Vertaal deze pagina naar:

OP ZOEK NAAR DE WAARHEID?

10-05-2023

Veel mensen hebben leugens aangenomen als de Waarheid, bestel het nieuwe boek van Harriet Algra en U zult vele Waarheden gaan ontdekken!


Ontdek wie wij werkelijk zijn!


Harriet Algra over dit boek:

"Mijn hele leven lang al, ben ik op zoek naar de waarheid, omdat ik duidelijk voelde dat er hier iets niet klopt. Gaandeweg ontdekte ik, dat eigenlijk alles wat we leren via school, media, religies, spirituele groeimodellen, waaronder ook de New Age, bewust wordt ingezet, om ons op een dwaalspoor te zetten. We worden continu afgeleid om ons bij onszelf vandaan te houden, continu ontvoert door onze eigen gedachten.

Dus stop met klakkeloos aannemen wat je voorgeschoteld krijgt en start je eigen onderzoek. Waar het om gaat is, dat we weer gaan beseffen wie we wèrkelijk zijn. Dat we ons gaan realiseren waar we met zijn allen toe in staat zijn. En ons niet langer laten gebruiken als een batterij voor de machten achter de schermen, een batterij die opgeladen wordt door stress, trauma en angst. Dit zal door gaan totdat je beseft, dat er in werkelijkheid niets is om bang voor te zijn. Dit is het moment van wakker worden en maakt, dat je de weg terug naar huis weer weet te vinden en jij je zelf kunt gaan bevrijden."


Tip: Bestel het boek middels de onderstaande URL.

https://www.wanttoknow.nl/aanbieding/boeken-van-harriet-algra-bekijk-en-bestel/