leven, in tegenstelling tot beëindiging door overlijden.

Nostradamus - Ziener van een ver verleden

Info over Nostradamus ► https://skepsis.nl/nostradamus/


De Franse astroloog en ziener heeft internationale bekendheid verworven door het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen zoals de aanslagen op de Twin Towers van 11 september 2001, de oorlog in Irak, de dood van prinses Diana en de pandemie van het coronavirus.

Nu onthullen passages die Nostradamus in 1555 publiceerde zijn bevindingen over de "Abdication of Charles III. van Engeland" na de dood van de koningin.

Voor het jaar 2022 voorspelde de ziener onder meer het begin van een nieuwe wereldoorlog, het afscheid van een koningin, een wereldwijde omwenteling met natuurlijke gebeurtenissen die wereldwijde chaos en machtsstrijd zullen veroorzaken, evenals de val van een meteoriet , een economische ineenstorting en aardbevingen.

Alleen al in 2019 voorspelde Nostradamus de brand in de Notre Dame in Parijs en profeteerde dat in 2020 commerciële ruimtevaart mogelijk zou zijn, wat het bedrijf Space X aanpakte.

Volgens Nostradamus wordt koning Charles door het Britse publiek afgezet nadat ze besluiten dat hij "onwaardig" is, waardoor een onverwachte man tot nieuwe koning wordt uitgeroepen.

Een man die ze later onwaardig achtten.

Het volk zal de koning van de eilanden verdrijven

Een man zal zijn plaats innemen die nooit had verwacht koning te worden.

Auteur Mario Reading, een vooraanstaand expert op het gebied van Nostradamus, heeft meer voorspellingen van de astroloog over dit onderwerp ontcijferd in zijn boek Nostradamus: The Complete Prophecies For The Future.

Daarin legt Reading uit dat Nostradamus met succes voorspelde dat de koningin in 2022 zou overlijden.
"Dit kwatrijn zal voor het Britse volk geen verrassing zijn en het heeft verstrekkende gevolgen", schrijft Reading.

"In de preambule staat dat koningin Elizabeth II rond het jaar 2022 op zesennegentigjarige leeftijd zal overlijden, vijf jaar voor het leven van haar moeder.

"Prins Charles zal in haar plaats worden gekroond en 'King of the Isles' worden, wat betekent dat hij niet langer koning is van de andere regio's van de wereld waarover zijn moeder regeerde - Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, enz. - die in de tussentijd republieken worden."

Bron ► https://uncutnews.ch/nostradamus-sagte-den-grossen-aufstand-gegen-koenig-karl-iii-voraus/

Volgens Nostradamus zal het bewind van Charles kort en rampzalig zijn. Zijn onderdanen, het Britse volk, zullen tegen hem in opstand komen, boos over zijn verraad aan de Britse natie.

Zou Nostradamus kunnen verwijzen naar Charles' hechte vriendschap met Klaus Schwab en zijn trouw aan het World Economic Forum? Charles heeft al trouw gezworen aan het globalistische WEF, waarmee hij aangeeft dat de Grote Reset zijn topprioriteit is, waardoor de soevereiniteit van zijn land in gevaar komt.
Aan de andere kant zou Nostradamus ook kunnen verwijzen naar de hechte vriendschap tussen Charles en Jimmy Savile, de beroemdste pedofiel van Groot-Brittannië.

Er zijn veel redenen waarom het Britse volk tegen Karel III was. zou kunnen verhogen. Vergeet zijn rol niet in de tragische dood van prinses Diana, de jonge en mooie vrouw van wie hij wanhopig af wilde.

Het duistere verleden van Charles zou niet als een verrassing moeten komen. Groot-Brittannië en het Gemenebest hebben nu een heerser die afstamt van Dracula, de tiran die zijn brood doopte in het bloed van zijn slachtoffers aan de paal.

Het is dus misschien niet verwonderlijk dat Charles goede vrienden is met Klaus Schwab, de globalistische opperheer wiens plannen voor de autocratische slavernij van het menselijk ras een moderne versie vertegenwoordigen van de extreem gewelddadige stijl van regeren van de tiran Vlad Dracula.

Nostradamus beweert verder dat de aanhoudende publieke woede jegens Charles zo groot is dat als zijn plannen aan het licht komen, hij gedwongen zal worden af ​​te treden.

 Reading legt uit: De druk op hem is zo groot en zijn leeftijd spreekt hem zo tegen dat Karl ermee instemt af te treden ten gunste van zijn zoon.

De vraag is welke zoon? Want in de laatste regel maakt Nostradamus heel duidelijk dat 'in zijn plaats een man zal komen die nooit had verwacht koning te worden'.

Betekent dit dat prins William, van wie men had verwacht dat hij zijn vader zou opvolgen, van de radar is?
Zou dat betekenen dat de slimme prins Harry, de lieveling van het World Economic Forum, koning wordt in zijn plaats? Dan zou hij koning Hendrik IX zijn. op de leeftijd van slechts 38 jaar.

De voorspellingen hebben een storm op het internet losgelaten, waardoor velen beweerden dat de wereldwijde elite een situatie zou creëren waarin Harry en zijn vrouw Meghan koning en koningin van Engeland zouden worden.

Als Nostradamus gelijk heeft en Charles wordt gedwongen af ​​te treden, gebeurt er iets vreemds met de lijn van William en wordt Harry tot koning gekroond, dan zal het glashelder zijn dat Klaus Schwab en het WEF elke regering en instelling op aarde en de droom van de globalisten hebben geïnfiltreerd van een één-wereldregering komt uit.