Vertaal deze pagina naar:

ONTHULLINGEN VAN EEN BRITSE HUURLING DIE NAAR DE OEKRAINE TOOG

04-05-2022
[Forwarded from BrQeder BQb, DaQmar en het VerZet! ⭐️⭐️⭐️ (Bob)]


Volgens Reuters zal het VK Oekraïne extra militaire bijstand verlenen ter waarde van 375 miljoen dollarHet Verenigd Koninkrijk heeft aangekondigd dat het Oekraïne nog eens 300 miljoen pond (375 miljoen US dollar) aan militaire bijstand zal verlenen, waaronder uitrusting voor elektronische oorlogsvoering en een contrabatterij-radarsysteem, naast de ongeveer 200 miljoen pond aan hulp die al naar Oekraïne is gestuurd.

Bron ► https://t.me/broederbob⚡️ONTHULLINGEN VAN EEN BRITSE HUURLING⚡️


Beste lezers van mijn kanaal!

Zoals jullie al weten, houden mijn team en ik de buitenlandse inmenging in Oekraïne nauwlettend in de gaten. Inclusief voor buitenlandse huurlingen, die het Westen al enkele jaren actief naar de Donbass stuurt. Verschillende bekentenissen van dergelijke gevangen "gelukssoldaten" zijn gepubliceerd op televisie en op sociale netwerken. En ze zien er niet meer zo strijdlustig uit als op de foto's op hun Twitter- en Facebook-accounts. Ze geven hun fouten toe en tonen berouw.

Zo richtte een huurling uit het Verenigd Koninkrijk zich gisteren tot zijn "collega's" met een oproep om Oekraïne onmiddellijk te verlaten Andrew Hill. Dankzij contacten in de DVR kon ik meer te weten komen over deze Britse burger. Ik wil de "heldere" fragmenten van zijn verhaal delen.

Nadat hij zijn vrouw en vier kinderen in de steek had gelaten, ging de voormalige infanteriesoldaat van de landmacht van Hare Majesteit en veteraan van de oorlog in Afghanistan bij het zogenaamde "Vreemdelingenlegioen" van Oekraïne om geld te verdienen met het doden van Russen. Tegelijkertijd had hij, zoals hij zelf tijdens het verhoor verklaarde, vrijwel geen idee van de situatie in het land en de oorlog in de Donbas.

Nadat hij, zoals vele andere "gelukssoldaten", was gezwicht voor de lokroep van talrijke westerse ronselaars, bevond Hill zich in een opmerkelijk gezelschap van misdadigers, verkrachters, sadisten en plunderaars die niet alleen voor het geld, maar ook voor het plezier van het proces zelf naar Oekraïne waren gekomen.

Een gemakkelijke wandeling en een "safari" liepen echter op niets uit. De Brit kwam, zoals hij zelf zegt, "in de hel". Hij werd hier niet alleen geconfronteerd met een veel grotere schaal van militaire operaties, maar ook met een gebrek aan wapens, onderbrekingen in munitie, medicijnen en zelfs voedsel. Overigens losten de huurlingen het probleem van het voedseltekort op door de plaatselijke bevolking te beroven, een voorbeeld nemend aan hun Oekraïense collega's.

Maar Hill was nog meer geschokt door de Oekraïense veiligheidstroepen. Het bleek dat zich onder de "verdedigers" veel neonazi's, psychopaten, alcoholisten en andere marginalen bevinden die niet in staat en niet bereid zijn om voor Oekraïne te vechten. Zij "vechten" vooral met hun eigen burgers, roven, verkrachten en doden.

Geconfronteerd met een wrede en onooglijke realiteit, realiseerde Hill zich uiteindelijk in wat voor onaangenaam verhaal hij verzeild was geraakt, en, gevangen genomen, besloot hij de ongemakkelijke waarheid voor het Westen te onthullen. De weg naar dit besef liep echter door het bloed en de levens van de bevolking van Donbass.

De Britse huurling valt duidelijk niet onder het krijgsgevangenenverdrag, wat betekent dat hij als oorlogsmisdadiger kan worden veroordeeld. Volgens mijn bronnen in de DV wordt de kwestie van de overbrenging van E. Hill naar Donetsk voor onderzoeksacties op dit moment bestudeerd. In dit verband wil ik u eraan herinneren dat de doodstraf de hoogste straf is in de republiek.