Vertaal deze pagina naar:

OVER HET KORT GEDING OP 04-01-2023 VAN JOURNALIST MICHA KAT VAN DE WEBSITE REVOLUTIONAIR ONLINE

08-01-2023

Op 04-01-2023 was onderzoeksjournalist Micha Kat opnieuw te gast in de Haagse rechtbank tijdens een zitting waarop besproken werd of hij nog langer als vluchtgevaarlijke verdachte aangemerkt kan blijven worden.


💥  Niet vergeten 💥

De volgende zitting inzake de 'strafzaak' tegen Micha Kat is op 7 februari half drie in de middag gepland in Den Haag. Wij lopen tegen een muur van stilzwijgen en doodzwijgen aan, dus delen stellen we zeer op prijs! 


Micha Kat heeft geprobeerd de rechter ervan te overtuigen dat hij van de lijst met 'vluchtgevaarlijke' criminelen af moet om zodoende in ieder geval van het zwaarste gevangenisregime verlost te zijn.


Eigenlijk hoort Micha helemaal niet in de gevangenis natuurlijk, maar dat is een tweede. Micha gaf tijdens de zitting aan liever patat te gaan bakken dan ooit nog iets in de journalistiek te gaan doen.


Uitspraak is 13 januari a.s.MICHA KAT, LEVENSGEVAARLIJK?


NEE, NATUURLIJK NIET!


Het probleem is de Waarheid, die mag niet worden gezegd in Nederland over het corrupte en satanische regiem!Een verslag van het kort geding van Eric de Noorman dd. 5 januari 2023:

"Gisteren is de hoorzitting geweest waar Micha Kat geprobeerd heeft om de rechter ervan te overtuigen dat hij van de lijst met 'vluchtgevaarlijke' criminelen af moet om zodoende iig van het zwaarste gevangenisregime verlost te zijn. Eigenlijk hoort Micha helemaal niet in de gevangenis natuurlijk, maar dat is een tweede. Uitspraak is 13 januari a.s.


Micha refereerde aan zijn rol in het hele verhaal als zijnde die van een journalist.

Duidelijk werd dat Micha een zekere bewondering heeft gekoesterd voor G.B.J. Hilterman, bij velen nog wel bekend denk ik. Hilterman vertelde altijd de volgens hem belangrijke ontwikkelingen in de wereld zoals ze waren gebeurd en vervolgens gaf hij daar zelf dan duiding aan. Legde uit wat het gebeuren op het wereldtoneel voor gevolgen zou hebben en waarom en hoe het tot stand gekomen was.

Hilterman maakte het altijd heel duidelijk wat sec de feiten waren en wat zijn eigen duidingen. Micha Kat wilde het doen zoals hij: de werkelijke gebeurtenissen brengen en daarnaast zijn idee daarover ventileren. Maar Micha heeft één grote pech op dit gebied: in de tussenliggende periode die hem van G.B.J. Hilterman scheidt is de waarheid, het werkelijke gebeuren een 'no go area' geworden.

Dat de msm geen waarheid meer brengt maar slechts een door de overheid gepushte nep werkelijkheid is helemaal oké, maar in zo een wereld is het brengen van de feiten natuurlijk al snel gevaarlijke opruiing. Onderdrukkers en Dictators hebben helemaal geen baat bij de waarheid. Waarheid en de mogelijkheid dat mensen gaan zien hoe ze besodemieterd worden, dat is staatsgevaarlijk. We kunnen stellen dat het er niet om gaat dat Micha strafbaar heeft gehandeld, hij moet gewoon zijn bek houden.


Micha Kat wordt nu gebracht als de wortel van alle kwaad.

In msm wordt hij geframed aan alle kanten en ik maak me sterk dat ze de plandemie, de stikstofcrisis, de energiecrisis, de oorlog in Oekraïne en de komende hongersnood vast en zeker aan Micha zullen proberen te koppelen. Micha is zo levensgevaarlijk en zijn invloed is zo groot, beangstigend gewoon. Zoals hij zelf al zei: "Als Putin morgen Rotterdam plat laat bombarderen dan zal ook dat de schuld zijn van Micha Kat."

We kijken naar een heel erg slecht toneelstuk met oneindig veel aktes, onlogische wendingen vol anticlimaxen en een onduidelijke verhaallijn zonder logica en er komt maar geen einde aan. Geef ons een paar echte en eerlijke rechters die het zien voor wat het is en die besluiten om Micha Kat vrij te laten en opdracht geven de werkelijke criminelen te vervolgen. Wat zal het dan heerlijk stil worden in de ministerraad zeg!


Lieve Mensen, vergeet Micha niet, de steun voor hem is veel te klein.

Verder wil ik niet zeuren, maar de isolatie en tegenwerking van echt vrijheidslievende en sociale groepen op Telegram is gewoon eng. Ons bereik is steeds beperkter, dus deel alsjeblieft waar het maar kan. Ze willen vergetelheid, dat is dus wat we ze niet moeten geven.

Bedankt."

Door: Eric777 aka Eric de Noorman


Updates 🎶 Micha Kat: https://t.me/+LTpPPpXhShw4MmU0


De Bataafse Leeuw

Chatkanaal: https://t.me/+87to5_OPE-FiZGRk

Nieuwskanaal: https://t.me/LionsNews