Vertaal deze pagina naar:

OVER MISLEIDER CAROLINE VAN DER PLAS KAMERLID EN OPRICHTER VAN DE PARTIJ BBB

27-06-2022

Alle boeren opgepast, Caroline van der Plas is een dikke en vieze wolf in schaapskleren!


Waarom vertrouwen de boeren Caroline van der Plas?


Caroline van der Plas vermijdt het om over the Great Reset te praten en doet alsof het om de stikstofeisen gaat... Heftig om te zien dat de terecht wanhopige boeren geholpen denken te gaan worden door Caroline van der Plas, die haar misleidende agenda uitvoert van het WEF.

Sorry boeren, maar jullie juffrouwtje Van der Plas = Cabal Baphomet = hoer van de Duivel !!!!!

Een wanhopige boer (Koos Cromwijk)

Wie is Caroline van der Plas?


Naar aanleiding van de boerenprotesten van 2019 richtte Caroline van der Plas samen met Wim Groot Koerkamp en Henk Vermeer in november van dat jaar de vereniging BoerBurgerBeweging (BBB) op. De partij deed met Van der Plas als lijsttrekker mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. De partij behaalde toen 104.319 stemmen (1%), waardoor van der Plas zitting nam in de Tweede Kamer.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Caroline_van_der_Plas

Het toneelspel van betaalde handlangers van het WEF


De waarheid is hard. De werkelijke reden waarom de regering zo'n terreur pleegt tegenover de agrarische sector, is dat er dan meer huizen gebouwd kunnen worden, wat de staat op korte termijn meer geld oplevert. Minister van der Wal kan dit niet handelen en doet heel dramatisch...

Maar heeft geen enkel inhoudelijk weerwoord.


Laat één ding duidelijk zijn beste boeren:


Jullie staan er niét alleen voor!


Wat de main stream media (omgekochte MSM) ook wil laten doen lijken...

STAND YOUR GROUND!


Vele wetenschappers en journalisten worden betaald om te zwijgen als het graf over de Waarheid!


Het stikstofdebat ontspoorde in de zoveelste zeversessie over toon & fatsoen.

Caroline van der Plas stond gehakt te maken van het stikstofverhaal, Jesse Klaver greep in door haar te betichten van "complotten" en het in twijfel trekken van de integriteit van wetenschappers en journalisten.

Nou deed Van der Plas dat helemaal niet, maar ze merkt wel zeer terecht op dat het niet de eerste zal zijn dat wetenschappers én journalisten voor politieke karretjes worden gespannen in dit Land. Dus wil Jesse dat ze haar "vergif" inslikt en haar woorden terugneemt.

En zo dragen ze allemaal een steentje bij om de toneelclub van de Tweede Kamer te laten doen lijken, alsof zij het werkelijke beleid bepalen in Nederland.


Waarom de boeren als eerste kapot worden gemaakt legt Wybren van Haga goed uit in de onderstaande video


Kamerlid Wybren van Haga verwacht niet dat de VVD zich iets gaat aantrekken van de boeren.

"In de Tweede Kamer zit bijna niemand die überhaupt weet wat stikstof is. Je hebt het bij Van der Wal gezien. Die zegt: stikstof is een stof waarvan je gaat stikken. Ze krijgt papiertjes voor haar neus, ze weet niet wat ze moet oplezen. Het is best wel heel treurig dat je zo weinig competentie hebt in de Tweede Kamer," zei hij tijdens het protest in Stroe in gesprek met De Vrije Omroep.

Volgens zijn partij is er helemaal geen stikstofprobleem.

Wat zit er dan achter de onteigening van de boeren? "Het is gewoon rood voor groen," reageerde Van Haga. "Ze willen het land jatten voor een hele lage prijs en daar willen ze op bouwen."

Wat is er nu werkelijk gaande?


Dit is het jarenlange resultaat wanneer men verkeerd wordt geinformeerd door de organisaties die de boeren aansturen. Deze organisaties hebben nauwe contacten en wurgcontracten met het WEF. De boeren worden afgeleid en compleet voor de gek gehouden. En daarom is dit allemaal mogelijk.

De organisaties voor de boeren werken in de achterkamertjes samen met de (r)overheid!

De boeren met miljoenen in de zak, laten tot heden, al hun mede-boeren stikken voor hun eigen luxe leventje en gezin. Doe allen Uw onderzoek en ga eens naar de logica kijken hoe ze ''elke keer'' (de organisatie), de politiek, die niks voor hen betekent heeft, erbij betrekken zonder dat deze mensen echt voor ons werken, ze werken alleen maar tégen de boeren!

Dit heeft alle schijn van corruptie en het is corruptie!

En de wanhopige boer in de bovenstaande video zegt het inderdaad:

Genoeg is genoeg!

En dit werd door die slappe mierenneukers (acteurs) van het beleid niet gezegd die op het podium stonden in Stroe op 25 juni 2022. Want zij staan onder totale controle van de corrupte Staat en de (r)overheid en worden helaas tot heden nog steeds blind geloofd door vele boze en wanhopige boeren...


Dit kan niet langer en dit moet stoppen!

Stuur dit artikel naar elke boer die U kent, dank U wel.

#Politiekiscorrupt    #politiekzijncriminelen    #stopdepolitiek