Vertaal deze pagina naar:

OVER HET "FIGHT FOR YOUR RIGHT PROJECT" VAN BART VAN WELL

10-11-2022

De founder (oprichter), Bart van Well, van de BART VAN WELL FOUNDATION heeft een Missie in zijn leven!


Bart van Well staat hierboven rechts op de foto.

Bart van Well is slachtoffer van seksueel misbruik in zijn jeugd.

Op volwassen leeftijd crashte Bart van Well in zijn leven, doordat hij niet erkend werd als slachtoffer van seksueel misbruik en aan zijn lot werd overgelaten. Bart van Well zit daardoor nu in de gevangenis tot begin 2024, omdat hij zijn gedrag niet onder controle had vanwege zijn PTSS wat hij door zijn trauma's heeft opgelopen.

De vrijwilligers van de Bart van Well Foundation zijn nu druk bezig het "Fight For Your Right project" op te starten zoals Bart van Well dat al jaren in zijn hoofd heeft zitten.

Veel slachtoffers van mishandeling, seksueel misbruik en/of satanische rituelen kampen met dezelfde problemen als Van Well. De slachtoffers worden vaak depressief en/of plegen zelfs zelfmoord. Door middel van het "Fight For Your Right Project" worden slachtoffers van seksueel misbruik weerbaarder in de samenleving door ze actief deel te laten nemen aan het "Fight For Your Right Project" programma.

Het "Fight For Your Right" programma komt ONLINE wanneer dit helemaal is uitgewerkt en de benodigde professionals op de hoogte zijn gesteld en hun medewerking eraan verlenen.

Ze zitten nu in de opstart fase van het project.

Heeft U tijd en zin om dit project mede handen en voeten geven?

Neem dan een kijkje op de onderstaande website.

Meer info ► https://www.bart-van-well-foundation.nl/fight-for-your-right/