Vertaal deze pagina naar:

OVER DE RALLY VAN DONALD J TRUMP OP 15-11-2022

16-11-2022

Deze rally gaat veel stof doen opwaaien!

Oké, Patriots...
 Onze verslaggever schreef:

Ik weet dat velen van jullie de kluts kwijt zijn...

Ik begrijp het ook en waarom...

Hierbij een paar punten maken om dit heel duidelijk te maken.


Wat zei Trump WEL en wat zei hij NIET in de Rally?


1. Hij zei, en ik citeer, "Ik kondig mijn kandidatuur aan voor President van de Verenigde Staten...." Punt... Er werd GEEN 2024 genoemd in die verklaring. Lees er niet iets in wat er niet in stond.

2. Vergeet niet dat mensen.... Miljoenen mensen kijken die niet naar rally's hebben gekeken. Vergeet ook niet dat de hele wereldmedia er verslag van doet. Mensen horen wat ze moeten horen, wat de media niet heeft gedaan, voor het grootste publiek ooit.

3. Trump heeft aangekondigd dat hij zich kandidaat stelt, dus ze kunnen hem niet arresteren.

4. De gebeurtenissen komen eraan en moeten gebeuren. De focus ligt weer op hem. Ze kunnen hem niet langer het zwijgen opleggen. En we weten dat de Scare Event moet gebeuren. Het neemt snel toe, zoals jullie al weken zien, en in het bijzonder vandaag in onze berichten.

5. In de oorspronkelijke grondwet van de VS, afgeleid van de AOC van 1777, en zoals hier vandaag opnieuw besproken, is de dag van de inauguratie 4 maart. We weten dat we teruggaan naar de Originele Amerikaanse Grondwet nadat het allemaal is misgegaan.

6. Als onze beweging uit haar dak gaat... kun je je dan voorstellen wat de [ds] doet en hoe aangemoedigd ze zullen zijn nu ze denken dat ze meer tijd hebben en meer verraderlijke daden zullen plegen die iedereen kan zien?


En tenslotte - Trump zei in het begin van zijn toespraak dat het land 2024 niet zal halen.

MILITAIREN ZIJN DE ENIGE WEG VOORUIT.

Bron: https://t.me/Tironianae/128616

Hoe wij massaal gaan ontwaken!


De pyramidion is een apparaat dat de energie door een kwantumtechniek, vergelijkbaar met teleportatie, overbrengt naar elke motor of elk apparaat dat dit nodig heeft. Het kan ook een krachtstraal naar de lucht sturen en zo... ver... naar zelfs andere dimensies reiken.

Iedereen die in de buurt staat, heeft zijn energieveld geactiveerd en zijn bewustzijn opent terwijl zijn hele wezen wordt ontgrendeld en geactiveerd!

Dit is hoe iedereen wakker wordt en niets kan stoppen met wat komen gaat!

Bron: https://t.me/Tironianae/128680

Uitleg Pyramidon

Hoe breng je de populatie (wereldbevolking) in een volledige controle over Digital Banking?


Door armoede en honger!


Deep State Playbook:

Operation Lock Step - Rockefellers, Rothschilds, Khazarian


De geplande Deep State Event zal de ineenstorting van de War on Food Distribution de schuld geven. Dan zal de Deep State-regering optreden als helden en voedselrantsoenen en gratis geld uitdelen.

MAAR u moet zich registreren via hun digitale banksysteem dat uw bankzaken regelt en verbinding maakt met het nieuwe systeem. Als u een van de afspraken van de lang geformuleerde digitale overeenkomst verbreekt, worden uw bankrekeningen en/of tegoeden bevroren. U mag geen verkeerde informatie spreken/schrijven of delen over de huidige pandemische procedures, vaccins, virusoorsprong, oorlogsinformatie. - dat is in tegenspraak met de reguliere vertelling.

Wees dus gewaarschuwd!