Vertaal deze pagina naar:

OVER DE HUIDIGE POLITIEK IN NEDERLAND DIE DE SAMENLEVING BEWUST KAPOT MAKEN!

22-09-2022

Het huidige Kabinet is ziek en moet zo snel mogelijk verdwijnen! In de plaats daarvoor moeten verstandige mensen aan het roer komen die goede keuzes maken voor de Mensheid, het Dieren- en het Plantenrijk!

Gelukkig zijn er mensen die het wel goed voor hebben met de bevolking!


De onderstaande twee video's zijn zeer interessant om te beluisteren.

Heilige huisjes


Live uitzending van Heilige Huisjes vanuit de studio in Haren. We zien nog geen 1% van de wetenschappelijke realiteit. Nog geen 3% van ons DNA is aangesloten en slechts 5% van onze gedachten zijn bewust. Dat in ogenschouw nemende zijn we allemaal ziende blind en horende doof. Toch zijn er vele rotsvaste overtuigingen in onze samenleving over hoe zaken in elkaar steken en daar wordt liever niet aan getornd.

In Heilige Huisjes nemen ze met een open houding een breed scala aan rotsvaste overtuigingen onder de loep. Van Egypte tot reïncanatie, van de big bang tot de economie en nog veel meer. Kijk naar Heilige Huisjes en unplug the Matrix!

Presentatie Arjan Bos en Martijn van Staveren.


Link video ► https://youtu.be/RrGjqbKN9hU

Lees ook de reacties onder de video door de bovenstaande link aan te klikken.

Erg interessant om te lezen wat andere mensen hierover schrijven.

Crowd Power


De video hieronder is na zoveel jaar nog steeds zo actueel. De wereldwijde verbinding 'erupst' als een golf over ons heen met alle ups en downs...


In dit live-programma gaan ze met de kracht van de menigte aan het werk.

Als mensen zijn we met elkaar verbonden en dat aspect willen ze activeren. Kijkers kunnen thema's aandragen waarmee ze gaan werken. Met bepaalde oefeningen kunnen ze - vanuit respect - invloed uitoefenen op zaken die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn. Dit gaan ze in de uitzending met elkaar bekrachtigen.

In deze live uitzending bespreken Arjan en Martijn het tweede deel van de Matrix en gaan we de volgende stap zetten met Crowd Power.

Presentatie Arjan Bos en Martijn van Staveren.


Link video ► https://youtu.be/qPjLtYGjjPw

Lees ook de reacties onder de video door de bovenstaande link aan te klikken.

Erg interessant om te lezen wat andere mensen hierover schrijven.