Vertaal deze pagina naar:

OVER MARK RUTTE, HOGE TOPAMBTENAREN, POLITICI, DE POLITIEK EN SATANISME

07-09-2022

In de Nederlandse politiek zouden er veel duistere activiteiten zijn op het gebied van satanisme!


Het onderstaande bericht ontving onze redactie van een lezer:


"In de Nederlandse politiek zijn er veel duistere activiteiten op het gebied van satanisme. Veel politici en hoge ambtenaren zijn zich hiervan bewust. Het gaat om het deelnemen aan satanische rituelen waarbij kinderen en volwassenen worden vermoord door middel van vooropgezette rituele advertenties. Veel politici en hoge ambtenaren hebben hier in de loop der jaren aan meegewerkt.

Deelnemen aan satanische rituelen is een blijk van onderscheid voor een politicus. Je behoort dan tot de top van de elite, de hoogste laag van de Nederlandse machtsstructuren. Vrijwel alle premiers deden mee, evenals leden van de koninklijke familie.

Satanische rituelen vinden wereldwijd plaats. De deelnemers hieraan hebben mensenoffers nodig als voedsel om hun lichaamsstructuur in stand te houden. Zonder deze voeding vergaat en sterft het lichaam. Verschillende hooggeplaatste Nederlandse politici reizen de wereld over om deel te nemen aan satanische rituelen. Zij doen dit samen met leiders van andere landen. Hierdoor weten ze van elkaar dat ze meedoen aan iets wat absoluut niet geaccepteerd zou worden door de mensen van hun land. Dit heeft hen chanteerbaar gemaakt.Minister-president Mark Rutte is door de hoogste draconische orde in laag 1 van de matrix aangesteld als meester 1 afperser op aarde


Dit houdt in dat hij bijna alle regeringsleiders chanteert voor hun geheimen, waaronder deelname aan satanische rituelen. Mark Rutte vervult zijn rol als meester-chanteur met verve en heeft een organisatie opgezet om zijn rol uit te voeren. Deze organisatie telt ongeveer 1000 werkgevers.

Satanische rituele bijeenkomsten vereisen veel organisatie. In Nederland zijn er ook zo'n 1000 mensen bij betrokken. Een deel van deze mensen werkt in de politiek. Het ministerie van justitie bevat een afdeling die verantwoordelijk is voor de bescherming van Nederlandse hooggeplaatste personen die deelnemen aan satanische rituelen."

Wanneer U de onderstaande info link gaat bestuderen kan het inderdaad kloppen wat de lezer onze redactie aanreikte.


Doe zelf ook onderzoek, zodat U beseft hoe belangrijk het is dat wij massaal gaan ontwaken!

Info link ► https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/

Hieronder staan een aantal video's om zelf onderzoek te kunnen doen.

WAKE THE FUCK UP!