Vertaal deze pagina naar:

OVER VAXXEN, CONTROLLED OPPOSITION EN BACKSTABBING

23-09-2022

Geschreven door de beheerder van de Telegram chatgroep "De Bataafse Leeuw".

Die Eric de Noorman heeft ook weer eens wat..


De bovenstaande zin schreef Eric zelf...
Over VAXXEN, CONTROLLED EN BACKSTABBING,

23 September 2022 - deel 1 van 2


Als ik dit schrijf is het avond, dus 'goedenavond!'


Allereerst wil ik even aandacht besteden aan de nieuwe prikronde die eraan staat te komen!


Ondanks dat ruimschoots bewezen is dat covid niet bestaat en de spuiten zo schadelijk zijn als de hel blijft de overheid toch pushen op vaxinaatje. Tja, er zijn er nog niet genoeg dood waarschijnlijk?

Hoe het ook zij, je merkt dat de twijfel zelfs bij de diepst gehypnotiseerde door begint te dringen, maar toch gaan ze met goede zin weer naar de prikstraat in veel gevallen. Je zult je afvragen 'waarom?' Tja, ik vraag me dat ook af en kan maar tot een paar conclusies komen: a) men is gek op sprookjesboeken; b) men leeft graag spannend en volgt daarom altijd de leugenaar; c) men is gewoon dom of d) men heeft de spreekwoorden niet goed op orde en denkt dat het is 'beter ten hele gedwaald dan ten halve gekeerd'.

Kortom, wij kunnen roepen tot we schor zijn,

wij zijn en blijven gek.

Wat moet je dan aan met mensen die zich in de kern van je omgeving en in je hart bevinden en die nu als naaldenkussen willen dienen en jou daarom aan de kant schuiven?


Dat is moeilijk en, geloof me, ik ken het gevoel. Ik heb, haast wanhopig, geprobeerd mensen de ogen te laten openen voor alle misstanden, maar dat kan ik niet. Dat is de conclusie. Zij moeten zelf inzien hoe het zit, of niet. En als ze het nooit in zien, ja, dan ben je ze kwijt. Wij kunnen er niets aan veranderen. Die mensen zijn in de kern altijd zo geweest. Ook toen jij dacht dat je er iets aan had, toen had je er eigenlijk al niets aan. Gebrek aan inzicht, egoïsme, gewoonweg dom? Nu heeft het zich geopenbaard gedurende de plandemie, anders zou je het gemerkt hebben als je op een ander moment echt privé in nood was, maar ze hebben je laten vallen en ze zouden je hebben laten vallen. In dat opzicht kan je het ook als zegen zien.

Een gevallen masker past niet meer

en aan een rubberen 'kruk' om op te steunen heb je toch niks.

Het tweede wat ik aan wil stippen is de 'blinde wijze' waarop mensen die wakker zijn of wakker worden van de ene besodemieterij (msm) in de andere vallen!


Willen alles opgelepeld krijgen, panklaar.

Zo werkt het natuurlijk niet.


Er is veel nep, bedrog, ego, controlled

en nog veel meer back stabbing in het land der alternatieven.

Wees wantrouwig, realistisch, denk logisch na,

pak de puzzelstukjes en blijf open minded!

Serveer niets zo maar af,

maar slik ook niks voor zoete koek!


Ben er ook van bewust dat de grootste Nederlandse groepen op Telegram zo controlled zijn als de neten. Kijk wie er nooit spreken over Joost Knevel, over Micha Kat of over SRA (satanisch misbruik) in het algemeen, kijk wie de verbanden tussen alle zaken niet willen leggen en je weet genoeg. Controlled, controlled, controlled. En het is veel. Binnen De Bataafse Leeuw leggen we wel verbanden en kijk hoe relatief klein de groep is.

Zie vervolg...

⬇️

Over VAXXEN, CONTROLLED EN BACKSTABBING,

23 September 2022 - deel 2 van 2


Ten derde wil ik nog iets toevoegen dat mij op persoonlijke basis nogal hoog zit.

We hebben te dealen gehad met een moderator team dat het een goed idee vond om tijdens mijn ziekte, ik was twee dagen helemaal van het padje, er 183 leden uit te gooien. Gewoon omdat het kon. Niet omdat er iets mis was met of aan die leden. Toen ik daar iets over vroeg, gewoon 'waarom?', werd ik herhaalde malen uitgemaakt voor 'narcist'. Door mensen die ik zelfs nog financiële ondersteuning aan had geboden bovendien. En vraag het de huidige moderators of ik ze strak houd en alles moet zoals ik dat wil. Enfin, achteraf blij dat ze opgesodemieterd zijn, al steekt het me wel.

Wat me nog meer steekt is dat Hendrie, die DJ was bij ons en later mijn privé kanaal heeft gekregen om zijn muziek van bagger te spelen, geen onderdeel was van het dispuut, maar wel meteen is weggegaan en mij privé en op het bagger kanaal (door mij opgezet) heeft geblokkeerd. Wat bezielt die man? Ik wil hier graag even kwijt dat ik hem een enorme laffe schoft vind. En dat hij mij geblokkeerd heeft zal mij worst zijn, maar hij ontneemt hiermee mijn Ma een pleziertje en dat weet hij donders goed. Bagger Hoogveen Hendrie, je bent een lul en je hebt geen ballen en geen karakter.

Dat lucht een beetje op.


Mar, Liesbeth, Hendrie, Shelly en Regina,

veel plezier met jullie roddel en achterklap verder,

jullie karma wacht.


Fijne Avond nog, of Dag, of Nacht?@EricdeNoorman - De Bataafse Leeuw

Chatkanaal: https://t.me/+WjnkAUuHf_NmZjBk

Nieuwskanaal: @LionsNews