Vertaal deze pagina naar:

OVER DE DOOFPOTZAAK VAN MARIANNE VAATSTRA SCHREEF WIM DANKBAAR EEN BOEK

12-02-2021

De moord op Marianne Vaatstra zit al bijna 22 jaar in de doofpot, waarom toch?

"Wie gelooft dat Jasper Steringa (1967) uit Oudwoude de moordenaar van Marianne was, die is overduidelijk op de verkeerde website terecht gekomen. Deze labiele Jasper is door misdadige justitiemedewerkers zodanig gehersenspoeld dat hij uiteindelijk maar heeft bekend, ook al klopt zijn bekentenis volstrekt niet met de manier waarop Marianne is vermoord.

Dat de mainstream media deze mismatch compleet negeert zou voor ieder weldenkend mens al genoeg moeten zijn om te concluderen dat hier een onschuldige zondebok in de gevangenis is gestopt om zo de deksel op deze doofpot te kunnen houden!"

Dit schreef Johan Oldenkamp op z'n website Pateo.nl.

https://pateo.nl/HTML/NL/Nieuws/Wim_Dankbaar_waarheidszoeker_of_bliksemafleider.htmEr is een oproep uitgegaan om dit weekend (13 en 14 februari 2021) bloemen neer te leggen bij het grafmonument van Marianne Vaatstra op begraafplaats Zwaagwesteinde, adres: Lange Reed 12, 9271 GE De Westereen.

Marianne is op een satanische wijze ritueel vermoord in de nacht van 30 april en 1 mei 1999.

Laten we de toenmalige 16-jarige Marianne nooit vergeten!

Marianne is letterlijk slacht-offer geworden van satanisten. Er zit hier iemand voor vast, maar is dat wel de echte dader? Veel mensen twijfelen daaraan.

Tip: Verdiep jullie daar ook eens in, Wim Dankbaar en Johan Oldenkamp deden dit ook en vele anderen. Door deze zaak in het Licht te (blijven) zetten zal het recht vanzelf gaan zegevieren.


R.I.P. 🌹 MARIANNE 🌹


VERSLAG WOUTER RAATGEVER 13-02-2021 BEGRAAFPLAATS

MORGEN RED PILL JOURNAL - THANKS WOUTER!

DIT ONDERSTAANDE BERICHT VERSCHEEN OP TELETEKST OP 20-02-2021


Begraafplaats Zwaagwesteinde


"In 2005 kwamen zeven deskundigen uit politie- en justitiekringen tot de conclusie dat Marianne Vaatstra slachtoffer was geworden van een occult satanisch offerritueel.


Dit soort praktijken wordt doorgaans niet uitgevoerd door Friese boeren met een zakmes, maar wel door de elite op door hen georganiseerde offerfeesten.

Als Marianne slachtoffer is geworden van een satanisch offerritueel, dan is dit niet gebeurd in één of andere uitgewoonde caravan op een camping zoals de algemene consensus lijkt te zijn.

Dit soort "feesten" vind plaats in specifiek daarvoor ingerichte ruimtes, zoals we dat bijvoorbeeld hebben gezien in het verhaal van het Ronde Huis in Nunspeet.

Een dergelijk offerfeest wordt uiteraard bijgewoond door mensen uit de hoogste kringen en wie er die avond/nacht bij de offering van een Friese maagd aanwezig waren, is niet met zekerheid te achterhalen.

Echter, wel kan er vrij nauwkeurig worden bepaald waar dit ritueel die nacht heeft plaatsgevonden.

Volgens Micha Kat en ook anderen, moeten we zoeken bij een Sekte die bekend staat als het Lichtpunt.

Dit is helemaal onbegrijpelijk nu de bewijzen hiervoor gewoon op tafel liggen, zowel directe bewijzen -Het Lichtpunt- als indirecte in de vorm van identieke satanische moordpartijen in andere landen waarbij ook 'hoge mensen' waren betrokken en bewezen 'georganiseerd misbruik' van Justitie-topmensen in Nederland (Rolodex-zaak) in precies de periode dat de moord op Marianne plaatsvond. Ik herhaal het hier nogmaals: de sleutel in de zaak-Vaatstra ligt in twee woorden: Julie en Melissa"

Meer info vindt U op de onderstaande website:

https://www.niburu.co/binnenland/12065-de-plek-waar-marianne-vaatstra-ritueel-werd-geofferdOnderzoek Johan Oldenkamp


Op zaterdag 1 mei 1999 werden we opgeschrikt met het afschuwelijke nieuws dat een 16-jarig meisje uit Zwaagwesteinde in het Noordoosten van Friesland op een beestachtige wijze was verkracht en vermoord. Haar naam was Marianne Vaatstra. Vanaf het allereerste moment is ons niet de waarheid verteld over deze aangrijpende zaak. En nu, na ruim 17 jaar, is die volledige waarheid nog steeds geen gemeengoed.

De meerheid meent dat het officiële verhaal de waarheid zou zijn, maar die versie hangt van leugens en bedrog aan elkaar. In deze Nederlandstalige aflevering van Pateo TV smeedt Dr. Johan Oldenkamp, de grondlegger van Wholly Science, alle feiten en getuigenissen aaneen tot een samenhangend en logisch verhaal.

Daarmee wordt nu eindelijk duidelijk wat er die nacht in 1999 van 30 april op 1 mei echt is gebeurd in de buurt van Kollum met Marianne Vaatstra.

Website ►  https://www.pateo.nl/HTML/NL/Pateo_TV/PateoTV023.htmWaarom is Marianne vermoord?


Waarom is er zoveel moeite gedaan om de Waarheid in de doofpot te stoppen?Update 2019


Al 20 jaar lang leugens rond de satanische moord op Marianne Vaatstra:

Je hoeft alleen maar de feiten op een rijtje te zetten om te zien dat de door de Nederlandse justitie verzonnen lezing van de moord in 1999 op de 16-jarige Marianne Vaatstra op vele punten volstrekt onmogelijk is.

Dat de top van het openbaar ministerie in Nederland al meer dan 20 jaar van corruptie aan elkaar hangt wordt voor steeds meer mensen zichtbaar. Maar wat nog niet iedereen durft te zien is dat de bron deze beerput te vinden is op het allerhoogste bestuurlijke niveau in onze lage landen.

Deze lieden hebben hun ziel aan de Duivel verkocht in ruil voor het kunnen heersen over al die onwetende onderdanen. Je hoeft overigens niet bang zijn dat ik hier te ver zou gaan, want wie de waarheid kent weet dat geen enkele beschrijving van hun daden ooit ver genoeg zou kunnen gaan.

Laten we de satanische moord op Marianne Vaatstra blijven herdenken totdat alle verantwoordelijken en medeplichtigen hebben gekregen waar zijn recht op hebben.

Onderzoek Wim Dankbaar


Website Wim Dankbaar ► www.rechtiskrom.wordpresss.com

Wim Dankbaar dook 5 jaar geleden in de Vaatstra zaak en ontdekte een justitieel web van list en bedrog. Van pure ambtsmisdrijven. Leugens, verdraaiingen en eindeloos gespin van 100% desinformatie. Over zijn research publiceerde hij uitgebreid op zijn weblog. Hij vond in de moeder van Marianne, en aanvankelijk ook de vader, een trouwe bondgenoot. Bij Justitie stuitte hij vooral op gesloten deuren en volstrekt misplaatste arrogantie. In de media, onder aanvoering van Peter R. de Vries, werd hij zonder wederhoor afgebrand, met de grond gelijkgemaakt als de stuitend walgelijke complotidioot die spoken ziet. Aangespannen rechtszaken en kort geding procedures, waarin ook een verbod op dit boek werd gevraagd, werden zijn deel.

Bron ► https://www.bol.com/nl/p/het-verboden-dagboek-van-maaike-vaatstra/9200000022439275/"De auteur Wim Dankbaar is ervan overtuigd dat niet Jasper S. maar een asielzoeker Marianne Vaatstra heeft vermoord en beschuldigt politie, Openbaar Ministerie en Justitie van een complot."

Bron ► https://www.bibliotheek.nl/catalogus/titel.393626865.html/het-vaatstra-complot/


Onderzoek met medewerking Peter R. de Vries


Het is altijd goed om een zaak vanuit 2 zienswijzen te onderzoeken, immers worden er vaak mensen betaald om de zaak te verdraaien of te sabboteren.

Vandaar ook deze info waaraan Peter R. de Vries heeft meegewerkt.

Van Peter R. de Vries is reeds bekend dat hij zich laat inhuren door de maffia. En als U weet wie nu de werkelijke maffia is in Nederland gaat U nog even slikken. De zwarte maffia zijn de zwarte togadragers (rechters en advocaten) en de witte maffia zijn de witte jassen dragers (artsen en farmaceuten).

Dragers van de meest keurige stropdassen en schoenen zijn onder te verdelen in de gekleurde maffia. En zijn mensen waar U het absoluut niet van zou verwachten dat zij bij deze zieke en corrupte club van satanisten behoren. Ze zijn lid van geheime en occulte genootschappen en zijn vaak herkenbaar aan hun vrijmetselaars handgebaren en hun pedosymbolen.


Het complete verhaal van het leven en de dood van Marianne Vaatstra


De moord op Marianne Vaatstra (16) is een van de meest geruchtmakende misdrijven uit de Nederlandse misdaadgeschiedenis. Een regelrechte crime classic, gekenmerkt door blunders, missers, arrestaties van onschuldige verdachten, ophef over asielzoekers, Kamervragen, complottheorieën, et cetera. Een ongekend drama voor de nabestaanden. Het jarenlange rechercheonderzoek mondde uit in een ware mediahype toen Jasper S., een boer die vlak bij de plaats delict woonde, de werkelijke dader bleek. Met medewerking van andere betrokkenen, onder wie Peter R. de Vries Kort na diens arrestatie begon misdaadauteur Simon Vuyk, op verzoek van vader Bauke Vaatstra, aan dit boek. Hij reconstrueerde minutieus alle gebeurtenissen van de nacht van de moord tot en met de veroordeling van de dader. Het resultaat is een waargebeurde thriller die bewijst dat de werkelijkheid de fantasie kan overstijgen: een onthullend journalistiek document en een persoonlijk monument voor Marianne. 

Bron ► https://libris.nl/boek/?authortitle=simon-vuyk%2Fmarianne-vaatstra--9789046815519

De grote vraag is dus of de info klopt wat in het onderstaande boek staat beschreven.