Vertaal deze pagina naar:

OP 22 MEI 2023 WON JOOST KNEVEL DE RECHTSZAAK TEGEN DE BURGEMEESTER VAN DE GEMEENTE BODEGRAVEN

22-05-2023

Joost Knevel, slachtoffer van satanisch ritueel misbruik (SRM), is vrijgesproken om 250.000 euro te moeten betalen aan de gemeente Bodegraven!

Volgens een eerdere uitspraak van een rechter zouden Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat alle drie een bedrag van 250.000 euro moeten betalen aan de gemeente Bodegraven, omdat er door hen door middel van het Red Pill Journal gezamenlijk acties werden opgezet om bloemen op graven te leggen in Bodegraven. In Bodegraven was in zeventiger jaren van de vorige eeuw een pedo netwerk actief, waarbij bekende namen betrokken waren als dader.


Jaap van Dissel

De naam van Jaap van Dissel (ex-directeur RIVM), de rode, werd veelvuldig genoemd door Joost Knevel toen zijn herinneringen uit zijn kinderjaren weer naar boven kwamen.


Het Hoger beroep werd door Joost Knevel gewonnen

Hieronder een indruk van het hoger beroep dat uiteindelijk door Joost werd gewonnen: Voor Jeroen Pols is de zaak van Knevel een principekwestie. Hij waarschuwt dat het vonnis kan leiden tot jurisprudentie en dat elke gemeente deze werkwijze als wapen kan gaan gebruiken "Om mensen de mond te snoeren".

Er kan dan een situatie ontstaan dat demonstranten moeten opdraaien voor de kosten die gemeentes maken. Pols nam de klimaatprotesten in Den Haag, die ook tot schade hebben geleid, als voorbeeld. Wanneer de overheid die kosten op burgers gaat verhalen, "dan is het hek van de dam", zegt Pols.


Joost Knevel over de afgelopen jaren

"Mijn naam is in de media 700 keer door het slijk gehaald".

Knevel zelf reageerde ook tijdens de rechtszaak: "Ik hoor net het woord reputatieschade vallen. Mijn naam is in de media 700 keer door het slijk gehaald, dan wil ik straks ook wel de rekening indienen." Hij doelt op artikelen en andere publicaties die over hem in de gevestigde media zijn verschenen. Hij is nooit benaderd voor wederhoor.

Naast de veroordeling kreeg hij ook te maken met andere tegenslagen. Booking.com had zijn Bed & Breakfast in Spanje van hun website verwijderd. Door alle gebeurtenissen liep zijn relatie op de klippen. Zijn partner werd ziek, ze kon het allemaal niet meer verteren. Hij zei daarover: "Er is een neutronenbom op mijn gezin gegooid."

Toen hij na 11 maanden detentie voorwaardelijk vrij kwam was er beslag gelegd op zijn bankrekening en kon Knevel maandenlang nergens een andere bankrekening openen. Toen hij uiteindelijk in Litouwen een bankrekening had geopend, werd die ook binnen 48 uur opgeheven. "Als ik bel of het beslag van mijn rekening af mag, staat meteen politie voor de deur." Hij vraagt zich af wie er zoveel macht heeft.

Ondanks de verplichte tweewekelijkse controles bij de reclassering probeert Knevel nu de draad in zijn leven weer op te pakken en zo veel mogelijk bij zijn kinderen in Spanje te zijn. Hij moet zelf psychische hulp zoeken voor zijn PTSS klachten, waarvoor hij anders dan in het Pieter Baan Centrum uiteindelijk wél erkenning heeft gekregen. Een second opinion zou helderheid kunnen verschaffen of de traumatische herinneringen reële jeugdherinneringen of waanideeën zijn.

Knevel: "Ik word financieel kapot gemaakt. Alles wordt omgedraaid. Ik heb geprobeerd aangifte tegen de beschuldigingen te doen, maar er wordt nooit naar mij geluisterd." Hij beklaagde zich erover dat er nooit strafrechtelijk onderzoek is gedaan naar SRM (satanisch ritueel misbruik) "ondanks de 15 getuigen". De rechter antwoordde door te stellen dat "deze zaak daar niet over gaat, maar alleen over de schadevergoeding". Knevel: "Maar daar zou het wél over moeten gaan."

Van de Sanden wijst de rechter erop dat Joost Knevel zijn voorwaarden tot vrijlating schendt door inhoudelijk over zijn strafzaak te spreken. Pols reageert alert: "Er wordt gedreigd, de heer Knevel verweert zich, dit is ongepast."

De rechter zou over 6-10 weken uitspraak doen.

Op 19 juni 2023 dient het hoger beroep in de strafzaak tegen Joost Knevel.

Bron: https://t.me/c/1549527795/1612


 De dwangsom voor Joost Knevel is geschrapt van 250.000 euro

De absurde eis van de dwangsom is op 22 mei 2023 voor Joost Knevel nu van tafel geveegd. Jeroen Pols (jurist) heeft Joost Knevel hierin bijgestaan. Wouter Raatgever en Micha Kat zullen hier zelf een rechtszaak voor op moeten starten of in hoger beroep moeten gaan, zodat bij hen ook deze absurde eis van schadevergoeding van tafel geveegd gaat worden.

Bodegraven wilde de kosten voor het opruimen van bloemen verhalen, maar zou volgens de verdediging van Knevel protestacties moeten faciliteren en van de inhoud weg moeten blijven.


Begraafplaats Bodegraven

Op de begraafplaats van Bodegraven liggen verschillende vrienden van Joost Knevel begraven die volgens Joost veel te vroeg zijn gestorven zijn door 'zelfmoord'? die in hun kinderjaren satanisch ritueel misbruik hebben meegemaakt (getuigen). In 2021 werd na diverse oproepen in het Red Pill Journal, waarin Joost Knevel, Wouter Raatgever en Micha Kat te horen en te zien waren, bepaalde dagen afgesproken met hun trouwe volgers om de vrienden van Joost en de slachtoffers te herdenken op de begraafplaats in Bodegraven, door bloemen op hun graf te leggen en langs het pad van de begraafplaats.


Grote commotie bij de hoge heren

Hier was erg grote commotie ontstaan bij de hoge heren en de toenmalige burgemeester van Bodegraven, die alle geruchten over satanisch ritueel misbruik en de aanwezigheid van een pedo netwerk in Bodegraven naar het land der fabelen verwees.


Satanisch ritueel misbruik

Bekend is reeds dat dit soort onderwerpen in Nederland stelselmatig in de doofpot verdwijnen, wanneer in de openbaarheid over satanisch ritueel misbruik en over pedo netwerken wordt gesproken. Tot heden wordt door het OM alles in de doofpot gestopt, maar die barst onderhand wel uit z'n voegen in Nederland.

Het wordt tijd dat we onszelf informeren en op gaan staan voor alle slachtoffers!

Betaalt U nog steeds belasting?

Let op! Iedereen die nu nog steeds belasting betaalt kan verantwoordelijk gesteld worden voor alle wandaden van Den Haag. Men beseft nog altijd niet goed genoeg wat dit inhoudt maar feitelijk kunnen Human Trafficing, orgaanhandel, kindmisbruik en andere verschrikkingen gewoon doorgaan zolang wij - het volk - dit kartel PLUS de gehele oppositie geen halt toeroepen!


Wie heeft er nu werkelijk angst?

Je hoort mensen steeds spreken over angst, bang voor een deurwaarder, beslaglegging, een rechter etc., maar wat denk je van al die kinderen en volwassenen die érgens ondergronds in niemandsland verdwijnen? Dié hebben pas angst!


HET VERHAAL ACHTER MICHA KAT, JOOST KNEVEL EN WOUTER RAATGEVER


Video ► https://www.bitchute.com/video/6C7LG7hmhuFk/

Informeer Uzelf door middel van de video's in het onderstaande videokanaal.

Videokanaal van het eerdere Red Pill Journal ► https://rumble.com/user/MH20

Steun Joost Knevel!

Verzoek aan diegenen die het nu kunnen missen. Steun Joost Knevel door een rechtstreekse donatie naar zijn eigen bank over te maken, zodat Joost zijn eigen kinderen kan blijven zien en hij andere kosten kan betalen om te overleven.

Bankrekening: BE76 9674 0892 6195

Ten name van: Joost Knevel

Onder vermelding van: Donatie of Gift


Het dossier van Joost Knevel is te vinden op de onderstaande website

https://www.bart-van-well-foundation.nl/dossier-joost-knevel/